- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.341
rabbım herseyın hayırlısını versınn uumarımda verecek... umudunu asla kaybetmee her gecenınnbı sabahıı var unutma.... dua ett sabrettt ınsallhh hepımızzz hamılee kalcazzz:Saruboceq:
çok saolun arkadaşlar arada bir tükeniyorum yoruluyorum karşımdaki tablo fena tek annelik miş nasibim diycem ama şu kahrolası hastalık yok mu ben ona alışamıyorum arkadaşlar inanın belimi büküyor. arada dağılalım bu konudan dedim konuyu kuaförlere getirdim ilginç anıları olan var mı nasıl baş edecem para kapalım da sonuç ne olursa olsun diyen kuaförlerden bıktım artık kafamız dağılsın yeter artık bu arada drun verdiği ilaç dhea imiş diğer adı pek bilinmediğinden karşıma çıkmadı bu arada satılık menopoz isimli yazıyı okuyun arkadaşlar ama çözüm yok tabii çözümsüzüz anlayacağınız ortada kötü bir durum var bu arada çatlayan yumurta 3 gün de dölleniyormuş 3 gün düresi varmış ama e2 seviyesi 150 ve 200 olmalıymış bilginize sunuyorum. şimdilik bu kadar merak ettiğiniz varsa yazın arkadaşlar bilmediğmiz olur bilgilenelim belki bir faydası olur birimizekaydirigubbakcemile5 narsude cim msjlardan yola çıkarsan beni tanırsın yaklaşık 2 yıldır neredeyse buradayım ben bazen isyankar oluyorum affetsin ALLAH ım beni acizliğimle sınamasın beni ama annem kadar dua edenine rastlamdım ömrümde ama yine de kaybettim onu ben anladım ki dualar bazen bu dünya için değil bazen öte tarafada gerekli fazlamı oldu acaba bu düşüncem tarttım ama yanlış anlaşılacak gibi değil ALLAH İYİ DİLEKLERİMİZİ kabul eder inşallah:Saruboceq: