- 30 Mart 2023
- 273
- 81
- 18
- Konu Sahibi Filtrekahvem
Aura fal kafeye gitmeyi düsünüyorum istanbul kadiköy.Genelde kadin falcilara baktirdim.erkek falciyi da deneyeyim mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iş arkadaşim baktirmiş ona.dedikleri çikmadi diyorDoruk 1 numara. Bence baktirin deger verdiğiniz paraya
çıkmaması normal değil mi zaten?Iş arkadaşim baktirmiş ona.dedikleri çikmadi diyor
Ben bakıyorum kızlarIş arkadaşim baktirmiş ona.dedikleri çikmadi diyor
OlabilirHadi yaaabı denesekmi sizinle
Nasıl yapcaz pekiOlabilir
Kizlar, bu bayana baktirmak isteyen olursa lutfen once beninle iletisime gecsin, paraniz yanmasin artik gonlum el vermiyor gercekten. Muhtenelen sayfayi goren olmustur cunku yazmisti ama sagolsun degerli admin silmis cok sukurBen instagramdan bir kadına baktırdım hatta adını yazayım buraya sayfası kadın inanılmaz bildi bir kişi daha var ama o kadın bazen tutturamıyor şimdi yeni bu sayfayı keşfettim
Aura fal kafeye gitmeyi düsünüyorum istanbul kadiköy.Genelde kadin falcilara baktirdim.erkek falciyi da deneyeyim mi?
Gitmedim iş arkadaşım beğenmemiş aurayı.vazgectim gitmedim.önereceğiniz bir kafe var mi peki?Aura'ya gitmeyin sakın.
Bu mesaj tamamen baska falciyla ilgiliydi. Mesajima giden zaten gorur kime cevap verildigini.Kizlar, bu bayana baktirmak isteyen olursa lutfen once beninle iletisime gecsin, paraniz yanmasin artik gonlum el vermiyor gercekten. Muhtenelen sayfayi goren olmustur cunku yazmisti ama sagolsun degerli admin silmis cok sukur.
Bu ablaya yarin baktiricam arkadaslar, paylasirim sizinle.Olabilir
Ben baktiricam yarin :). Paylasirim burda.Hadi yaaabı denesekmi sizinle