• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın olmayı sevmiyorum

Bu dediklerinizi erkek de yapsa yanlış anlaşılır kadın olmakla ilgisi yok aslında

Genel toplum kuralları diye birşey var

Yeni tanıştığımiz erkek tanıştığımız gün sevişmek istese sapik mıdır nedir koşarak uzaklaş deriz mesela
Bilmiyorm ben baska toplumda yasıyorum belkide. Benim cevremde o... damgası yiyen erkek yok mesela. Ya da bi kızı ikna etmek için 3-5 mesaj arka arkaya atınca takıntılı denmiyor, kızı kazanmaya calısıyor deniyor ve ya gece eğlenmeye cıkmıs erkek içinde aranmaya cıkmıs denmiyor.

Hareketli genclik değil demek istediğim. Evlenmeden önce yapılabilecek listedi diye bişey varsa hepsini yapmısımdır. Ailemde baskıcı değil sanah 5de eve girdiğmde oldu kız kuza tatile gittiğimde oldu sevgilimle tatil yaptığmda oldu. Dibine kafar yasadım gercekten.

Ama demek istediğim asla bu değil. Mesela sabah 5 de girdiğimde oldu diyorum ya. 3 den snra sokakta olduğumu sosyal medyada paylasmaya cekiniyorum. Ya da sevgilimde tatile gittiğimde. Beni sıkan daha cok toplumun algısı.

Toplumdan kastım cok genel aslında. Karsımda ki adamda bilecek onun aileside bilecek hiç biyerde hiç vişey paylasmasam bile.

Ben sizi anladim. Hem istedigim her seyi yapayim, hemde herkes beni temiz aile kizi gibi gorsun istiyorsunuz galiba.
Yanlis anlamanizi istemem, ama ikisinden birini secmeniz gerekiyor. Cunku bi insanin gozunde ya iyisindir yada kotu, ortasi yoktur.

Ben sizi anladim. Hem istedigim her seyi yapayim, hemde herkes beni temiz aile kizi gibi gorsun istiyorsunuz galiba.
Yanlis anlamanizi istemem, ama ikisinden birini secmeniz gerekiyor. Cunku bi insanin gozunde ya iyisindir yada kotu, ortasi yoktur.

Temiz aile erkekleri! her naneyi yiyince adi capkinlik oluyor ama. Neden erkekler de kirlenmiyor! konu sahibesinin meselesi bu. Bir de temiz aile kizi diye bir kavram var ama temiz aile erkegi yok mesela. Bu konuda ne dusunuyorsunuz?

Bilmiyorm ben baska toplumda yasıyorum belkide. Benim cevremde o... damgası yiyen erkek yok mesela. Ya da bi kızı ikna etmek için 3-5 mesaj arka arkaya atınca takıntılı denmiyor, kızı kazanmaya calısıyor deniyor ve ya gece eğlenmeye cıkmıs erkek içinde aranmaya cıkmıs denmiyor.
benım kızdan cok erkek arkadaslarım vardı
hala da dusununce esımın bıle suan en yakın arkadasları benım lıseden berı gorustugum arkadaslarımdır 5 kısılık erkek grubunda 2 kız olarak hıc ayrılmadık gec saatlere kadar da bı arada olurduk kımse laf soylemedı duymadık

evet bazı bolgelerde malesef sırf kız cocugu oldu dıye uzulen kadınları ınsan yerıne koymayan yok mu var tabıkı
dunyanın genelınde de var sadece buraya mahsus bırsey oldugunu da dusunmuyorum bunun

bellıkı sızın cevre baskınız cok olmus

Temiz aile erkekleri! her naneyi yiyince adi capkinlik oluyor ama. Neden erkekler de kirlenmiyor! konu sahibesinin meselesi bu. Bir de temiz aile kizi diye bir kavram var ama temiz aile erkegi yok mesela. Bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Kesinlikle erkekler icin de ayni baskinin oldugunu dusunuyorum. Ayrim yapmam ben..
Ya hovarda olarak gorurler yada ana kuzusu..

