Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbullulara.
Bana gelen e-mailde de sadece Kocaelililer'e gönderilmiştir yazıyordu...
bana glen mailde de sadece konyalı yasıodu.....
konuya açıklık getirildi ... harf sırasına göre gitmiş mailler, bana gelen de sadece kahramanmaraşlılara diyordu. sonuç itibariyle yanlış cümle kullanılarak gönderilmiş mailler...
Merhaba XXXXX,
Oyunuzu vermek icin tiklayin :
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...im-olsa-oyumu-partisine-veririm-mart2011.html
Bu e-posta XXXXX'da yasayan uyelerimize yollanmistir.
Not :
- Sifrenizi hatirlamiyorsaniz lutfen bize yazin....
ölülerin ankete katilamayacagindan ve tiklamamin calinmayacagindan gayet emin bir sekilde katildim![]()
ölülerin ankete katilamayacagindan ve tiklamamin calinmayacagindan gayet emin bir sekilde katildim![]()
yha ben karar veremiyorum.malum partıye hiç vermk istemiyorum ben öğretmenim ve bizi mahvettiler taınler konusunda....ama malum parti,den başka tercıh edılcek bi adamakıllı parti de yokki![]()
Arkadaşım ben de öğretmenlik okudum 2002 de atamalarımız sıfırlandı. Hala iş bulamamış arkadaşlarım var. Düşün artık... Malum partiye oy vermek istemiyorsan onu devirecek parti hangisiyse ona ver ki bitsin bu Ülkeye yapılan zulüm. SEN BU ÜLKENİNİN GELECEK NESİLLERİNİ YETİŞTİRECEKSİN... MUTLAKA BİR FİKRİN OLMALI![]()