• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın olarak mı zor evlat olarak mı ?

lenasle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
26
20
88
33
Merhaba öncelikle herkese . İçinden bir türlü çıkamadığım uykularımı kaçıran bir sorunum var biraz uzun oldu kusura bakmayın ,birilerinden akıl almaz paylaşmazsam vicdan azabından öleceğim sanırım .

Her şey eve bilgisayar almamızla başladı ki bu da bir 7-8 seneye tekabül eden bir süreç . Babam o sıralar böyle şaka yollu chat tarzı sitelere üye yapın beni falan derdi bizde güler geçerdik en azından ben gülerdim çocuk olduğumdan böyle önünü sonunu düşünemezdim açıkçası .

Daha sonra bu chat tarzı siteler yerini bana facebook hesabı açına bıraktı . Bende zararsız olduğunu , akrabalarıyla konuşacağını düşündüğümden bir facebook hesabı oluşturdum kendisine . Ama güvenirdim anneme kızar , bağırır ama asla başka şeyler aklımdan dahi geçirmezdim .

Bir gün tesadüf eseri bilgisayar geçmişine bakarken facebook geçmişini de gördüm babamın . Allahım başımdan aşağı kaynar sular döküldü . Mesaj attığı kadınları gördüm . Çok güzelsiniz falan yazmış hepsini okudum . Yıkıldım resmen . Ona olan güvenim bir çırpıda uçup gitti ve yerini kocaman bir öfkeye bıraktı . Bu süreç zarfında ne zaman bilgisayarı eline alıp açsa arkasından bende geçmişini kontrol eder oldum . Ara ara o kadar çok kızdım ki bildiğimi anlasın diye imalı imalı laf bile sokmaya başladım .

Babam bunu yapıyorken bir erkeğe güvenmem hatta her hangi bir insana güvenmem o kadar zorlaştı ki . Bir süre paranoyak halde gezdim . Ama babam tüm bu imalarıma rağmen bu sefer de internetten eskortlara bakmaya başladı . Anneme söylemek istedim çünkü kaba tabirle resmen b.kunu çıkarmıştı işin ama annem kesinlikle bana inanmaz , inansa bile boşanamaz babama gerçekten çok bağlı söylesem bile yıpranan ben olurum diye diye sustum hep .

Hep takip ettim babamı hep kolladım , giyim tarzı değişti , anneme sürekli kızar bağırır kavga eder oldu , evde kesinlikle huzur denen bir şey yok , bize ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok ,23 yaşındayım ve bunlar ne kadar zoruma gidiyor inanın anlayamazsınız . İşten eve gelir , yemek yer , doğru facebook açar ,sonra da gidip yatar . Bu şekilde devam ediyor . Kadınlara bakmaya da devam ediyor . Mesaj olaylarını becerememiş anlaşılan ki mesaj atmıyor kimseye ama telefonunu da sürekli yanında gezdiriyor ve hiç bir kişiyi rehberine kaydetmez biri arayınca numarası çıkar sadece . Bu bile beni şüphelendirmeye yetiyor .

Bilmiyorum bazen kendi kendime vicdan azabı duyuyorum , belki diyorum günahını alıyorumdur ama gördüğüm şeyler baktığı sayfalar o kadar iğrençki . Bir ara gece dışarılara çıkıp sabah 5-6 lara kadar gelmediği bile oldu , tüm bunlara rağmen sustum ama şu sıralar kafamı gerçekten kurcalayan çok başka bir mesele var .

