Tüp Bebek Merkezleri Kadın infertilite

kızlar benim ilk toplamada 2 yumurtam döllenmiş bahçecide tedavi görüyorum doktorum mehmet bey tedavimi havuza çevirdi bir toplamam daha olacak aranızda havuz olan var mı neler önerirsiniz bana

kızlar benim ilk toplamada 2 yumurtam döllenmiş bahçecide tedavi görüyorum doktorum mehmet bey tedavimi havuza çevirdi bir toplamam daha olacak aranızda havuz olan var mı neler önerirsiniz bana
Bende bahcecide doktor mustecep e gidiyorum ama ne yazikki bı yanıt alamadım daha memnun kalmadım açıkçası öncelikleri biz değil para olmuş gözlemim o yönde oldu ☹️

ben çok memnunum doktorum mehmet beyden çok ilgileniyor sağolsun eşimde diyor bu zamana kadar keşke yolumuz kesişseymiş diye bahçeci merkezini de sevdim genel olarak

ben çok memnunum doktorum mehmet beyden çok ilgileniyor sağolsun eşimde diyor bu zamana kadar keşke yolumuz kesişseymiş diye bahçeci merkezini de sevdim genel olarak
Ücreti fazla ama ya belki bu ay başka bir doktora giderim olmazsa bu ayda devlete gitmek istiyorum maddi anlamda zorluyor bizi açıkçası 😏

Canım âdetin 7 inci günü başla kahverengi dışı içi beyaz olan orta boy soğan olmalı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu her gün taze yap iç
sabah uyanır uyanmaz içilir mi bir sakıncası var mı? çalıştığım için sabah 9 da içebilirim bir de akşam 7 de işten gelince içebilirim. bu saatler arası uygun mudur? bir yazıda arada 5 saat olmalı diye okudum ama benim 10 saat oluyor :KK43: pkoluyum bu arada

bu arada 6 ay önce denedim gebelik oluşturmadı üstüne adet düzensizliği yaptı. doktor hormonların güzel yumurtalıklarında pko görünümü var dedi ne yapmam lazım çok moralim bozuluyor yine bir umut soğan kürüne başladım ama bakalım :KK43:

sabah uyanır uyanmaz içilir mi bir sakıncası var mı? çalıştığım için sabah 9 da içebilirim bir de akşam 7 de işten gelince içebilirim. bu saatler arası uygun mudur? bir yazıda arada 5 saat olmalı diye okudum ama benim 10 saat oluyor :KK43: pkoluyum bu arada
Canım bence uyanır uyanmaz aç karnına içme migden hassas sa zarar görür yazık sana kar edeyim derken sağlığından olma

Canım bide 5 saat 10 saate takılma vala ben günde bir bardak içiyordum hangi saate denk. Gelirse sonuçta rahmini temizliyor hamilelige hazırlıyor

Allah'a dua et tevekkulu getir iç inşallah hamile kalırsınhayirli bir evladın olur

Allah'a dua et tevekkulu getir iç inşallah hamile kalırsınhayirli bir evladın olur
ALLAH razı olsun inşallah canım çok dua ediyorum meryem suresini okuyorum istiyorum :KK43: fakat dedeiğim gibi 6 ay önce deneedim hamilelik oluşmadı aksine adetlerim 2 ayda bir gelmeye başladı. şuan da inofolic kullanmaya başladım ve soğan kürüne tekrar bi umutla başladım dua et ne olur

ALLAH razı olsun inşallah canım çok dua ediyorum meryem suresini okuyorum istiyorum :KK43: fakat dedeiğim gibi 6 ay önce deneedim hamilelik oluşmadı aksine adetlerim 2 ayda bir gelmeye başladı. şuan da inofolic kullanmaya başladım ve soğan kürüne tekrar bi umutla başladım dua et ne olur
Edicem canım vala ben her isteyene dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️

ben sabah akşam aç karnına yapıyorum kaynamış suya soğanı atıyorum 5 dakşka kaynatıyorum ve ılımaya yakın süzüp içiyorum adetim bittikten 2 gün sonra başladım artı bide inofolic kullanıyorum sonrasında da testere dişli aslan pençesi mi kullansam fayda eder mi kafam çok karışık :KK61:

X