Valla bende dun burada ki yengesi sort giyen nişanlı konusunu okuyunca bende sort giyiyorum aileden böyle seyler düşünen var mıdır diye düşündüm.
Evet ne yazikki kadınlar erkek kadr özgür değil ; olacaginida hiç sanmıyorum.
Kadın her yerde suclu. Cocugun olmasa , aldatilsan yine senin yüzünden. Sort giyene bakan degil yine kadın suçlu.
Izmir gibi bir şehirde ben olsam istediğim gibi takilirim. Sizde bir kere bu hayati yaşayacaksıniz baska tekrari yok.
En azından ozgur degilim diye uzulmektense istediginizi yapar uzulusursunuz.

Evet doğru anladınız. Temiz aile kızı ve ya yollu gibi dangalardan rahatsızım ikisindende

Kesinlikle erkekler icin de ayni baskinin oldugunu dusunuyorum. Ayrim yapmam ben..
Ya hovarda olarak gorurler yada ana kuzusu..

Sizin icin oyle ama toplum icin degil maalesef.

Evlenirken kimse temiz aile erkegi aramiyor ama temiz aile kizi araniyor bu bir gercek. Hovardalik da olumsuz bir sifat degil, tatli bir sifat. Ev kuzusu erkegin karsiti olan hovarda sevimli bir sifat yani. Oysa ki temiz aile kizinin karsiti olan "yollu" hic de masum veya sevimli bir sifat degil ne yazik ki.

Malesef, oyle ayrimlar oluyor.. Yurtdisina da ciksaniz, burda da oluyor inanin.. Turkiyeye ozel bir sey degil yani..
Mutlaka öyledir. Siddeti artıyor ve ya azalıyordur. Türkiye ye özel bi durum değildir. Ama bunu yapan bizleriz. Bakın cümlenizden belli. İstediğim herseyi yapayım ama temiz aile kızı görüneyim istiyorsunuz. Siz kurdunuz bu cümleyi.

Temiz aile kızı isteklermize ket vurunca mı oluyor? Ben “temiz aile kızı” olayını anladım . Şöyle oluyor. Biriyle sevişmeyince, sevgiliyle tatile cıkmayınca aksam ezanından once evde olunca. Biraz oturaklı giyinince.

Peki temiz aile erkeği nasıl oluyor? Bunu gercekten merak ettiğimden soruyorun yanlıs anlamayın. Yazı dilinde tonlama yapamadığm için suclayıcı algılanıyor olabilir

Sizin icin oyle ama toplum icin degil maalesef.

Evlenirken kimse temiz aile erkegi aramiyor ama temiz aile kizi araniyor bu bir gercek. Hovardalik da olumsuz bir sifat degil, tatli bir sifat. Ev kuzusu erkegin karsiti olan hovarda sevimli bir sifat yani. Oysa ki temiz aile kizinin karsiti olan "yollu" hic de masum veya sevimli bir sifat degil ne yazik ki.
Temiz aile erkegine de onem veriliyor ya.. Kizi verirken erkegin herseyini arastiriyorlar oyle veriyorlar yada vermiyorlar kizi. Ama tabi kizin "temiz" olup olmamasina daha cok onem veriyorlar, haklisiniz.

Temiz aile erkegine de onem veriliyor ya.. Kizi verirken erkegin herseyini arastiriyorlar oyle veriyorlar yada vermiyorlar kizi. Ama tabi kizin "temiz" olup olmamasina daha cok onem veriyorlar, haklisiniz.
Yok gercekten daha fazla onem değil. Erkek hırlı hırsız katil değilse bide ev cevirecek kadar maası varsa bitti gitti.

Mutlaka öyledir. Siddeti artıyor ve ya azalıyordur. Türkiye ye özel bi durum değildir. Ama bunu yapan bizleriz. Bakın cümlenizden belli. İstediğim herseyi yapayım ama temiz aile kızı görüneyim istiyorsunuz. Siz kurdunuz bu cümleyi.

Temiz aile kızı isteklermize ket vurunca mı oluyor? Ben “temiz aile kızı” olayını anladım . Şöyle oluyor. Biriyle sevişmeyince, sevgiliyle tatile cıkmayınca aksam ezanından once evde olunca. Biraz oturaklı giyinince.

