• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Merhaba benimde sorum olucak bi yıllık evliyim ve adet düzensizliği oldu iki aydır. 19 ekimde adet oldum sonraki ayda 27 kasımda oldum neden acaba çok merak ediyorum önemli bisey olabilirmi bi kez daha yaşadım bu sorunu şimdiden teşekkürler

Merhaba. Ben geçtiğimiz mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim. Ultrasona girdiğimde önce keseyi goremediler. Bir sonraki hafta doktor kesenin şeklinin düzgün olmadığını söyledi akşamında da pıhtılı bir kanamam oldu sanırım o esnada duşuk yaptım. Ertesi tekrar doktora gittik doktor keseyi beğenmedi ve bebeği de goremedi. Bir hafta bekleyelim bakalım gelişecek mi dedi ve gelişmedi kese alındı. Sizce bebeğin kesenin içinden düşmesi mümkün mu ve boyle bir durum yumurtanın kalitesizliğinden mi kaynaklanır? O günden beri hep aklımda bu konu. Şu an kontrollerimi yaptırdım herhangi bir sorun yok sanırım. Sadece prolaktin maksimum 496 olmalıymış benimki 1290 çıktı. Düşmesi çok mu uzun sürer?

Hemşire hanım merhaba. Benimde sorunum iltihap:hasta: Bebek düşünüyoruz ve hangi doktora gittiysem aynı şeyi söyleyip her defasında fitil verip gönderiyorlar. inanın hiç bi etkisi olmuyor bende. acı ve ağrılarda hiç azalma olmadığı gibi bebişde olmuyor eşimde de sıkıntı yok o da göründü doktora. Nedir bunun çaresi gerçekten çıkmazdayım:olamaz:

Hemşire hanım merhaba. Benimde sorunum iltihap:hasta: Bebek düşünüyoruz ve hangi doktora gittiysem aynı şeyi söyleyip her defasında fitil verip gönderiyorlar. inanın hiç bi etkisi olmuyor bende. acı ve ağrılarda hiç azalma olmadığı gibi bebişde olmuyor eşimde de sıkıntı yok o da göründü doktora. Nedir bunun çaresi gerçekten çıkmazdayım:olamaz:
Aynı sorun ben de de var ve kokulu akıntı var. Sürekli fitil veriyorlar ama geçmiyor..

Burada birisi sarımsak koyarak bir haftada akıntıdan kurtulmuş ama ne derece doğrudur bilemiyorum ve uygun mu ki oraya sarımsak koymak!!??

merhaba 3 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım iki gün arayla sırasıyla
85
158
236
260 sonuncusu düşük maalesef böyle olup bebeği düşmeyen var mı bi umut var Mıdır ???

Bende birşey sormak istiyorum. Bu problem bir arkadasımda da var.

İlişki esnasında yani girip çıkma olayında göbeğin alt kısmında yani sezaryan dikişinin tam üstü diyelim, orda müthiş bir ağrı oluyor. Ve el ile basıp acısını hafifletmeye çalışıyorum. Ve ilişki boyunca sürüyor. Bu arkadaşım içinde büyük dert benim içinde. Misal pozisyon değişikliğinde daha fena ağrı oluyor. Sırf bu yüzden tek düze ilişki yaşanılıyor. Acaba bu ağrı neden oluyor. Bazen dayanılmayacak kadar şiddeti.

Sıkıldım yani... çevreme soruyorum kimse böyle bir şey yaşamıyor. Ama bu devamlı bende oluyor.

Slm bana da yardımcı olabilir misiniz 2 yıllık evliyim sürekli idrar yolu enfeksiyonuna maruz kalıyorum doktora gidiyorum gerekli ilaçları kullanıyorum fakat bir kaç ay sonra yeniliyor enfeksiyon ayrica titiz biriyimdir yani kişisel temizlikten kaynaklandığını düşünmüyorum tekrar doktora muayene olucam galiba ama siz ne önerirsiniz

Merhaba. 1.5 yildir evliyim cocuk dusunuyoruz cok duzenli adetlerim var .son iki aydir degisiyo gunleri gecen 1 ay boyunca adet olmadim. En son oldugumda sogan kurunu 15 gun boyunca ictim bu sefer 12 gun erken oldum ve ve ilk gun cok agrim ve kanamam vardi 2. Gun azaldi biraz ve ondan sonra da kan gormedim. Bana yarimci olursaniz sevinirim

Back