• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket "Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

"Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

• Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)

OY: 907 35,7%
  • Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)

OY: 7 0,3%
  • Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)

OY: 21 0,8%
  • Büyük Birlik Partisi (BBP)

• Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

OY: 1.140 44,8%
  • Demokrat Parti (DP)

OY: 6 0,2%
  • Demokratik Sol Parti (DSP)

OY: 5 0,2%
  • Emek Partisi (EMEP)

OY: 4 0,2%
  • Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP)

OY: 1 0,0%
  • Genç Parti

OY: 6 0,2%
  • Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)

OY: 37 1,5%
  • Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR)

• Halkın Yükselişi Partisi (HYP)

OY: 0 0,0%
  • Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)

OY: 18 0,7%
  • İşçi Partisi (İP)

• Liberal Demokrat Parti (LDP)

• Millet Partisi (MP)

• Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

OY: 146 5,7%
  • Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP)

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP)

• Saadet Partisi (SP)

OY: 32 1,3%
  • Türkiye Komünist Partisi (TKP)

OY: 15 0,6%
  • Türkiye Partisi (TP)

OY: 3 0,1%
  • Yurt Partisi(YURT-P)

OY: 0 0,0%
  • Kararsız !

OY: 169 6,6%

• Ankete Katılan
    2.542
  • Anket Kapalı .
:72: Bende kullandım çok güzel bir anket olmuş :72:

Umarız Türkiye için hayırlı olur. Mustafa Kemal Atatürk'ün kadınlara verdiği büyük önem ve sayesin de kadın olarak yaşayabildiğimiz bu ülkede Ata'ma bir kez daha rahmet ediyorum. Nurlar için de yat Atam bu vatan senin istediğin gibi olacaktır her zaman buna şüphen olmasın.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

vah ki ne vah şu çıkan sonuca bakın ya eğer burada oylar böyle çıkıyorsa gerçek seçimde yine türkiyenin sonu aynı olacak gibi. yandı gülüm keten helvam sömürülenler ülkesi olmaya devam edeceğiz 2002 den beri benzine %474 zam yapıldı ve eğer bu oylar gerçeği yansıtıyorsa ki öyle biz daha çooooooooooooooooooooooooook zamlar göreceğiz... SAĞ DUYULU OLA OLA SOL KULAĞIM DUYMAZ OLDU...:59:

:72::72:TEBRİK EDİYORUM Arkadaşım. Çok güzel bir noktaya deyinmişsin. Ya KADIN CİNAYETLERİ... TÜRKİYE Hiçbir dönemde bu kadar KADIN CİNAYETİ GÖRMEDİ. En son DİRİ DİRİ GÖMÜLEN KADINA da şayit olduk. ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİ SIZLIYOR. Hep biz Kadınlar için Çırpındı. KIZ EVLATLAR EDİNDİ. ONLARI OKUTTU EĞİTTİ. İLK KADIN PİLOTUMUZ BİLE ATATÜRK'ÜN KIZI SABİHA GÖKÇENDİR. ARTIK ANLASIN KADINLAR BUNLARI, AT GÖZLÜKLLERİYLE BAKMASINLAR...

bende kullandım hade hayırlısı:))

Ben de kullandım oyumu:32:

bana kalsa hiç birine vermemde vatandaşlık görevi işte,mecbur :20:

vah ki ne vah şu çıkan sonuca bakın ya eğer burada oylar böyle çıkıyorsa gerçek seçimde yine türkiyenin sonu aynı olacak gibi. yandı gülüm keten helvam sömürülenler ülkesi olmaya devam edeceğiz 2002 den beri benzine %474 zam yapıldı ve eğer bu oylar gerçeği yansıtıyorsa ki öyle biz daha çooooooooooooooooooooooooook zamlar göreceğiz... SAĞ DUYULU OLA OLA SOL KULAĞIM DUYMAZ OLDU...:59:

aynen cnm aynennnn

özellikle kadınlara gerçek hak ve özgürlüklerin getirileceğini ümid ediyorum bu seçimlerden sonra. hala kadın cinayetleri işleniyor ne yazıkki buna artık bi dur denmeli . ve artık halkın parası çalınıp çırpılmasın bizmde karnımız doysun inşalllah :26:

hayırlısı bakalım :69:

Son düzenleme:
bu anket her üyeye mi gönderildi acaba???

bende kullandım şimdi, hayırlı olsun

Bana gelen e-mailde de sadece Kocaelililer'e gönderilmiştir yazıyordu...

Bende kullandım bakalım. Herşeyden önemlisi kim kazanırsa kazansın Ülkemde barış ve huzur eksik olmasın inşallah. Allah hayırlı olanı nasip etsin.

yapılan bütün anketlerde chp açık ara önde oluyor hep ama ne hikmetse seçimlerde iş değişiyor:(((

yha ben karar veremiyorum.malum partıye hiç vermk istemiyorum ben öğretmenim ve bizi mahvettiler taınler konusunda....ama malum parti,den başka tercıh edılcek bi adamakıllı parti de yokki:(

bana glen mailde de sadece konyalı yasıodu.....

Back