- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
İnternet çok geniş bi alan değil mi şehirdışından birileriyle yazışın hem tanıdık olma ihtimali de olmaz,ayrıca başkalarının ne dediğini bu kadar önemsemeyin bence kimse için o kadar önemli değilsiniz/değiliz aslındaaranızda benim gibi olan var mı merak ediyorum. Yanlıs anlasılmasın cinsel tercihlerim konusunda erkeklerden hoslanıyorum eşcinsellik gibi bi durum değil demek istediğim.
Fakat toplum baskısının en az hissedildiği izmir gibi bi sehirde yasıyor olmama rağmen mutsuzum.
Kendimi baskı altında hissediyorum. Biriyle ilk tanıstığım aksam ondan hoslanıp sevişmek isteyebilirim mesela aslında cok doğal fakat kendime hep engel olmak durumundayım cünkü kadınım.
Her cümlemde her kelimemde dikkatli olmak zorundayım yanlıs anlamaya ve ya imaya açık sözler söyleyemem cümkü kadınım.
Kadından cok erkek arkadasım var mesela fakat dısArdan hoş görünmüyor bu durum 4 erkeğn masasında oturuyor olmam
Birini beğeniyorum mesaj atamıyorum beğendiğimi söyleyemiyorum bulusmaya davet edemiyorum neden? Cünkü kadınım yanlıs anlaşılırım.
Hayatımda biri olsun istediğim bi dönemdeyim. Ciddi ilişki değil demek istediğim flörtleşme anlamında. Bulusmasamda olur mesela instagramdan mesajlasma bile iyi hissettirir kendimi. Fakat ilk adımı atamıyorum. Onu bırakın karsı taraf ilk adım atsa bile cevap veremiyorm birinin tanıdığı cıkarda marliyn internette erkek arıyor diye adım cıkar korkusundan .
Vallahi sıkılfım, biraz sansımız olsa erkek doğardık
aranızda benim gibi olan var mı merak ediyorum. Yanlıs anlasılmasın cinsel tercihlerim konusunda erkeklerden hoslanıyorum eşcinsellik gibi bi durum değil demek istediğim.
Fakat toplum baskısının en az hissedildiği izmir gibi bi sehirde yasıyor olmama rağmen mutsuzum.
Kendimi baskı altında hissediyorum. Biriyle ilk tanıstığım aksam ondan hoslanıp sevişmek isteyebilirim mesela aslında cok doğal fakat kendime hep engel olmak durumundayım cünkü kadınım.
Her cümlemde her kelimemde dikkatli olmak zorundayım yanlıs anlamaya ve ya imaya açık sözler söyleyemem cümkü kadınım.
Kadından cok erkek arkadasım var mesela fakat dısArdan hoş görünmüyor bu durum 4 erkeğn masasında oturuyor olmam
Birini beğeniyorum mesaj atamıyorum beğendiğimi söyleyemiyorum bulusmaya davet edemiyorum neden? Cünkü kadınım yanlıs anlaşılırım.
Hayatımda biri olsun istediğim bi dönemdeyim. Ciddi ilişki değil demek istediğim flörtleşme anlamında. Bulusmasamda olur mesela instagramdan mesajlasma bile iyi hissettirir kendimi. Fakat ilk adımı atamıyorum. Onu bırakın karsı taraf ilk adım atsa bile cevap veremiyorm birinin tanıdığı cıkarda marliyn internette erkek arıyor diye adım cıkar korkusundan .
Vallahi sıkılfım, biraz sansımız olsa erkek doğardık
Hareketli genclik değil demek istediğim. Evlenmeden önce yapılabilecek listedi diye bişey varsa hepsini yapmısımdır. Ailemde baskıcı değil sanah 5de eve girdiğmde oldu kız kuza tatile gittiğimde oldu sevgilimle tatil yaptığmda oldu. Dibine kafar yasadım gercekten.daha küçük bir ilçe yasasan ne yapardın merak ediyorum ,
her köşe başında bir tanıdık , ama genede çok hareketli bir gençlık geçirdim ,
bence senın içinde yok ,
Hareketli genclik değil demek istediğim. Evlenmeden önce yapılabilecek listedi diye bişey varsa hepsini yapmısımdır. Ailemde baskıcı değil sanah 5de eve girdiğmde oldu kız kuza tatile gittiğimde oldu sevgilimle tatil yaptığmda oldu. Dibine kafar yasadım gercekten.