Bizim karşı apartmanımızda bir daire var , yarı boş yarı dolu diyelim . İçindeki bayanı bir gün görsek 20 gün rahat görmüyoruzdur . Bu evin 2 penceresi bizim odadaki balkondan oldukça net bir şekilde bakıldığında içeriyi gösterecek derecede gözüküyor . Bunu da şöyle anladım bu kadın sadece güneşlik takıyor ve eve geldiğinde onu da sonuna kadar açıp evin içinde o şekilde geziyor . Çekinmiyor yani bizim seyredilme ihtimalimizden . Buraya kadar diyebilirsiniz herkesin özeli sizi ilgilendirmez diye , haklısınız tabikide beni ilgilendirmez isterse evinde donsuz gezer . Ama bizim odaya yolu bile düşmeyen babam sürekli bir bahaneyle bizim balkona gidip oturuyor , içkisi varsa orda içiyor , orda yüksek sesle türkü dinliyor , söylüyor .

Aklıma o kadından başka bir ihtimalde gelmiyor açıkçası . Belki de babam yapıyordur kadının bi suçu yoktur ama buna artık susamıyorum , resmen evimizin dibi . Vicdanım hiç rahat değil geceleri uyuyamıyorum . Annemin kendi gözüyle babamın facebookta kadınlara baktığını görmesini sağlasam - aslında annem bir kere bakarken yakaladı ama sadece 2 gün ayrı yattı - bile bir sonuç vermez , ne ben ne de kız kardeşim böyle yaşamak buna susmak istemiyoruz .

Bir akıl verin , napalım ? Nasıl anlatalım ? İlk babamla mı konuşalım ?

Tenesir paklar bu yastan sonra babani saniyorum..tobe tobeee...
Direk anneme soylerdim ben olsam..gecmis kayitlari goster annene o zmn ianir sana.ayrica gostermesendr bi anne evladina zatn inanir..

Ya kimseyle konusmayin bu olaylarin da pesini birakin bence ya. Annenin de huzurunu bozuyosun surekli. Neyse ne gunahi kendine artik koskoca adami karsina alip sen karsi kadina mi bakiyosun dicen desen kabul mu edecek sanki bos yere yuz goz olmayin saygiyi yitirmeyin

bence önce babanla konuş söyle her şeyi bildiğini,üzüldüğünü bakalım tepkisi ne olacak. ama şunu da söyleyeyim baban alışmış bu duruma balkonda da içmeler şarkılar baya memnun halinden. sanki eve net bağlanmasını da dört gözle beklemiş. inşallah devam etmez bu iğrençliklere.

Ya kimseyle konusmayin bu olaylarin da pesini birakin bence ya. Annenin de huzurunu bozuyosun surekli. Neyse ne gunahi kendine artik koskoca adami karsina alip sen karsi kadina mi bakiyosun dicen desen kabul mu edecek sanki bos yere yuz goz olmayin saygiyi yitirmeyin

Annemin huzuru falan yok , böyle düşünmenize üzüldüm , eşiniz sizi aldatsa ve çocuklarınız bunu bilip size söylemese oh ne güzel yaptınız huzurumu kaçırmadınız mı diyeceksiniz . Günahı kendine ne demek , biz onun ailesiyiz herkes kendi kendine yaşayacaksa neden birlikte duruyoruz bu şekilde .

bence önce babanla konuş söyle her şeyi bildiğini,üzüldüğünü bakalım tepkisi ne olacak. ama şunu da söyleyeyim baban alışmış bu duruma balkonda da içmeler şarkılar baya memnun halinden. sanki eve net bağlanmasını da dört gözle beklemiş. inşallah devam etmez bu iğrençliklere.

Babama bunu bildiğimi o kadar çok ima ettim ki bir tek söylemedim canım , üzülüyorum değil de tiksiniyorum artık . Benim de bir erkek arkadaşım var o evlenmek istiyor ama ben inanın ona bile inanamıyorum , güvenmekte problem yaşıyorum .

Annemin huzuru falan yok , böyle düşünmenize üzüldüm , eşiniz sizi aldatsa ve çocuklarınız bunu bilip size söylemese oh ne güzel yaptınız huzurumu kaçırmadınız mı diyeceksiniz . Günahı kendine ne demek , biz onun ailesiyiz herkes kendi kendine yaşayacaksa neden birlikte duruyoruz bu şekilde .
Annem kocasina duskun asla bosanmaz mesajlari okuttum sadece 2 gun ayri yatti baristi diyen sensin arkadasim.

