- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.161
canım biri kapalı biri zedelisenağlama
aranızda durumu benim gibi olan varmı
senin sorunun neydi cnm
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun
herekese günaydınlar efencim sizleri seviyorum arkadaşlarzemuszemuszemuszemus
dilerim rabbim hepimizi anne yapar
amiiiiiiiiiiiiiiiin :saruboceq: Rabbim bu yolda uğraşan herkese hayırlı evlatlar versin:saruboceq:
haticecim sen nasılsın muhabbete sende katıl canım.olumunekankayizsmile
amiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: rabbim bu yolda uğraşan herkese hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:
amin kızlar
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimizn rabbim yar ve yardımcımız
olsun
ağlamaktan başım ağrıdı yahu.gözlerim durmuo şıp şıp şıp
işşşşşşallah arkadaşlar inşallah yetercim bu arada kardeşinde aşılama olmuştu onun durumu nasıl oldu cnm sen nasılsın şurda sonuçları almaya 4 günümüz kaldı cnm inşallah rabbim yüzümüzü güldürür cnm kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
iyiyim cnm bugün eşim sperm testi yaptırdı bakalım sonuçları akşama çıkar bende yarın dr gidicem bakalım hayırlısı inşşşşşşşşşallah tedaviye başlıcaz artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımssağoö
inşş rabbim güzel haber vermeyi naip etsin
kardeşim olmadı canım salı gün regl oldu bu gün dr gitti tekrar deneyecek 2, aşılamayı eğer olamssa sonra tüp bebk raporu alacak
işş gerek kalmaz
eşinin sonuçları güzel çıkar inşşşşşşşşşşşşşş
canım ya kardeşin için çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah ikincide dah yüksek oluomuş heralde aşılamanın şansı inşallah ikincide olur tüp bebek için gerek kalmaz inşşallah cnm neyse hayırlısı sen kendini üzme sakın stres yaramaz sana cnm aeoolumunekankayizsmile
inşallah cnm saol valla merakla bekliorum geçen sene yaptırmıştık iyiydi bakalım bu sene nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?