- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
çooooooookkk doğru vallahaticecim,rahim filmi kişiden kişye değişiyomuş canım,ben çektirdim,bikaç dakika acı duydum sadece,bazıları daha kötü oluyomuş ama genede bebek beklemenin sıkıntısı ve acısından fazla değil arkadaşım,gerçekten.
doğru söylüsun gerçekten ama yinede insan korkuyo işte ama gerçi aşılama gibi bişeydir heralde beni rahatlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim çok iyi oldu bu kulübe katılmam ya insan kendisiyle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarla dertleşip onların tecrübelerini öğrenince çok rahatlıyo gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım tanıştığım için bana cvp yazdığın için allah herkesin gönlüne göre versin allah kucaklarımızı boş bırakmasın zemuszemus
kızlar dün kadeşim için dr gittik aşılamaya karar verdi dr (gerçi önce aşılama yapılmıştı ama devlet kolamenle yapılan aşılamayı saymadığı için yapılmadı gözüküyor )dr rapor için evrakları verdi 15 gün sonra çıkar dedi raçeteyi yazdı gidin bir eczaneden alın rapor çıkıncada yüzdesini ödeyin dedi
geldi eczaneye
yeni bir yasa çıkıyormuş ilaç vemiyorlar
ücretli alırsınız diyorlar elinde 6 günlük doz var bende şimdi elinde menegon olan varsa diye ilaç topklerine bekıyordum
almak için
bu develet bizi böle rezil ediyor
nedir bu infertilite has çektiği çile bilmiyorum ki
evet neyapacağız sesimizi nasıl duyuracağız bilmem ya.ama böyle olmuyor işte bu sıkıntlar niye niye herseyi zorlaştırıyorlar anlamam Allah hepimizin yardımcısı olsun vallahi
herkese hayırlı cumalar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin kalbine göre versin inşallah
evet arkadaşım bende o konuda muzdaribim ilaçları sigorta karşlamıo galiba ben dr sordum hergün yeni bi icat çıkarıolar dedi yok üç senelik evli olman lazımmış yok eşinin bilmem kaç sene sigortası olması lazımmış yok ilk aşılama olursa karşılıomuş daha neler neler zaten biz çocuğumuz olmuo die üzülüyoruz bide böle sorunlar çıkınca artık insan kahredio ya bu ne bizim suçumuz ne allah hepimizin yardımcısı olsunklava::
çoooooooook haklısın arkadaşım söylediklerine aynen katılıyorumüzüntümüz zaten bize yetiyo birde bu sorunlar herkesin parası olsa bastırır parayı olur hiç uğraşmaz rapordu gün primi yok ilaçların karşılanmasıydı tüpbebeğe çıkan kanunlara yetişemiyoz bile rabbim hepimizin yardımcısıolsun önümüzdeki engelleri kaldırsın inşallah.:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
çoooooooook haklısın arkadaşım söylediklerine aynen katılıyorumüzüntümüz zaten bize yetiyo birde bu sorunlar herkesin parası olsa bastırır parayı olur hiç uğraşmaz rapordu gün primi yok ilaçların karşılanmasıydı tüpbebeğe çıkan kanunlara yetişemiyoz bile rabbim hepimizin yardımcısıolsun önümüzdeki engelleri kaldırsın inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya bide o kadar pahalıki ilaçlar insan yetişemio geçensene 1 aşılama bana 3 milyara mall oldu özele gtmiştim dedimki bu sene çok para hrcamım sigortayla anlaşmalı bi hastaneye gideyim gene değişen bişe yok bi rahim filmi 170 lira bu kadar olur ya bide güya sigorta ama karşılamıo işte devlet yetişemioruz inanki bi sperm testi 100 lira 5 tane iğne 120 lira ben tam 25 tane iğne oldum anca yumurtalar büyüdü geçen sene bakalım bu sene ne olacak allah yardımcımız olsunbilmiyorumkismile
ya bide o kadar pahalıki ilaçlar insan yetişemio geçensene 1 aşılama bana 3 milyara mall oldu özele gtmiştim dedimki bu sene çok para hrcamım sigortayla anlaşmalı bi hastaneye gideyim gene değişen bişe yok bi rahim filmi 170 lira bu kadar olur ya bide güya sigorta ama karşılamıo işte devlet yetişemioruz inanki bi sperm testi 100 lira 5 tane iğne 120 lira ben tam 25 tane iğne oldum anca yumurtalar büyüdü geçen sene bakalım bu sene ne olacak allah yardımcımız olsunbilmiyorumkismile
yetercim nerelerdesin,ışığın yanıyo ama yoksun,görüşemiyoruz,son durumların ne,büyüdü mü yumurtaların,yoksa bu ay sadece kardeşinle mi ilgileniyosun canım?rabbim bütün uğraşanlara kolaylık versin.
canım buralardayım toklerde geziniyorum
bu gün regl oldum pzrts içinde radvu aldım tedavimdevam ediyor hala pzrts yini iğnlere başlayacağım
kısmetse eger
inş bu sefer rabbim güldürsün yüzümüzü
benim ve beinm gibi bebek yolu bekleyen herkesinkini
inşşşş
canım kadeşimlede ilğileniyorum o
böle formlara falan üye değil
birde çalışıyor
bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum oanada
ilaçlarını bulmaya çaışıyorum 2 gündür
dr menegon yazdı eczanalar vemedi elimzdekide pzrtsye kadar yetecek bende topiklerede kualanıpta aratn arkadaşlardan rica ettim ellerinde varsa diye babkalım
inşş buluruz yoksa kızın tedavisi yarım kalacak
TATLIM KENDİNİ NİYE BUKADAR ÜZÜYORSUN HERŞEY BİZİM İÇİN YAPABİLECEĞİNİ YAP İSYAN ETME TEVEKKÜL ET RABBİM BİZİM İÇİN EN İYİSİNİ BİLİYOR GÜÇLÜ OLMAN LAZIMKİ BEDENİNE YANSISIN HEPİMİZ AYNIYIZ ALLAH BÜYÜK MELEKLERİMİZ İNŞALLAH GELECEK ANNELERİNE UMUDUNU YİTİRME HEM TIBBI HEMDE BİTKİSEL TAKVİYELER AL BEBEK ÜSTÜNDE FAZLA YOĞUNLAŞMA AKIŞINA BIRAK HAYATINI YAŞA BAŞKA ŞEYLERLE İLGİLEN KAFANI DAĞIT BİRAZ VE DR EMİN DEĞİLSEN BAŞKA DR MUTLAKA DANIŞ VE DENE BAZILARI İŞİ İNSANLIK DIŞI TİCARETE DÖKÜYORLAR. GÜÇLÜ OL VEEEEEEEEEE HERŞEY GÜZEL OLACAK TAMAM MI !?! kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?