Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım ben de öğretmenlik okudum 2002 de atamalarımız sıfırlandı. Hala iş bulamamış arkadaşlarım var. Düşün artık... Malum partiye oy vermek istemiyorsan onu devirecek parti hangisiyse ona ver ki bitsin bu ülkeye yapılan zulüm. sen bu ülkeninin gelecek nesillerini yetiştireceksin... Mutlaka bir fikrin olmalı![]()
Türkiye’nin siyasi dengesini iyiden, güzelden, haklıdan, halktan yana değişsin. İşçi sınıfının, emekçi halkın, yoksulların, ezilenlerin partisi’ bu seçimlerden güçlü çıksın,
para babalarının,insanları keyfine göre içeri atanların,kendilerini ve yandaşlarını zengin edenlerin,dini kullanıp hak yiyenlerin,ülke topraklarını yok pahasına satanların,özelleştire özelleştire ülkede toprak bırakmayanların,geleceğimizi çürütenlerin,kpss de bile sahtekarlık yapanların,en ufak demokratik söyleme sabrı olmuyanların,üniversitelerde gençlere zulum edenlerin,tekmeleriyle ana rahmindeki çocuğu öldürenlerin,kadınlarımızı koruyamayanların,işçilerimizi işsiz bırakanların,kendi çocuklarını bizim ödediğimiz vergilerle amerikalarda okutanların,karılarına hastane,damadına gazete,oğullarına gemecik,kızlarına liman bahşedenlerin bu ülkede ne işi var,yeter artık diyorum,sabrım taştı,lütfen oylarınızı düşünerek çok ama çok iyi düşünerek kullanın(hoş gerçekliğinede inanmıyorum)kimsenin oyu boşa gitmiyor,herkesin oyu bir yere hizmet ediyor,benim vicdanım çok rahat,dilerim herkesin vicdanı rahattır
Türkiye’nin siyasi dengesini iyiden, güzelden, haklıdan, halktan yana değişsin. İşçi sınıfının, emekçi halkın, yoksulların, ezilenlerin partisi’ bu seçimlerden güçlü çıksın,
para babalarının,insanları keyfine göre içeri atanların,kendilerini ve yandaşlarını zengin edenlerin,dini kullanıp hak yiyenlerin,ülke topraklarını yok pahasına satanların,özelleştire özelleştire ülkede toprak bırakmayanların,geleceğimizi çürütenlerin,kpss de bile sahtekarlık yapanların,en ufak demokratik söyleme sabrı olmuyanların,üniversitelerde gençlere zulum edenlerin,tekmeleriyle ana rahmindeki çocuğu öldürenlerin,kadınlarımızı koruyamayanların,işçilerimizi işsiz bırakanların,kendi çocuklarını bizim ödediğimiz vergilerle amerikalarda okutanların,karılarına hastane,damadına gazete,oğullarına gemecik,kızlarına liman bahşedenlerin bu ülkede ne işi var,yeter artık diyorum,sabrım taştı,lütfen oylarınızı düşünerek çok ama çok iyi düşünerek kullanın(hoş gerçekliğinede inanmıyorum)kimsenin oyu boşa gitmiyor,herkesin oyu bir yere hizmet ediyor,benim vicdanım çok rahat,dilerim herkesin vicdanı rahattır
buradaki anket reel yaşamı malesef pek yansıtmıyor. bir çoğu eğitimli kadınların oluşturduğu örneklem de eğitimsiz "ben bilmem kocam bilir"lerin oyları sayılmayınca anket sonucu normalde böyle çıkar salt iki partiye oy çıkmış
bir de,sözde aydın sınıfına giren bir kesim var ki,onlar da hiç kullanmıyorlar oy..
nasılsa onun partisi alamaz oylamayı diye..
ne büyük hata..
kullanacaksın oyunu kardeşim.. bu,bu!
kullanmıyosan da susacaksın,konuşmaya hakkın yok çünkü..
sızlanma oturduğun yerde,söylenme!
her neyse,benim hala umudum var..
inşallah birşeyler değişecek artık...![]()
Türkiyenin siyasi dengesini iyiden, güzelden, haklıdan, halktan yana değişsin. İşçi sınıfının, emekçi halkın, yoksulların, ezilenlerin partisi bu seçimlerden güçlü çıksın,
Mart 2011
Merhaba
2011 seçimlerine kadar ay ay bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz ? anketini açacağım. Her ay başında anket yenilenecektir. Yani her ay 1 oy kullanma hakkınız bulunmaktadır.
Sizlerden ricam yorumlarınızda
- X - Y partiye verdim şeklinde açıklama girmemeniz.
- Yorum içerikleriniz sadece ve sadece iyi dilekleriniz şeklinde olmalıdır ! Yani oyumu verdim hayırlı olsun vb.
- Parti sloganlarını yazmak kesinlikle yasaktır.
Tekrar ediyorum asla X-Y parti adı yorumlarınızda geçmesin.
Ağız tadında bir anket olsun ve Kadın seçmenin nabzını ölçelim.
Liste YSK'ya göre, seçime katılacak siyasi partilerden oluşmaktadır.