İnsan her türlü üzülüyorSorunun hallolunca da ümitleniyorsun,bu sefer hamile kalamayınca daha çok üzülüyorsun. Her ay ümitler daha çok tükenmeye başlıyor. Allahım hepimize hayırlısıyla nasip eder inaşallah bir an önce
Amin inşallah. Ben aşılama tüp bebek yapmadım daha ama şimdiye kadar yine de masraf çok gitti. Ki bu gidişle aşılama sonra eşim kabul ederse tüp bebek yolu göründü. Muayene ücreti ilaçlar hsg,yok takviye ilaçları,jeller vsss derken gidiyor gerçektenİnsan her türlü üzülüyorkaç gündür doktor araştırıyorum fiyatları hep yüksek. Rabbim yardimcimiz olsun
Rahim filmi çektirdiniz miAhh ahh.. 2 yıllık evliyim tüm testlerimiz yapıldı. 4 kere klomen kullandım 2 kere aşılama yapildi. Ebru hanimlada tanıştım 4 aydır ovulasyon da kullanıyorum. Öneriniz için çok teşekkür ediyorum. Yumurtlamayı da catlamayi da yaşıyorum ama gebelik oluşmuyor. Diyorum acaba atlanan bı ayrıntı falan mı var diye artık özel arayışına geçtim. Vakti zamanı gelmemiş demek ki diyoruz artık Rabbim hayırlısını nasip etsin
Rahim filmi dediğiniz şey nasıl bişey ki hiç öyle bişey yapmadımRahim filmi çektirdiniz mi
Ama bı ara devlette ona benzer bişey yapıldı acaba onu mu kastediyorsunuz parça alındı temiz çıktıRahim filmi çektirdiniz mi
Bi bakın da. Çekinmiş misiniz önemli. Çünkü tüm sorunlar orda çıkıyor ve de sıkıntı bile olmasa rahim şekli bozuksa bile bebek olmuyor. Birisi defalarca tüp bebek yaptırıyor. Sebepsiz infertilite diyorlar oysa ki rahim filmi sonucunda rahim şeklinin bozuk olduğu ortaya çıkıyor. Düzeltince ameliyat ile normal yolla pat hamile kalıyorAma bı ara devlette ona benzer bişey yapıldı acaba onu mu kastediyorsunuz parça alındı temiz çıktı
Peki bu doktorlar bunu bilmiyor mu neden hiç istemedi benden bide özele gittim yani o kadar para verdik boyle zor bı süreçte yaBi bakın da. Çekinmiş misiniz önemli. Çünkü tüm sorunlar orda çıkıyor ve de sıkıntı bile olmasa rahim şekli bozuksa bile bebek olmuyor. Birisi defalarca tüp bebek yaptırıyor. Sebepsiz infertilite diyorlar oysa ki rahim filmi sonucunda rahim şeklinin bozuk olduğu ortaya çıkıyor. Düzeltince ameliyat ile normal yolla pat hamile kalıyor