- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Public ne ola ki diye bi baktim
Eşim balkon da pencere önun de sirnasma komsular görur der. Niye onlar yapmiyo mu derim
O yuzden public falan bize hak getire
Aa aa sen kayseridekileri görmedin mibizim okulun bahar şenlikleri boydan boya public sex hatta ifşa olanlar bile oluyor
biz yurt dışında yaparız onu ekledik listemize, en azından can güvenliğimiz olur
Aa aa sen kayseridekileri görmedin mi
Surtunerek kıvılcım cıkaracak bir cift vardi
Bu bahsettiğiniz şeyin baskıyla veya kadın olmakla ilgisi yok bana göre. Hangi cinsiyetten olursa olsun fark etmez,bir insanın her hoşlandığı kişiyle sevişmesi çok saçma bence. Adı üstünde sevişmek. Sevdiğin ve güvendiğin biri olmalı.Kendimi baskı altında hissediyorum. Biriyle ilk tanıstığım aksam ondan hoslanıp sevişmek isteyebilirim mesela aslında cok doğal fakat kendime hep engel olmak durumundayım cünkü kadınım.
Yani ben öyle hissetmyrm ya:) aklima bile gelmiyor. Gicik oldugum bazi durumlarda var tabi ama ben erkek milletinede aciyorum mesela. Yani kadinlik erkeklikle alakali bi durum oldgnu dusunmuyrmaranızda benim gibi olan var mı merak ediyorum. Yanlıs anlasılmasın cinsel tercihlerim konusunda erkeklerden hoslanıyorum eşcinsellik gibi bi durum değil demek istediğim.
Fakat toplum baskısının en az hissedildiği izmir gibi bi sehirde yasıyor olmama rağmen mutsuzum.
Kendimi baskı altında hissediyorum. Biriyle ilk tanıstığım aksam ondan hoslanıp sevişmek isteyebilirim mesela aslında cok doğal fakat kendime hep engel olmak durumundayım cünkü kadınım.
Her cümlemde her kelimemde dikkatli olmak zorundayım yanlıs anlamaya ve ya imaya açık sözler söyleyemem cümkü kadınım.
Kadından cok erkek arkadasım var mesela fakat dısArdan hoş görünmüyor bu durum 4 erkeğn masasında oturuyor olmam
Birini beğeniyorum mesaj atamıyorum beğendiğimi söyleyemiyorum bulusmaya davet edemiyorum neden? Cünkü kadınım yanlıs anlaşılırım.
Hayatımda biri olsun istediğim bi dönemdeyim. Ciddi ilişki değil demek istediğim flörtleşme anlamında. Bulusmasamda olur mesela instagramdan mesajlasma bile iyi hissettirir kendimi. Fakat ilk adımı atamıyorum. Onu bırakın karsı taraf ilk adım atsa bile cevap veremiyorm birinin tanıdığı cıkarda marliyn internette erkek arıyor diye adım cıkar korkusundan .
Vallahi sıkılfım, biraz sansımız olsa erkek doğardık
aranızda benim gibi olan var mı merak ediyorum. Yanlıs anlasılmasın cinsel tercihlerim konusunda erkeklerden hoslanıyorum eşcinsellik gibi bi durum değil demek istediğim.
Fakat toplum baskısının en az hissedildiği izmir gibi bi sehirde yasıyor olmama rağmen mutsuzum.
Kendimi baskı altında hissediyorum. Biriyle ilk tanıstığım aksam ondan hoslanıp sevişmek isteyebilirim mesela aslında cok doğal fakat kendime hep engel olmak durumundayım cünkü kadınım.
Her cümlemde her kelimemde dikkatli olmak zorundayım yanlıs anlamaya ve ya imaya açık sözler söyleyemem cümkü kadınım.
Kadından cok erkek arkadasım var mesela fakat dısArdan hoş görünmüyor bu durum 4 erkeğn masasında oturuyor olmam
Birini beğeniyorum mesaj atamıyorum beğendiğimi söyleyemiyorum bulusmaya davet edemiyorum neden? Cünkü kadınım yanlıs anlaşılırım.
Hayatımda biri olsun istediğim bi dönemdeyim. Ciddi ilişki değil demek istediğim flörtleşme anlamında. Bulusmasamda olur mesela instagramdan mesajlasma bile iyi hissettirir kendimi. Fakat ilk adımı atamıyorum. Onu bırakın karsı taraf ilk adım atsa bile cevap veremiyorm birinin tanıdığı cıkarda marliyn internette erkek arıyor diye adım cıkar korkusundan .
Vallahi sıkılfım, biraz sansımız olsa erkek doğardık
3 karısından boşanıp 4 çocuğuyla davullu zurnalı evlenen erkek gördüm hiç kimse de çıkıp durumu garipsemediSizin icin oyle ama toplum icin degil maalesef.
Evlenirken kimse temiz aile erkegi aramiyor ama temiz aile kizi araniyor bu bir gercek. Hovardalik da olumsuz bir sifat degil, tatli bir sifat. Ev kuzusu erkegin karsiti olan hovarda sevimli bir sifat yani. Oysa ki temiz aile kizinin karsiti olan "yollu" hic de masum veya sevimli bir sifat degil ne yazik ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?