- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi Masalprensesi07
Selamlar ovulasyon testi kullanıyorım onunla ilgili birşey sorabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler ben 17 yasindayim devamli idrar yollari enfeksiyonu yuzunden ilac kullaniyorum bazen antibiyotik kullaniyorum ve nisanliyim bu evlendigimde gebelige engel olabilir mi?İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Aynı sorun ben de de var ve kokulu akıntı var. Sürekli fitil veriyorlar ama geçmiyor..Hemşire hanım merhaba. Benimde sorunum iltihap Bebek düşünüyoruz ve hangi doktora gittiysem aynı şeyi söyleyip her defasında fitil verip gönderiyorlar. inanın hiç bi etkisi olmuyor bende. acı ve ağrılarda hiç azalma olmadığı gibi bebişde olmuyor eşimde de sıkıntı yok o da göründü doktora. Nedir bunun çaresi gerçekten çıkmazdayım
Canım bende de akıntı var ama kokulu değil. Bi türlü geçmek bilmiyorAynı sorun ben de de var ve kokulu akıntı var. Sürekli fitil veriyorlar ama geçmiyor..
Valla benimki kokulu canım ya cinsel hayatımdaki özgüveni aldı götürdü bendenCanım bende de akıntı var ama kokulu değil. Bi türlü geçmek bilmiyor
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce kurtuluruz bu derttenValla benimki kokulu canım ya cinsel hayatımdaki özgüveni aldı götürdü benden
Amin canım büyük sıkıntı..Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce kurtuluruz bu dertten
Bende duydum ama cesaret edemem heralde gerçi fitil diye ne olduğunu bilmediğimiz bi sürü şey tıkıyoruz amaBurada birisi sarımsak koyarak bir haftada akıntıdan kurtulmuş ama ne derece doğrudur bilemiyorum ve uygun mu ki oraya sarımsak koymak!!??
Fitil en azından ilaç ama sarımsak bi gıda ve malum yere koyunca bilmiyorum yaa bende çok dertliyim o yumurta kıvamında yeşil renkli kokusuz akıntıdanBende duydum ama cesaret edemem heralde gerçi fitil diye ne olduğunu bilmediğimiz bi sürü şey tıkıyoruz ama