Ya kimseyle konusmayin bu olaylarin da pesini birakin bence ya. Annenin de huzurunu bozuyosun surekli. Neyse ne gunahi kendine artik koskoca adami karsina alip sen karsi kadina mi bakiyosun dicen desen kabul mu edecek sanki bos yere yuz goz olmayin saygiyi yitirmeyin
bence önce babanla konuş söyle her şeyi bildiğini,üzüldüğünü bakalım tepkisi ne olacak. ama şunu da söyleyeyim baban alışmış bu duruma balkonda da içmeler şarkılar baya memnun halinden. sanki eve net bağlanmasını da dört gözle beklemiş. inşallah devam etmez bu iğrençliklere.
Annem kocasina duskun asla bosanmaz mesajlari okuttum sadece 2 gun ayri yatti baristi diyen sensin arkadasim.Annemin huzuru falan yok , böyle düşünmenize üzüldüm , eşiniz sizi aldatsa ve çocuklarınız bunu bilip size söylemese oh ne güzel yaptınız huzurumu kaçırmadınız mı diyeceksiniz . Günahı kendine ne demek , biz onun ailesiyiz herkes kendi kendine yaşayacaksa neden birlikte duruyoruz bu şekilde .
Tenesir paklar bu yastan sonra babani saniyorum..tobe tobeee...
Direk anneme soylerdim ben olsam..gecmis kayitlari goster annene o zmn ianir sana.ayrica gostermesendr bi anne evladina zatn inanir..
Annem kocasina duskun asla bosanmaz mesajlari okuttum sadece 2 gun ayri yatti baristi diyen sensin arkadasim.
Evet kocam beni aldatiyosa evladimdan duymak istemem bunu, soylerse de sen yanlis anlamissindir sen isine bak derim. Bir kadin da hisseder zaten, surekli telefon internet balkondan cam izleme e annen de saf degil anliyodur da demek ki sineye cekiyor, huzur bozma sen
Cok zor bir durum, uzuldum arkadasim. Yerinizde olsam once babama her seyi bildigimi ve devam ederse sonunun iyi olmayacagini butun herkese bu durumu anlatacagimi soylerdim herhalde. Annem son asama olurdu, babamin gozunu korkutlurdum. Korkutmak da demeyelim de utanmasini saglardim.
Sosyal medyadan size ve kiz kardesinize koca koca adamlardan devamli cok guzelsiniz gibi mesajlarin geldigini soyleyin. Boyle insanlarin cocugu olmak istemezdim, cok utanc verici deyin. Bir babanin cocuklarina yapacagi en buyuk iyiligin annelerini sevmek oldugunu soyleyin. Hatta isi abartip sahte hesap acip yasli basli adamlarin fotografini yukleyip kendinize mesaj atin. Evet once utandirma yoluna giderdim ben.
Haklisin canim ama utanmasi gereken o. Insallah aklini basina toplar da huzurunuza kavusursunuz.bi cesaretimi toplayıp izinliyken bir daha deneyeceğim şansımı , sağolun kızlar ne biliyim babam sonuçta inanın utanıyorum bu şekilde bir durumun içinde olmaktan . Yüzüne bakmak bile gelmiyor içimden .
Haklisin canim ama utanmasi gereken o. Insallah aklini basina toplar da huzurunuza kavusursunuz.
Hemen de "INSALLAH BASINA BOYLE BIR SEY GELMEZ!"Siz böyle çocuğunuza inanmayıp işine bak demeye devam edin , aman diyim inşallah böyle bir şeyle karşılaşmazsınız . Benim küçük bir kız kardeşim de var o bu durumdan benden daha fazla etkileniyor . Ben babamı düzeltmeye çalışıyorum . Bence doğru bir tanedir kimin söylediğinin bir önemi de yoktur kimse durduk yere annesine gidip babam seni aldatıyor demez ruh hastası değilse tabi .
Anneniz duysa birşey yapmayacak yani üzüldüğüyle kalacak, kaldıki kendisi de farkındadır olanlanların. Tek yapabileceğiniz babanızın yanında bu tarz insanların ne kadar iğrenç olduğunu vurgulamak ve teneşir paklasın gibi sözlerle sürekli alttan alttan rencide etmek. Hem yüz göz olmazsınız direk söylemediğiniz için. Ama işe yarar mı orası meçhul. Babanızın yaşı kaç? İlerlemiş yaştaysa bir süre sonra bırakabilir.inşallah canım , dua ediyorum her akşam düzelsin diye, sağol .
Cok guzel bir fikir.Sosyal medyadan size ve kiz kardesinize koca koca adamlardan devamli cok guzelsiniz gibi mesajlarin geldigini soyleyin. Boyle insanlarin cocugu olmak istemezdim, cok utanc verici deyin. Bir babanin cocuklarina yapacagi en buyuk iyiligin annelerini sevmek oldugunu soyleyin. Hatta isi abartip sahte hesap acip yasli basli adamlarin fotografini yukleyip kendinize mesaj atin. Evet once utandirma yoluna giderdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?