Ama demek istediğim asla bu değil. Mesela sabah 5 de girdiğimde oldu diyorum ya. 3 den snra sokakta olduğumu sosyal medyada paylasmaya cekiniyorum. Ya da sevgilimde tatile gittiğimde. Beni sıkan daha cok toplumun algısı.
Aynen evet tam olarak bu. Bende her cıktığım adamla sevişmek istiyorım gibi bi derdim asla yok. Örnek olarak verdim. Diyelim ki etkilendim 100 kişiyle coktuysan sadece biriyle birliktr oldum. O adamın kafasında algı bu kız tek gecelik direkt. Değiştiremezsin onu. E ben tek basına mı yaptım?Ben de çoğu defa düşünmüşümdür.
Erkek olsaydım ,kadınları ne güzel anlardım diye ....
Ama sevişmek bir çok kişiyle canım kimi istiyorsa o konulara sıcak bakmıyorum.
Erkek de olsaydım ,bir kalitem olmalı,seçici olmalıyım ,anlık canımın her çektiğiyle sevişsem pişman olurdum ..
Cinsiyet meselesi değil bence bu.
Sizin isyanınız ,ön yargılara bence ...
Ben anlamadım. İstediğiniz gibi yaşayın. Siz anlatmadıktan sonra kim bilecek ki sizin kimle seviştiğinizi, ya da ilk mesajın, ilk teklifin sizden geldiğini?Hareketli genclik değil demek istediğim. Evlenmeden önce yapılabilecek listedi diye bişey varsa hepsini yapmısımdır. Ailemde baskıcı değil sanah 5de eve girdiğmde oldu kız kuza tatile gittiğimde oldu sevgilimle tatil yaptığmda oldu. Dibine kafar yasadım gercekten.
Ama demek istediğim asla bu değil. Mesela sabah 5 de girdiğimde oldu diyorum ya. 3 den snra sokakta olduğumu sosyal medyada paylasmaya cekiniyorum. Ya da sevgilimde tatile gittiğimde. Beni sıkan daha cok toplumun algısı.
Aynen evet tam olarak bu. Bende her cıktığım adamla sevişmek istiyorım gibi bi derdim asla yok. Örnek olarak verdim. Diyelim ki etkilendim 100 kişiyle coktuysan sadece biriyle birliktr oldum. O adamın kafasında algı bu kız tek gecelik direkt. Değiştiremezsin onu. E ben tek basına mı yaptım?
Toplumdan kastım cok genel aslında. Karsımda ki adamda bilecek onun aileside bilecek hiç biyerde hiç vişey paylasmasam bile.Ben anlamadım. İstediğiniz gibi yaşayın. Siz anlatmadıktan sonra kim bilecek ki sizin kimle seviştiğinizi, ya da ilk mesajın, ilk teklifin sizden geldiğini?
3 den sonra sokakta takıldığınızı, ya da sevgilinizle tatilinizi neden sosyal medya da duyurmak istiyorsunuz, o kısmı da anlamıyorum.
Ben anlamadım. İstediğiniz gibi yaşayın. Siz anlatmadıktan sonra kim bilecek ki sizin kimle seviştiğinizi, ya da ilk mesajın, ilk teklifin sizden geldiğini?
3 den sonra sokakta takıldığınızı, ya da sevgilinizle tatilinizi neden sosyal medya da duyurmak istiyorsunuz, o kısmı da anlamıyorum.
Artık yeni ilişkiye baslamaktan korkuyorum.Haklısın ..
Erkekler bu konularda çok acımasız .,
Kendilerine gelince normal bir gecede soğumak ama kadında böyle hak görülmüyor. En modern olanı bile canının her istediğiyle yatıp,bakire eş arıyor.
Toplum kadınların üzerine misyon yükledi,doğarken ana oluyormuşuz gibi, önümüz hep ilikli.
Ama işte canın nasıl istiyorsa öyle davranıp toplumu takmayacaksın ,,elindeyse eğer. Değilse yapacak hiçbirşey yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?