- 31 Aralık 2016
- 1.157
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
23 yasindayim bazen 29 bazen 31 gunde regl oluyorum adetim duzenlimi oluyorİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Evet duzenli, 10 gün sarkmadıkça sorun yok canım23 yasindayim bazen 29 bazen 31 gunde regl oluyorum adetim duzenlimi oluyor
Benim 1bucuk yil once 7cm cikolata kistim farkedildi visanne ilac kullandim zamanla 3cm e kadar geriledi o sirada ewlenmistim su an 9aylik ewliyim dr a cocuk istedigimi soyledim visanneyi birak dedi biraktim kistim su an yine 6cm oldu hamilede kalamadim kendiliginden hamile kalma sansim yokmu dr rahim filmi asilama faln dedi ama cok korkuyorum kendiliginden olsn istiyormİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Evet duzenli, 10 gün sarkmadıkça sorun yok canım
Ayin 21ndw klomen ve yumurta buyutucu igne kullanmaya basladm su ada ismini hatirlayamiyrm 3gn klomen 5gn igne kullandm yumurtam buyudu ve catlatma ignesyle catladi kendimz iliskiye grdik gece persembeden beri kasiklarima vebelime muthis derecede sanci griyo ve bas donmem var tansiyonm dusun 8e4 acaba ohss ihtimalm varmi yada neyin belirtisidjr acaba tahmn edeblrmsnz yada doktoea gdiym miİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merhabaİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
mrb 7 yıllık evlıyım bebegım olmadı doktora gıttım sut hormonlarım yuksek cıktı dostinex verdı bana haftada bır ıcıyorum suan tedavım devam edıyor gebe kalmam mumkunmu dusermı sut hormonlarımİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Ultrasonda 6.haftalık gebelik belli olur mu?İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Benim anladığım TSH yanı troit hormonunuz yüksek endokrin e gorunmeniz gerekiyor muhtemelen ilaç verecektir benimde tsh yuksek oradan biliyorum diğer değerlerle ilgili bilgim yokEki Görüntüle 1940018 Merhabalar düzenli adet oluyordum fakat son adetim 20 kasımdı 13 Ocak'ta adet gördüm . Kadın Doğuma gittim yumurtalıklarda sıkıntı yokmuş duphaston verdi adetin 3.günü hormon testi yaptır dedi.sonuçlarım ekte yorumlar mısınız ? Yaşım 26 2 yıllık evliyim 4 aydır çocuk düşünüyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?