Peki temiz aile erkeği nasıl oluyor? Bunu gercekten merak ettiğimden soruyorun yanlıs anlamayın. Yazı dilinde tonlama yapamadığm için suclayıcı algılanıyor olabilir

Bende o cumleyi siz dediniz ya hani toplumun algisi yuzunden kisitliyorum kendimi diye, oyuzden kurdum. Yani sizin oyle dusundugunuzu sandigim icin. Ilk yaptigim yorumda milletin dedigini fazla takiyorsunuz dedim hatta, nasil yasamak istiyorsaniz oyle yasayin madem ki bu konuda skliyorsunuz oyuzden yani.. Yanlis anlasilmis olabilirim, turkce kendimi ifade etmekte bazen zorlandigim dogrudur :)

Bende o cumleyi siz dediniz ya hani toplumun algisi yuzunden kisitliyorum kendimi diye, oyuzden kurdum. Yani sizin oyle dusundugunuzu sandigim icin. Ilk yaptigim yorumda milletin dedigini fazla takiyorsunuz dedim hatta, nasil yasamak istiyorsaniz oyle yasayin madem ki bu konuda skliyorsunuz oyuzden yani.. Yanlis anlasilmis olabilirim, turkce kendimi ifade etmekte bazen zorlandigim dogrudur :)
Hayır hayır asla anlamadım yanlıs :) asıl siz beni yanlıs anlarsınız diye o notu ekledim cümlenin sonuna :)

ben kadın değil miyim diye düşündüm cidden. çevreyi bu kadar önemsemeyin. sabaha karşı da gelirim eve, sarhoş da olurum, sevgilimle tatile gider boy boy fotoğraf da paylaşırım. ailem dahil hiç kimse yanlış anlayamaz yorum yapamaz çünkü benim hayatım. beğendiğim herkesle sevişmem sağlıklı bulmuyorum ama sevgilimle public sex bile yapabilirim kafama eserse.

kadın olmaktan değil çevre baskısından sıkılmışsınız. şehrin adı fark etmez sizin çevreniz değişmedikçe isterseniz medeniyet beşiğinde olun yine aynı hissedersiniz.

ben kadın değil miyim diye düşündüm cidden. çevreyi bu kadar önemsemeyin. sabaha karşı da gelirim eve, sarhoş da olurum, sevgilimle tatile gider boy boy fotoğraf da paylaşırım. ailem dahil hiç kimse yanlış anlayamaz yorum yapamaz çünkü benim hayatım. beğendiğim herkesle sevişmem sağlıklı bulmuyorum ama sevgilimle public sex bile yapabilirim kafama eserse.

kadın olmaktan değil çevre baskısından sıkılmışsınız. şehrin adı fark etmez sizin çevreniz değişmedikçe isterseniz medeniyet beşiğinde olun yine aynı hissedersiniz.
2 ay öncesine kadar bende aynı kafadaydım sizinle. İşi bıraktıktan sonra aile hayatımda yorum yapma hakkı gördü kendinde.sanırım o yüzden bunaldım biraz

Ne alakası var çok bağdaştıramadım bende izmirdeyim herkezden hoşlanmam kolay kolay begenmem. Beğenirsem adımı karşıdan beklerim elbet bi ışık görürsem muhabbeti ilerletirim görüşürüm belki. Ama siz neden ilgi görseniz bile cevap vermeye çekiniyorsunuz? Bir yerden başlamazsanız nasıl tanışıp ciddi ilişki yönünde ilerleyeceksiniz? Hem 4 erkeğin masasında oturmaya çekinmeyipte seçtiğiniz birisylemi muhabbeti ilerletmek ayıp kaçıyor anlamadım? Yaşınız kaç acaba?

Ben çocukken anneme kızardım beni niye erkek doğurmadın niye beni kız yaptın diye :))) çocuk halimle bile erkek olmanın rahatlığını kuzenlerden gördüm. Bu ülkede böyle. Gelişmiş ülkede olsak böyle düşünmeyeceğine eminim

Public ne ola ki diye bi baktim :olamaz:
Eşim balkon da pencere önun de sirnasma komsular görur der. Niye onlar yapmiyo mu derim :-):-)
O yuzden public falan bize hak getire :-):-)

Back