Evet kocam beni aldatiyosa evladimdan duymak istemem bunu, soylerse de sen yanlis anlamissindir sen isine bak derim. Bir kadin da hisseder zaten, surekli telefon internet balkondan cam izleme e annen de saf degil anliyodur da demek ki sineye cekiyor, huzur bozma sen

Tenesir paklar bu yastan sonra babani saniyorum..tobe tobeee...
Direk anneme soylerdim ben olsam..gecmis kayitlari goster annene o zmn ianir sana.ayrica gostermesendr bi anne evladina zatn inanir..

Canım annem bize inanır inanmasına ama asla bir şey yapmaz , bunun için onun tek çözümü yatak ayırmak olur , arada yine kötü olan ben olurum babam bana düşman olur , zaten pek sevdiği de söylenemez .

Cok zor bir durum, uzuldum arkadasim. Yerinizde olsam once babama her seyi bildigimi ve devam ederse sonunun iyi olmayacagini butun herkese bu durumu anlatacagimi soylerdim herhalde. Annem son asama olurdu, babamin gozunu korkutlurdum. Korkutmak da demeyelim de utanmasini saglardim.

Annem kocasina duskun asla bosanmaz mesajlari okuttum sadece 2 gun ayri yatti baristi diyen sensin arkadasim.

Evet kocam beni aldatiyosa evladimdan duymak istemem bunu, soylerse de sen yanlis anlamissindir sen isine bak derim. Bir kadin da hisseder zaten, surekli telefon internet balkondan cam izleme e annen de saf degil anliyodur da demek ki sineye cekiyor, huzur bozma sen

Siz böyle çocuğunuza inanmayıp işine bak demeye devam edin , aman diyim inşallah böyle bir şeyle karşılaşmazsınız . Benim küçük bir kız kardeşim de var o bu durumdan benden daha fazla etkileniyor . Ben babamı düzeltmeye çalışıyorum . Bence doğru bir tanedir kimin söylediğinin bir önemi de yoktur kimse durduk yere annesine gidip babam seni aldatıyor demez ruh hastası değilse tabi .

Sosyal medyadan size ve kiz kardesinize koca koca adamlardan devamli cok guzelsiniz gibi mesajlarin geldigini soyleyin. Boyle insanlarin cocugu olmak istemezdim, cok utanc verici deyin. Bir babanin cocuklarina yapacagi en buyuk iyiligin annelerini sevmek oldugunu soyleyin. Hatta isi abartip sahte hesap acip yasli basli adamlarin fotografini yukleyip kendinize mesaj atin. Evet once utandirma yoluna giderdim ben.

Cok zor bir durum, uzuldum arkadasim. Yerinizde olsam once babama her seyi bildigimi ve devam ederse sonunun iyi olmayacagini butun herkese bu durumu anlatacagimi soylerdim herhalde. Annem son asama olurdu, babamin gozunu korkutlurdum. Korkutmak da demeyelim de utanmasini saglardim.

sağol canım , biliyorum ağzımı bile açtırmaz bir kere konuşmayı denedim daha en başında kuran kitap üstüne yemin etti annemden başkasına bakmadığına dair . Hani bir laf varya yavuz hırsız ev sahibini bastırır diye . Korkuyorum ne bileyim annemi döver kardeşime bana zarar verir diye .

