Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tedavi ediyorsanız gelebilirim

Umarim başkasinin fotografini dalga gecmek icin kullanmiyorsunuzdur ya.
Genelde farkli olan dikkat ceker deriz hadi öyle olsa size oyle gelmiştir deriz ama sizin yüzünüz tipiniz Türkiyede sokakta karsilasilabilecek eeennn sıradan yüz.
Burun kanatlariniz da oldukça geniş yani kimse bu şekilde estetik yaptirmaz.
Gerceklikten kopmuşsunuz siz bi yerde bu şekilde saglikli ilişkileriniz olmaz toplumda.

Ben bi kişinin başkasının fotoğrafıyla kasıtlı olarak burda böyle şeyler yaptığını düşünüyorum.

Ya değilmi yazayım yazayım dedim sonra vaz gectim. Yani buruna bakınca az daha yakından baksan bademcikleride görürsün ama banada bir şey der diye yazmiyorum

Üyenin adını unuttum da geçen günlerde kendimi çirkin buluyorum güzel miyim diyip fotoğrafını paylaşan bir üye vardı onunla bu üyenin profil fotoğrafı aşırı benziyor

Tepki vermiyorsun. Senin için çok önemsiz. O yüzden buraya konu açıyorsun. O yüzden kadın kadının kurdu diye başlık atıyorsun :)) şöyle şeyleri umursamayan kimse bu yazıyı yazmaya tenezzül etmez. Demek sende de sorun var.

Ben bi kişinin başkasının fotoğrafıyla kasıtlı olarak burda böyle şeyler yaptığını düşünüyorum.
Bu hanımefendi mervemuallime gizem12 gibi bişey olması lazım gibi değişik isimlerle gelip arada böyle herkesin kendini kıskandığı ile ilgili konular açar .Kendisini beğenmeyenlere çanak anten mi yoksa uydu alıcısı mı orasını bilemiyorum bir anten takmalarını tavsiye eder hakaret eder ve gider.
Hatta daha önceleri açıktı.Açık halinin fotoğraflarını hemde makyajsız bir şekilde foruma atıp hadi bakalım siz de atın da kim daha güzelmiş görelim diye iddia tartışmaları bile yaşandı.
Ben gaffurun kız kardeşi olması lazım tam hatırlamamakla beraber sanırım Nilaydı karakterin adı hanımefendiyi ona benzetiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…