Tüp Bebek Merkezleri Kadın infertilite

gelartkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
476
215
31
Arkadaşlar merhaba. İki yıllık evliyim çocuğum olmuyor. Sebebsiz infertilite diyorlar. İstanbul Avrupa yakasında Beyoğlu Şişli civarı makul fiyatta özel de onerebileceginiz kısırlık üzerine iyi olan, gerçekten işini iyi yapan memnun kaldığınız kadın doğum doktorları var mi? Onerilerinizi bekliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum

Bende ankara'da oturuyorum maalesef size başka birşey önereceğim benide infertilite bölümüne yönlendirdiler ama benim korunmasız ilişki 1 yılı doldurmadığı için tedaviye başlamadım sebepsiz yazınca aklıma şöyle bişey geldi bakın yumurtlama dönmelerinizi takip edebiliyor musunuz bilmiyorum ama ovulasyon testi alıp birkaç ay bence deneyin çünkü çoğu kadın ne zaman yumurtladığını ve çatladığını bilmiyor ben o şekilde yapıyorum mesela şu an ama benim gibi olup hatta tüp bebek deneyip başarız olanların bir çoğu bu yöntemle hamile kalabiliyor size tavsiyem instegramdan birgebeningünlüğünü takip edin bence oradaki ebru hanım bu işin ehli..

Ahh ahh.. 2 yıllık evliyim tüm testlerimiz yapıldı. 4 kere klomen kullandım 2 kere aşılama yapildi. Ebru hanimlada tanıştım 4 aydır ovulasyon da kullanıyorum. Öneriniz için çok teşekkür ediyorum. Yumurtlamayı da catlamayi da yaşıyorum ama gebelik oluşmuyor. Diyorum acaba atlanan bı ayrıntı falan mı var diye artık özel arayışına geçtim. Vakti zamanı gelmemiş demek ki diyoruz artık Rabbim hayırlısını nasip etsin

Çok şükür ikimizde de bı problem çıkmadı. İlk başta yumurtaliklarda PCO görüntüsü var dediler

Sorunun hallolunca da ümitleniyorsun,bu sefer hamile kalamayınca daha çok üzülüyorsun. Her ay ümitler daha çok tükenmeye başlıyor. Allahım hepimize hayırlısıyla nasip eder inaşallah bir an önce

Kızlar ya bu infertilite olduğunda hiç gebelik olmaması gerekiyor demi kimyasal da olsa ..? Bende iki yıldır uğraşıyorum ama sadece bir kere kimyasal geçirdim onun dışında benim de eşimin de herseyi iyi ve olmuyor .. bende mi bundanım acaba ?

Sorunun hallolunca da ümitleniyorsun,bu sefer hamile kalamayınca daha çok üzülüyorsun. Her ay ümitler daha çok tükenmeye başlıyor. Allahım hepimize hayırlısıyla nasip eder inaşallah bir an önce
İnsan her türlü üzülüyor kaç gündür doktor araştırıyorum fiyatları hep yüksek. Rabbim yardimcimiz olsun

İnsan her türlü üzülüyor kaç gündür doktor araştırıyorum fiyatları hep yüksek. Rabbim yardimcimiz olsun
Amin inşallah. Ben aşılama tüp bebek yapmadım daha ama şimdiye kadar yine de masraf çok gitti. Ki bu gidişle aşılama sonra eşim kabul ederse tüp bebek yolu göründü. Muayene ücreti ilaçlar hsg,yok takviye ilaçları,jeller vsss derken gidiyor gerçekten

Merhaba arkadaşlar şimdiye konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum açıkçası umarım toparlayabilirimherkes gibi bende çocuk sahibi anne olmak istiyorum polikistik over kistim var düzensiz adetlerim var yani ilaçla adet görüyorum sadece doktora gittim ve bana önce inofolic combi ve şeker ilacı verdi yaklaşık 5 aydır bu iki ilacı kullanıyorum ve klomen verdi yanında tabi Corona dan dolayı tedavimi devam ettiremedim neyse süreç biraz iyiye gidince doktoruma tekrar gittim bu kez bana iğne verdi merinonal 75 ilkinden 4 tane verdi onları kullandım kontrole gittiğimde gayet iyiydi tekrar 3 tane verdi onları da yaptım gittim ama olmadı bu kez de fazla geldiği için yani 4 den fazla yumurtam oluştu ve riskli olduğu için çatlatma iğnesi vermedi neyse gecen ay Mayıs ayında ilk defa ilaçsız adet oldum 3.gunu tekrar klomen kullandım pazar günü bitti Çarşamba bugün tekrar doktora gittim iki tane yumurta gördü biri 28 mm diğeri 22 mm ama bunların diğer aydan kalmış olma ihtimali de varmış yine de çatlatma iğnesi (ovitrelle )ve duphaston verdi çatlatma iğnesini bugün gündüz 3te yaptım duphaston u da cuma günü sabah akşam başlayacağım işte benim hikâyem bu arkadaşlar benim gibi olan var mı tedavi süreci benim gibi olup ta olumlu sonuç var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden herkese

Rahim filmi çektirdiniz mi

İstanbul Beşiktaş semtinde oturuyorum özel bahçeci sağlık merkezinde mustecep kavrut doktorum özel olduğu için çok fazla masraflı oluyor açıkçası iğneler ilaçlar da hep ücretli ne yazikki o yüzden bu sefer de olmazsa devlet düşünüyorum bu şekilde olupta devlete giden arkadaşlarımız varsa hastane ve doktor önerisi olan var mı acaba

Ama bı ara devlette ona benzer bişey yapıldı acaba onu mu kastediyorsunuz parça alındı temiz çıktı
Bi bakın da. Çekinmiş misiniz önemli. Çünkü tüm sorunlar orda çıkıyor ve de sıkıntı bile olmasa rahim şekli bozuksa bile bebek olmuyor. Birisi defalarca tüp bebek yaptırıyor. Sebepsiz infertilite diyorlar oysa ki rahim filmi sonucunda rahim şeklinin bozuk olduğu ortaya çıkıyor. Düzeltince ameliyat ile normal yolla pat hamile kalıyor

Peki bu doktorlar bunu bilmiyor mu neden hiç istemedi benden bide özele gittim yani o kadar para verdik boyle zor bı süreçte ya

Sürekli tüp bebekten bahsedip durdu doktorum ve bende yeni evliyim 1 yıllık bende hemen tüp bebek düşünmek istemiyorum açıkçası tüp bebeğe çok müsaitmisim çok fazla sayıda yumurtam varmış dediğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…