Sosyal medyadan size ve kiz kardesinize koca koca adamlardan devamli cok guzelsiniz gibi mesajlarin geldigini soyleyin. Boyle insanlarin cocugu olmak istemezdim, cok utanc verici deyin. Bir babanin cocuklarina yapacagi en buyuk iyiligin annelerini sevmek oldugunu soyleyin. Hatta isi abartip sahte hesap acip yasli basli adamlarin fotografini yukleyip kendinize mesaj atin. Evet once utandirma yoluna giderdim ben.

bi cesaretimi toplayıp izinliyken bir daha deneyeceğim şansımı , sağolun kızlar ne biliyim babam sonuçta inanın utanıyorum bu şekilde bir durumun içinde olmaktan . Yüzüne bakmak bile gelmiyor içimden .

bi cesaretimi toplayıp izinliyken bir daha deneyeceğim şansımı , sağolun kızlar ne biliyim babam sonuçta inanın utanıyorum bu şekilde bir durumun içinde olmaktan . Yüzüne bakmak bile gelmiyor içimden .
Haklisin canim ama utanmasi gereken o. Insallah aklini basina toplar da huzurunuza kavusursunuz.

Canim inan cok zor bir durum.aynisi benim basima geldi, annem internette birileriyle konusuyor, 18 yasindayim falan diye tanitiyordu kendini.babam swinger(es degistirenler) sitelerinde geziyordu hatta bir iki kisiyi msnden eklemis gizlilik , bulusma yeri vs konusmalari vardi.ben kimseye bir sey diyemedim acikcasi.elimden tek gelen bilgisayara surekli virus giriyor, ne bicim yerlerde dolaniyorsaniz artik gibi laf sokma, kavga cikarma oldu.ustu kapali , sanki bir arkadasimin basina gelmis gibi yaptiklarindan bahsettim, benim ailem yapsa rezil ederim cumle aleme, ahlaksizlar diye konustum hep, sonunda vazgectiler.butun bilgisayarlara takip programlari yukledim, allahtan internete girmekten baska birsey bilmezlerdi, konusmalarim sonuc verdi heralde, tekrar girmediler ayni islere.
Belki sende benim gibi inceden goz korkutmayi deneyebilirsin.annen babana yaptirim uygulayamiyorsa, senin de dedigin gibi olan o kadincagiza olur.en son care bilgisayara koruma filtesi yukle, bahsettigin siteler engellensin.o da olmazsa artik ac kasayi, rasgele birseyi kopar ya da kir.biraz uzak kalinca belki akli basina gelir?

Siz böyle çocuğunuza inanmayıp işine bak demeye devam edin , aman diyim inşallah böyle bir şeyle karşılaşmazsınız . Benim küçük bir kız kardeşim de var o bu durumdan benden daha fazla etkileniyor . Ben babamı düzeltmeye çalışıyorum . Bence doğru bir tanedir kimin söylediğinin bir önemi de yoktur kimse durduk yere annesine gidip babam seni aldatıyor demez ruh hastası değilse tabi .
Hemen de "INSALLAH BASINA BOYLE BIR SEY GELMEZ!"

Yani geliyoruz emek verip konulariniza yorum yapiyoruz utanmasaniz beddua edeceksiniz. Kafana yatmiyosa umursama, begenmiyosan kale alma bu kadar basit.

neden yaşı ilerledikçe insanlar farklı şeyler arayışına girer ki aklım almıyor .. :KK12:

desem bi türlü demesen bin türlü .. oofff zor işin zorrrrr ... :KK14:

inşallah canım , dua ediyorum her akşam düzelsin diye, sağol .
Anneniz duysa birşey yapmayacak yani üzüldüğüyle kalacak, kaldıki kendisi de farkındadır olanlanların. Tek yapabileceğiniz babanızın yanında bu tarz insanların ne kadar iğrenç olduğunu vurgulamak ve teneşir paklasın gibi sözlerle sürekli alttan alttan rencide etmek. Hem yüz göz olmazsınız direk söylemediğiniz için. Ama işe yarar mı orası meçhul. Babanızın yaşı kaç? İlerlemiş yaştaysa bir süre sonra bırakabilir.

Cok guzel bir fikir.
Ah ah sen babani yakalamissin ben dedemi yakalamistim ne diyorsun? eger annen bosanmayacaksa ve sadece aralarinda sogukluk olusacaksa bosver. ama utandirma yontemi ise yarayabilir.

Back
X