Tüp Bebek Merkezleri Kadın infertilite

Peki bu doktorlar bunu bilmiyor mu neden hiç istemedi benden bide özele gittim yani o kadar para verdik boyle zor bı süreçte ya
O kadına da hiç çekmemişler rahim filmi. Düşün kaç kere tüp bebek yaptırmış. Bi de rahim filmi faydalı bi işlem. Tıkanıklık varsa açılabiliyor işlem esnasında. Ve kanallar daha kaygan oluyor. O aydan sonra hamile kalan çok oluyormş

Doktor değiştirmelisin. Tüp bebek çok zorlu bir süreç ben yaptırdım. Ve şükürler olsun hamile kaldım ancak tüp bebek normal hamilelik gibi rahat olmuyor. Düşük riski daha fazla. Rahim zor kabul ediyormuş.

Com teşekkür ederim doktoruma bunu soracağım

Merhaba, Şişli de Kolan hastanesinde Dr. Gürkan Gürsoy’a bir git derim, çok pozitif ve ilgili biri. Bu süreçte sanırım sizin de bu pozitifliğe ve güler yüz daha iyi gelir. Bence genç bir doktor olması yeni tüm gelişmelere hakimiyeti açısından da daha iyi. İnşallah Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin.

İstanbul Beşiktaş ta oturuyorum doktor veya hastane tavsiyeleriniz var mı acaba polikistik over var bende de devlet olursa daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden

stresi falan bırak soğan kürü dene benimde 3 yıl olmadı soğan kürü yaptım hamileyim sende dene

Ben de senin gibiyim. Kaderdaşiz.. polikistik over hastasiyim. Senin bu anlattigin tum evreleri 4 5 kere sil bastan tekrar tekrar yasadim. Gobekten igneler klomenler kalcadan igneler. Sonra doktorun verdigi tarihlerde iliskiler.. olmadi.. maddi olarak cok yiprandim.. sonra dusumdum ki tekrar tekrar bi unut icin bu kadar agir ilaclari alip hep bos cikmasindan sa gideyim bi tup bebek merkezine.. bari verdigim ilac paralarina degsin.. sonra tup bebek merkezi benden rahim filmi istedi.. tek tupum tikaliymis.. rahim perdem varmis.. bunu bilmeden bir suru ilac kullanmisim mesela.. esimden spermiyogram istedi. Kalitesinde de sorun varmis esime ek ilac takviyesi verdi tup bebek doktorum.. bazi seyleri duzelttik.transfer oldum. Simdi hayirlisiyla 10 gub sonra sonucu ogrenicem olmazsa umudumu kaybetmicem.tekrar deniycem. Rahat takiliyorum şuan

Kiloluysan kilonu ver bi 10 15 kilo verince %99 polikistik over geciyor diyordu doktorum. Ben verememiştim. Vucut agirliginin %10u gitmeli..

Soğan kürünü nasıl yaptın bende bı sure yaptım ama benim adetim bile düzenlemedi soğan kürü ya
Canım âdetin 7 inci günü başla kahverengi dışı içi beyaz olan orta boy soğan olmalı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu her gün taze yap iç

Bu rahim filmi neye göre çekiliyor acaba ya doktor benden hiç böyle bişey istemediler devlette de özelde de bide bu rahim filminin hemen ardından hamile kalanlar varmış forumda öyle yazmışlardı okudum bende bu ay olmazsa doktor degistircem ve rahim filmi isteyecem özele tüp bebek merkezine gidiyordum ben zaten ama özel olduğu için direk akılları fikirleri para oluyor beni direk tüp bebeğe teşvik ediyordu doktorum bende daha yeni 1 yıllık evliyim 29 yaşındayım ve tüp bebek için erken değil mi sizce de

Tavsiye edebileceğiniz hiç mi kimse yok
Canım doktor olarak bilmiyorum. Burdan bi üyenin 3 yıldır çocuğu olmuyordu. 5 gün soğan kürü yapmış ve hamileyim demişti tebrik etmiştim. Birde tanıdığım "Ersağ" firmasına üyeydi orda çocuğu olmayanlar için bitkisel ilaç seti vardı. Olumlu sonuç alanların doğumlarina gidiyordu. Ziyaret amaçlı.Allahim sanada tattirsin bu duyguyu

Arkadaşın mesajını okurken seninkini de okudum. Umarım hamilesindir kuzum. İnşallah miniğin seninle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…