• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın olmayı sevmiyorum

Public ne ola ki diye bi baktim :olamaz:
Eşim balkon da pencere önun de sirnasma komsular görur der. Niye onlar yapmiyo mu derim :-):-)
O yuzden public falan bize hak getire :-):-)

bizim okulun bahar şenlikleri boydan boya public sex hatta ifşa olanlar bile oluyor :olamaz:

biz yurt dışında yaparız onu ekledik listemize, en azından can güvenliğimiz olur :KK66:

Kendimi baskı altında hissediyorum. Biriyle ilk tanıstığım aksam ondan hoslanıp sevişmek isteyebilirim mesela aslında cok doğal fakat kendime hep engel olmak durumundayım cünkü kadınım.
Bu bahsettiğiniz şeyin baskıyla veya kadın olmakla ilgisi yok bana göre. Hangi cinsiyetten olursa olsun fark etmez,bir insanın her hoşlandığı kişiyle sevişmesi çok saçma bence. Adı üstünde sevişmek. Sevdiğin ve güvendiğin biri olmalı.

Sizin derdiniz kadin olmak degil baskalarinin ne dedigini cok umursamak.

Istedigimle gezdim, istedigimle sevistim, ayni anda 3 5 kisiyle flortlestim.
Evlenmeden once sevgilimle ayni evde de yasadim.
Tatillere de gittim
Cok icip cok dagittim

Acaba yasadiginiz cevre cok mu tutucu?

Kizlar teklif etmezmis Marliyn eder sen yap baskasinin dusuncesi onemli degil her insan kendi fikrini hissini dusuncesini yasar ve o icine siner.

Bence sen baskalarini takiyorsun ama senin gibi olan da cok kiz var konussunlar.

Emin ol onlarin istedigi gibi olsan da yine elestirmek isterlerse bir sey bulup elestirirler.:mapus:

Demek ki sen de kafanda söylediğin şeyleri yapan kadınları kötü olarak yargılıyorsun ki kendin de yaptığında aynı şekilde yargılanmaktan korkuyorsun.
Önce kendi kafanda yaftalamamayı öğren.

Beynine bir reset atsan birseycigin kalmaz. Zor ama mümkün.
Ben yildan yila daha bir beyin olarak rahatliyorum güzellesiyorum, kendimi gelistiriyorum. Kadin olmayi da seviyorum, cok da güzel tasiyorum.
Saclarimi popoma kadar uzatip parfüm sikmayi seviyorum.
Iki cocuk da yaptim, tükendim bittim de.
Bizi böyle yapan toplum, ben yerine göre giyiniyorum bak. Mahallede dikkat ediyorum kendi rahatim icin.
Icindeki özgür bireyi besle arada, onu kaybetme.
Yasini yasa, kadinligini yasa deli ol, mutlu ol, üzgün ol ama sen ol.
27 yasina gördüm neler sigdirdim hayata, nereden nereye diyorum.
Daha cok delirecegim bu benim diyecegim günler gelecek.
Bu arada cikolata yemeden giyecegim bikininin tadi mi olur, yiyorum, yürüyorum yasiyorum.
Dengeyi sasirmamak lazim.

aranızda benim gibi olan var mı merak ediyorum. Yanlıs anlasılmasın cinsel tercihlerim konusunda erkeklerden hoslanıyorum eşcinsellik gibi bi durum değil demek istediğim.

Fakat toplum baskısının en az hissedildiği izmir gibi bi sehirde yasıyor olmama rağmen mutsuzum.

Kendimi baskı altında hissediyorum. Biriyle ilk tanıstığım aksam ondan hoslanıp sevişmek isteyebilirim mesela aslında cok doğal fakat kendime hep engel olmak durumundayım cünkü kadınım.

Her cümlemde her kelimemde dikkatli olmak zorundayım yanlıs anlamaya ve ya imaya açık sözler söyleyemem cümkü kadınım.

Kadından cok erkek arkadasım var mesela fakat dısArdan hoş görünmüyor bu durum 4 erkeğn masasında oturuyor olmam

Birini beğeniyorum mesaj atamıyorum beğendiğimi söyleyemiyorum bulusmaya davet edemiyorum neden? Cünkü kadınım yanlıs anlaşılırım.

Hayatımda biri olsun istediğim bi dönemdeyim. Ciddi ilişki değil demek istediğim flörtleşme anlamında. Bulusmasamda olur mesela instagramdan mesajlasma bile iyi hissettirir kendimi. Fakat ilk adımı atamıyorum. Onu bırakın karsı taraf ilk adım atsa bile cevap veremiyorm birinin tanıdığı cıkarda marliyn internette erkek arıyor diye adım cıkar korkusundan .

Vallahi sıkılfım, biraz sansımız olsa erkek doğardık
Yani ben öyle hissetmyrm ya:) aklima bile gelmiyor. Gicik oldugum bazi durumlarda var tabi ama ben erkek milletinede aciyorum mesela. Yani kadinlik erkeklikle alakali bi durum oldgnu dusunmuyrm

aranızda benim gibi olan var mı merak ediyorum. Yanlıs anlasılmasın cinsel tercihlerim konusunda erkeklerden hoslanıyorum eşcinsellik gibi bi durum değil demek istediğim.

Fakat toplum baskısının en az hissedildiği izmir gibi bi sehirde yasıyor olmama rağmen mutsuzum.

Her cümlemde her kelimemde dikkatli olmak zorundayım yanlıs anlamaya ve ya imaya açık sözler söyleyemem cümkü kadınım.

