Bence toplum degil siz kendinizi kısıtlamissiniz. Sanki kafanizda "Temiz kiz" olarak kalma kaygisi guduyosunuz. Ben bunu uzun zaman once biraktim, istedigim gibi yasiyorum ya da duygularimi saklamiyorum. Hatta ilk adimi erkege atmak kesinlikle cok cesaretli, kendine guvenen bir kadin imaji ciziyor gozumde, bu yuzden birinden hoslaniyorsam kesinlikle bunu soyluyorum. Cinsellige gelince de, bu konuda bende cok gel gitlerdeyim, eskiden cok uzaktim ama fikrimi degistirdim, kadinlarin da cinsellik yasayabilecegini dusunuyorum. Sadece su bekaret konusunda dusunuyorum, omuzlarimda bir yuk olarak goruyorum, bende bir erkegi cok begenince onunla daha farkli seyler yasamak istiyor ya da hayal ediyorum, ama maalesef bakireyim, bakire olmasam da hamile kalma riski var ve ben bu riski henuz tasiyacak maddi guce sahip degilim, bu yuzden kesinlikle evlenmeden once cinselligimi yasamayi, hamilelik durumunda da cocuguma sahip cikacak kadar maddi durumum olana kadar kendimi uzak tutmak zorundayim. Yasim 23 bu arada. Sen kafani takma istedigini yasa, hayata bir kere geliyosun