- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 35
O kadına da hiç çekmemişler rahim filmi. Düşün kaç kere tüp bebek yaptırmış. Bi de rahim filmi faydalı bi işlem. Tıkanıklık varsa açılabiliyor işlem esnasında. Ve kanallar daha kaygan oluyor. O aydan sonra hamile kalan çok oluyormşPeki bu doktorlar bunu bilmiyor mu neden hiç istemedi benden bide özele gittim yani o kadar para verdik boyle zor bı süreçte ya
Doktor değiştirmelisin. Tüp bebek çok zorlu bir süreç ben yaptırdım. Ve şükürler olsun hamile kaldım ancak tüp bebek normal hamilelik gibi rahat olmuyor. Düşük riski daha fazla. Rahim zor kabul ediyormuş.Sürekli tüp bebekten bahsedip durdu doktorum ve bende yeni evliyim 1 yıllık bende hemen tüp bebek düşünmek istemiyorum açıkçası tüp bebeğe çok müsaitmisim çok fazla sayıda yumurtam varmış dediğine göre
Com teşekkür ederim doktoruma bunu soracağımO kadına da hiç çekmemişler rahim filmi. Düşün kaç kere tüp bebek yaptırmış. Bi de rahim filmi faydalı bi işlem. Tıkanıklık varsa açılabiliyor işlem esnasında. Ve kanallar daha kaygan oluyor. O aydan sonra hamile kalan çok oluyormş
Canım benim o yaptığım rahim filmi değilmiş smear testiymis bu ay olmazsa ilk işim doktor değiştirmek olacak ve rahim filmi isteyecem çok teşekkür ederim bu bilgi içinRahim filmi çektirdiniz mi
Merhaba, Şişli de Kolan hastanesinde Dr. Gürkan Gürsoy’a bir git derim, çok pozitif ve ilgili biri. Bu süreçte sanırım sizin de bu pozitifliğe ve güler yüz daha iyi gelir. Bence genç bir doktor olması yeni tüm gelişmelere hakimiyeti açısından da daha iyi. İnşallah Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin.Arkadaşlar merhaba. İki yıllık evliyim çocuğum olmuyor. Sebebsiz infertilite diyorlar. İstanbul Avrupa yakasında Beyoğlu Şişli civarı makul fiyatta özel de onerebileceginiz kısırlık üzerine iyi olan, gerçekten işini iyi yapan memnun kaldığınız kadın doğum doktorları var mi? Onerilerinizi bekliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Arkadaşlar merhaba. İki yıllık evliyim çocuğum olmuyor. Sebebsiz infertilite diyorlar. İstanbul Avrupa yakasında Beyoğlu Şişli civarı makul fiyatta özel de onerebileceginiz kısırlık üzerine iyi olan, gerçekten işini iyi yapan memnun kaldığınız kadın doğum doktorları var mi? Onerilerinizi bekliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
İstanbul Beşiktaş ta oturuyorum doktor veya hastane tavsiyeleriniz var mı acaba polikistik over var bende de devlet olursa daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirimMerhaba, Şişli de Kolan hastanesinde Dr. Gürkan Gürsoy’a bir git derim, çok pozitif ve ilgili biri. Bu süreçte sanırım sizin de bu pozitifliğe ve güler yüz daha iyi gelir. Bence genç bir doktor olması yeni tüm gelişmelere hakimiyeti açısından da daha iyi. İnşallah Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin.
stresi falan bırak soğan kürü dene benimde 3 yıl olmadı soğan kürü yaptım hamileyim sende deneArkadaşlar merhaba. İki yıllık evliyim çocuğum olmuyor. Sebebsiz infertilite diyorlar. İstanbul Avrupa yakasında Beyoğlu Şişli civarı makul fiyatta de onerebileceginiz kısırlık üzerine iyi olan, gerçekten işini iyi yapan memnun kaldığınız kadın doğum doktorları var mi? Onerilerinizi bekliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Soğan kürünü nasıl yaptın bende bı sure yaptım ama benim adetim bile düzenlemedi soğan kürü yastresi falan bırak soğan kürü dene benimde 3 yıl olmadı soğan kürü yaptım hamileyim sende dene
Canım âdetin 7 inci günü başla kahverengi dışı içi beyaz olan orta boy soğan olmalı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu her gün taze yap içSoğan kürünü nasıl yaptın bende bı sure yaptım ama benim adetim bile düzenlemedi soğan kürü ya
Tamam canım teşekkür ederim yani adetin son günü 7. Gün dediğin demiCanım âdetin 7 inci günü başla kahverengi dışı içi beyaz olan orta boy soğan olmalı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu her gün taze yap iç
Canım doktor olarak bilmiyorum. Burdan bi üyenin 3 yıldır çocuğu olmuyordu. 5 gün soğan kürü yapmış ve hamileyim demişti tebrik etmiştim. Birde tanıdığım "Ersağ" firmasına üyeydi orda çocuğu olmayanlar için bitkisel ilaç seti vardı. Olumlu sonuç alanların doğumlarina gidiyordu. Ziyaret amaçlı.Allahim sanada tattirsin bu duyguyuTavsiye edebileceğiniz hiç mi kimse yok
Hah kız bende sen ve tarifini anlatıyordum arkadaşa iyi insansın lafımın üstüne geldin.Tamam canım teşekkür ederim yani adetin son günü 7. Gün dediğin demi
Arkadaşın mesajını okurken seninkini de okudum. Umarım hamilesindir kuzum. İnşallah miniğin seninle olur.Ben de senin gibiyim. Kaderdaşiz.. polikistik over hastasiyim. Senin bu anlattigin tum evreleri 4 5 kere sil bastan tekrar tekrar yasadim. Gobekten igneler klomenler kalcadan igneler. Sonra doktorun verdigi tarihlerde iliskiler.. olmadi.. maddi olarak cok yiprandim.. sonra dusumdum ki tekrar tekrar bi unut icin bu kadar agir ilaclari alip hep bos cikmasindan sa gideyim bi tup bebek merkezine.. bari verdigim ilac paralarina degsin.. sonra tup bebek merkezi benden rahim filmi istedi.. tek tupum tikaliymis.. rahim perdem varmis.. bunu bilmeden bir suru ilac kullanmisim mesela.. esimden spermiyogram istedi. Kalitesinde de sorun varmis esime ek ilac takviyesi verdi tup bebek doktorum.. bazi seyleri duzelttik.transfer oldum. Simdi hayirlisiyla 10 gub sonra sonucu ogrenicem olmazsa umudumu kaybetmicem.tekrar deniycem. Rahat takiliyorum şuan
Kaç gün sürüyor ki adetin canımTamam canım teşekkür ederim yani adetin son günü 7. Gün dediğin demi
5 gün maksimum zorlarsam 6 günKaç gün sürüyor ki adetin canım
Tamam bitsin iç5 gün maksimum zorlarsam 6 günoda lekelenme olur yani son gün