Kadından cok erkek arkadasım var mesela fakat dısArdan hoş görünmüyor bu durum 4 erkeğn masasında oturuyor olmam

Birini beğeniyorum mesaj atamıyorum beğendiğimi söyleyemiyorum bulusmaya davet edemiyorum neden? Cünkü kadınım yanlıs anlaşılırım.

Hayatımda biri olsun istediğim bi dönemdeyim. Ciddi ilişki değil demek istediğim flörtleşme anlamında. Bulusmasamda olur mesela instagramdan mesajlasma bile iyi hissettirir kendimi. Fakat ilk adımı atamıyorum. Onu bırakın karsı taraf ilk adım atsa bile cevap veremiyorm birinin tanıdığı cıkarda marliyn internette erkek arıyor diye adım cıkar korkusundan .

Vallahi sıkılfım, biraz sansımız olsa erkek doğardık

Bende senin gibi dusunuyorum ama farkli konularda.. mesela adet olma , dogum yapma , kadin hastaliklari , sorumluluklar , evli oldugum icin hayati eskisi kadar rahat yasayamama ( yanlis anlasilmasin demek istedigim bir cafedeyken birseye kahkaha atasim geliyor ama evliyim yanlis anlasilir diye sessiz gülüyorum )

Sizin yasadiklariniz da daha dogal ve degistirilebilir şeyler. Cevremdeb gordugum kadariyla artik ilk mesaji erkek atsin diye bir sey yok. Ilk mesaji kadinda atabiliyor.. yeter ki isteyin.

Ilk tanistiginiz biriyle sevişmeye gelince :) bu farkli sonuclar dogurabiilir. Hastalik kapabilir , hamile kalabilir kendinizi kotu hissedebilirsiniz. Tabiki herkesin kendi hayati nasil istiyorsanix oyle yasayn.

Sizin icin oyle ama toplum icin degil maalesef.

Evlenirken kimse temiz aile erkegi aramiyor ama temiz aile kizi araniyor bu bir gercek. Hovardalik da olumsuz bir sifat degil, tatli bir sifat. Ev kuzusu erkegin karsiti olan hovarda sevimli bir sifat yani. Oysa ki temiz aile kizinin karsiti olan "yollu" hic de masum veya sevimli bir sifat degil ne yazik ki.
3 karısından boşanıp 4 çocuğuyla davullu zurnalı evlenen erkek gördüm hiç kimse de çıkıp durumu garipsemedi
Adam bilmem kaçıncı el olmuş torun torba sevecek düğün yapiyor hani toplum baskısı
Ama kadın iki evlilik yapmış olmasını bile saklamak zorunda kalıyor

Böylesine özgür ruhlu biri olmama rağmen milletin dediklerini umursaman çok tezat. İstediğin neyse onu yap. Öyle tipler de yaninda durmasin zaten bosver

ben seni anlıyorum.kadın olmaktan mutluyum erkek olmayı dilemezdim ama keşke başka bir toplumda kadın olsaydım.bu kadar iki yüzlü ve baskıcı bir toplumda kadın olmak ne yazıkki şanssızlık:KK61:Allah böyle istemiş yapacak birşey yok ama seçme şansım olsa tekrar kadın olmak ama farklı daha medeni bir toplumda dünyaya gelmek isterdim.kadın erkek eşit olsun istediği gibi yaşayabilsin ve buna kimse karışmasın herkes kendi ahlakını,dinini,düşüncesini kendine saklasın çok mu zor?:rolleyes:

Bence toplum degil siz kendinizi kısıtlamissiniz. Sanki kafanizda "Temiz kiz" olarak kalma kaygisi guduyosunuz. Ben bunu uzun zaman once biraktim, istedigim gibi yasiyorum ya da duygularimi saklamiyorum. Hatta ilk adimi erkege atmak kesinlikle cok cesaretli, kendine guvenen bir kadin imaji ciziyor gozumde, bu yuzden birinden hoslaniyorsam kesinlikle bunu soyluyorum. Cinsellige gelince de, bu konuda bende cok gel gitlerdeyim, eskiden cok uzaktim ama fikrimi degistirdim, kadinlarin da cinsellik yasayabilecegini dusunuyorum. Sadece su bekaret konusunda dusunuyorum, omuzlarimda bir yuk olarak goruyorum, bende bir erkegi cok begenince onunla daha farkli seyler yasamak istiyor ya da hayal ediyorum, ama maalesef bakireyim, bakire olmasam da hamile kalma riski var ve ben bu riski henuz tasiyacak maddi guce sahip degilim, bu yuzden kesinlikle evlenmeden once cinselligimi yasamayi, hamilelik durumunda da cocuguma sahip cikacak kadar maddi durumum olana kadar kendimi uzak tutmak zorundayim. Yasim 23 bu arada. Sen kafani takma istedigini yasa, hayata bir kere geliyosun

O hooo ..
Onu yapamam bunu yapamam diye diye asıl baskıyı toplum değil siz kendinize yapıyorsunuz.
İstiyorsan mesaj at, hakkında ne düşünüyorlarsa düşünsünler.
Zorla sana bişey yapamaz ya...
Herkes ne diyecek diye sinip duruyorsunuz.
Bırakın desinler bırakın konuşsun insanlar yahu siz kendi işinize bakın.
Ben evliyim benim de hep erkek arkadaşım var etrafta ne olmuş yani ne kötü görünüyor dışarıdan?
Bırakın şu elalemi..
Git o mesajı at, arkadaşlarınla eğlen ve baskılara boyun eğme!

Back