Tamam teşekkür ederim canım ama dediğim gibi soğan kürü içen herkes adeti düzenlerken bana çok etki yapmadı sanki ama yine deneyeceğim birkez dahaTamam bitsin iç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkür ederim canım ama dediğim gibi soğan kürü içen herkes adeti düzenlerken bana çok etki yapmadı sanki ama yine deneyeceğim birkez dahaTamam bitsin iç
Dene canım inşallah etki ederTamam teşekkür ederim canım ama dediğim gibi soğan kürü içen herkes adeti düzenlerken bana çok etki yapmadı sanki ama yine deneyeceğim birkez daha
İnşallah canım benimDene canım inşallah etki eder
Insallah canim. Elimden geleni yaptim. Rabbim ol derse olur.Arkadaşın mesajını okurken seninkini de okudum. Umarım hamilesindir kuzum. İnşallah miniğin seninle olur.
Bende bahcecide doktor mustecep e gidiyorum ama ne yazikki bı yanıt alamadım daha memnun kalmadım açıkçası öncelikleri biz değil para olmuş gözlemim o yönde oldukızlar benim ilk toplamada 2 yumurtam döllenmiş bahçecide tedavi görüyorum doktorum mehmet bey tedavimi havuza çevirdi bir toplamam daha olacak aranızda havuz olan var mı neler önerirsiniz bana
Ücreti fazla ama ya belki bu ay başka bir doktora giderim olmazsa bu ayda devlete gitmek istiyorum maddi anlamda zorluyor bizi açıkçasıben çok memnunum doktorum mehmet beyden çok ilgileniyor sağolsun eşimde diyor bu zamana kadar keşke yolumuz kesişseymiş diye bahçeci merkezini de sevdim genel olarak
sabah uyanır uyanmaz içilir mi bir sakıncası var mı? çalıştığım için sabah 9 da içebilirim bir de akşam 7 de işten gelince içebilirim. bu saatler arası uygun mudur? bir yazıda arada 5 saat olmalı diye okudum ama benim 10 saat oluyor pkoluyum bu aradaCanım âdetin 7 inci günü başla kahverengi dışı içi beyaz olan orta boy soğan olmalı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu her gün taze yap iç
Canım bence uyanır uyanmaz aç karnına içme migden hassas sa zarar görür yazık sana kar edeyim derken sağlığından olmasabah uyanır uyanmaz içilir mi bir sakıncası var mı? çalıştığım için sabah 9 da içebilirim bir de akşam 7 de işten gelince içebilirim. bu saatler arası uygun mudur? bir yazıda arada 5 saat olmalı diye okudum ama benim 10 saat oluyor pkoluyum bu arada
Canım bide 5 saat 10 saate takılma vala ben günde bir bardak içiyordum hangi saate denk. Gelirse sonuçta rahmini temizliyor hamilelige hazırlıyorsabah uyanır uyanmaz içilir mi bir sakıncası var mı? çalıştığım için sabah 9 da içebilirim bir de akşam 7 de işten gelince içebilirim. bu saatler arası uygun mudur? bir yazıda arada 5 saat olmalı diye okudum ama benim 10 saat oluyor pkoluyum bu arada
Allah'a dua et tevekkulu getir iç inşallah hamile kalırsınhayirli bir evladın olursabah uyanır uyanmaz içilir mi bir sakıncası var mı? çalıştığım için sabah 9 da içebilirim bir de akşam 7 de işten gelince içebilirim. bu saatler arası uygun mudur? bir yazıda arada 5 saat olmalı diye okudum ama benim 10 saat oluyor pkoluyum bu arada
ALLAH razı olsun inşallah canım çok dua ediyorum meryem suresini okuyorum istiyorum fakat dedeiğim gibi 6 ay önce deneedim hamilelik oluşmadı aksine adetlerim 2 ayda bir gelmeye başladı. şuan da inofolic kullanmaya başladım ve soğan kürüne tekrar bi umutla başladım dua et ne olurAllah'a dua et tevekkulu getir iç inşallah hamile kalırsınhayirli bir evladın olur
Edicem canım vala ben her isteyene dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınALLAH razı olsun inşallah canım çok dua ediyorum meryem suresini okuyorum istiyorum fakat dedeiğim gibi 6 ay önce deneedim hamilelik oluşmadı aksine adetlerim 2 ayda bir gelmeye başladı. şuan da inofolic kullanmaya başladım ve soğan kürüne tekrar bi umutla başladım dua et ne olur
peki sen soğan kürüyle mi hamile kaldın?Canım bide 5 saat 10 saate takılma vala ben günde bir bardak içiyordum hangi saate denk. Gelirse sonuçta rahmini temizliyor hamilelige hazırlıyor
aminn inşallah sende kucağına sağ salim alırısn bebişini canımm :)Edicem canım vala ben her isteyene dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤
Evet canım soğan kürü yle hamile kaldım ama çok duada ediyordum Allah nasıp etti Allah razı olsunpeki sen soğan kürüyle mi hamile kaldın?
yaa çok sevindim peki ne kadar süre denediniz çocuk meselesini biz 7 aydır deniyoruz olmuyor. doktor pko görünümü var dedi sizde var mıydı bir sorun?Evet canım soğan kürü yle hamile kaldım ama çok duada ediyordum Allah nasıp etti Allah razı olsun