- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
Ama ignede gecikme yapıyomuş galiba.İnşallah ama kesin sonuç veriyor genelde 2 3 gün öncede sonuç belli olduğu söyleniyor benimki belli olmuştur bi defa
Bence yarın hemen kan testi yaptır kesin sonucİnş kan testi yapmadım ama inş vardır☺
Bilmiyorum adet olmassam yaptırcam çok teşekkür ederimBence yarın hemen kan testi yaptır kesin sonuc
BU iyi değil diyebiliyorum bayağı bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun uz kesinlikle doktora görünmenin lazimMerhaba arkadaşlar bende sormak istiyorum..
ben 2 ay arayla iki kere ameliyat oldum. Birincisi operatif histereskopi ikincisi kontrol amaçlı histereskopi. Bu ameliyatalrla rahimdeki perde alındı. Son ameliyattan sonra doktorun verdiği ilaçları antibiyotikleri düzenli bi şekilde kullanamadım. Çünkü bu süre zarfında o kadar çok ilaç aldım ki ... Üzerinden 1 ay geçti ben bi kerede adet oldum adetimin 13. günündeyim ve bu gece tuvalete kalktığımda çok afedersiniz idrarımı yaparken acayip bi yanma yaşadım. Sonrasında da bi yarım saat sürdü. Neyse sabahtan iş yerinde tekrar tuvalete girdiğimde bu seferde idrarımdan kan geldi. Açıkçası çok korktum. Sağ kasığımda da iki gündür ince ince sızlıyo bunu pek umursamamıştım yumurtlama ağrısıdır diye ama anladığım kadarıyla alakası yok. Daha önce böyle bi durum yaşayan var mı? Çalıştığım için bugün doktora da gidemedim. Yarın sabahtan gidicem. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum ...
Tesekkur ederim cevap verdigin icin yarin sabahtan tahlil falanda yaptiricamBU iyi değil diyebiliyorum bayağı bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun uz kesinlikle doktora görünmenin lazim
BU haftada kesin duyulması lazım ama bi sorun mu varBende sorsam :)
7.haftada bebeğin kalp atışını duyamadık. En geç ne zaman duyulabilir?
BU haftada kesin duyulması lazım ama bi sorun mu var
Merhaba benimde bir sorum vardı ssağ yumurtalığımda ara ara gelen bir ağrı var ve beyaz akıntı var peynir gibi acaba mantarmıİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Arkadaşlar yeni bir blog sitesi açtım ve ilk paylaşımımı yaptım. gebelik ve kadın sağlığı hakkındaki herşeyi kaynak belirterek paylaşacağım kafanıza takılan soruların cevabını orada bulabilirsiniz.
gebeevi .blogspot .com.tr
Siteme beklerim
Bence git olmadı haftaya bidaha gidersin"Bi problem gözükmüyor, 15 gün sonra kontrole gel, kalp atışlarını duyarız " dedi doktor. Sizce 15 günü beklemeyip bu hafta tekrar mı gitsem ?
Ben doktor fln degilim eczaciyim sadece bildiklerimden gördüklerimden üzerine söylüyorum belirtilerinize bakilirsa polikistik overde olabilir tiroid bezleriylede alakali olabilir bunlardan birisi varsa evliyseniz cocuk sahibi olmanizi zorlastirabilir mutlaka kadin doktoruyla görüsün tedavisi kolay seyler bunlar gecmis olsunSayfayı sırf birinden yardım alabilmek için açtım nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum lütfen biri yardım edebilir mi bana? Birkaç aydır kasıklarımda seyrimeler oluyor 12 yaşından beri düzensiz adet oluyorum 5 aydır seyrimeler arada bir olup duruyor beş ayda 4 kez regl oldum. Sın reglimden üç hafta geçti ve hiçbir birliktelik yaşamadım. Bu sene 3 ayda 10 kilo aldım. Şu an 80 kiloyum, boyum 170. Bu seğirme olayı hiç olmuyordu bu bilgilerle bir ilgisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?