Tüp Bebek Merkezleri Kadın infertilite

ben sabah akşam aç karnına yapıyorum kaynamış suya soğanı atıyorum 5 dakşka kaynatıyorum ve ılımaya yakın süzüp içiyorum adetim bittikten 2 gün sonra başladım artı bide inofolic kullanıyorum sonrasında da testere dişli aslan pençesi mi kullansam fayda eder mi kafam çok karışık :KK61:
Canım çok fazla karışım yapma bence benim 3 yıldır olmuyor du bendede pko görünümü vardı bi düşüğüm oldu

Canım çok fazla karışım yapma bence benim 3 yıldır olmuyor du bendede pko görünümü vardı bi düşüğüm oldu
AY RABBİM BAĞIŞLASIN İNŞALLAH ÇOK İÇTEN DUA EDECEĞİM SANA. BANA ÖNERİN SOĞAN KÜRÜ MÜ YANİ BAŞKA BİR BİLDİĞİN ÖNEREBİLECEĞİN BİŞEY VAR MI SENDE BENİM GİBİ PKOLUYMUŞSUN

AY RABBİM BAĞIŞLASIN İNŞALLAH ÇOK İÇTEN DUA EDECEĞİM SANA. BANA ÖNERİN SOĞAN KÜRÜ MÜ YANİ BAŞKA BİR BİLDİĞİN ÖNEREBİLECEĞİN BİŞEY VAR MI SENDE BENİM GİBİ PKOLUYMUŞSUN
Allah razı olsun canım bak bana özelden yaz sana ne yaptım söyleyeyim bazen söylesen olmuyor özel ayıp karşılanıyor

İstanbul Beşiktaş semtinde oturuyorum özel bahçeci sağlık merkezinde mustecep kavrut doktorum özel olduğu için çok fazla masraflı oluyor açıkçası iğneler ilaçlar da hep ücretli ne yazikki o yüzden bu sefer de olmazsa devlet düşünüyorum bu şekilde olupta devlete giden arkadaşlarımız varsa hastane ve doktor önerisi olan var mı acaba
Bahçeci biraz maliyetli zaten canım ama başka kılınik araştırabilirsin daha uygun olan devlet teki dr larimizda elbette çok iyiler ama ilgisizlik biraz fazla yoğunluk tan dolayı sanırım ama orda deneyip te sonuç negatif olduğunda açıklama bile yapmadıklarını duydum

Bahçeci biraz maliyetli zaten canım ama başka kılınik araştırabilirsin daha uygun olan devlet teki dr larimizda elbette çok iyiler ama ilgisizlik biraz fazla yoğunluk tan dolayı sanırım ama orda deneyip te sonuç negatif olduğunda açıklama bile yapmadıklarını duydum
Ne yazikki bahceci maliyetli devlette dediğin gibi ilgisiz oluyor napcaz biz hiç bilmiyorum 😏☹️

bende bahçeci fulya hastasıyım hiç bi ilgisizliklerini görmedim canım

ücret konusuna bişey diyemem canım ama bahçecide rapor geçiyor şartların tutmuyor mu onu da deneyebilirsin lab. falan çok iyi çünkü merkezin

canım devlet hastanesinden alıyor bazı şartları var içinde tüp bebek ünitesi olan kurum rapor veriyor o rapor bahçecide geçiyor o zaman fiyatı 7300 tl oluyor

canım devlet hastanesinden alıyor bazı şartları var içinde tüp bebek ünitesi olan kurum rapor veriyor o rapor bahçecide geçiyor o zaman fiyatı 7300 tl oluyor
He rapor dediğiniz şey tüp bebek için ben şimdilik tüp bebek düşünmüyorum canım daha yeni 1 yıllık evliyim elimden geldiğince diğer tedavi yöntemlerinin hepsini uyguladıktan sonra en son çare tüp Bebek olur belki ama olursa aklımda olsun teşekkür ederim canım 🥰😍🙏 inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder hiç tüp bebeğe gerek kalmaz

X