Kadın erkek eşit midir?

İlişkilerde Kadın erkek eşit midir?

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

adimlazimdegil

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
95
21
. Çevremizin gıpta ettiği bi ilişkimiz var birbirimizi seviyoruz. Ancak her tartışma konumuz şu: ben erkeğim, sen bana güvenmiyorsun, özel hayatım var benim, kıskançsın, vs. Ama o ben erkeğim sen bunu anlamıyorsun diyor. Eğitim sektöründe çalışıyor ve etrafında çok kadın var. Ben ondan mesafeli olmasını istiyorum sadece. Gereksiz samimi olma diyorum. Ya bana diyor ki sen bana karışma ben istedıgımı yaprım. Ama ben işler o noktaya gelsin istemiyorum. O bana o kim bu kim diye soruyor, en samimi erkek arkadaşıma bile laf atıyor ben onu 3 günlük arkadaşlarına tek bi laf söyleyim hemen onları savunuyor sen bana güvenmiyorsun sorunumuz bu diyor. O kadar çok şey yaşadık ki bu konularla ilgili hang birini anlatayımmbilmiyorum.

Son düzenleme:
En uyuz olduğum laf bunu duyduğum anda bildiğin bir canavara dönüşüyorum ne demek ben erkeğim madem öyle bende kadınım yapmıcağım şeyleri bile bu lafın inadına yapabilirim benim için duyduğumda çok tehlikeli bir an oluyor kendimi kontrol edemem

bonibon93 bonibon93 ben de öyle diyorum erkek olman bi şey değiştirmiyor diye. İlişkilerde kadın erkek eşittir bu konuşarda diyorum. Bu kez de siz kuzlar işinize geldiğinizde eşit gelmediğinde değik diyor. İnadına bi şey yapacak birisi de değilim ki yapsam bile çok ters tepiyor onda geri dönüşü yok. Bu durumu nasıl kabul ettirebilirim ona bilmiyorum

Eşitliğe inanması için o zaman elinde ağır poşet varsa ben alayım dediğinde yok eşitiz biz ben kendim taşırım da diyebilmelisin. Bir kadın bir erkeğin yaptığı tüm işleri gayette yapabilir. Ben priz de tamir ediyorum kabloda çekiyorum bozuk cihazları da acıp tamir ediyorum yeri geliyor teknolojik konularda bile yarışırım bence eşit olduğuna önce kendin inan.
Sana arkadaşlarını nasıl savunuyorsa kendini aynı laflarla savun.
Sana sen kadınsın ben erkeğim dediğinde sende diyeceksin senin bana güvenin yok bastır istediği kadar teper ama kusura bakmasın beyefendi kendi de savunacak başka dalı olmadığından hep aynı laf önüne sürülüyor.
Sende diyeceksin bu ne bunca kadın arasında senin ne işin var erkek dediğin biraz ağır olur herkesle ne bu samimiyet ben kadınım sen erkeksin her kadınla öyle arkadaş olamazsın biraz çizgini bileceksin diye vur geç :KK70:

burda odak nokta erkek anneleri ne yazıkkı kara cahil yetiştirilen kadınlar yüzünden adam olgunluk yaşından önce evlenirse o evlilikte hiç eşitlik beklememek gerekiyor.

bonibon93 bonibon93 doğru söylüyorsun aslında. O piriz mriz işlerini yapmam mesela haklısın bana göre erkek işidir o anlamam zaten. Benim demek istediğim başkalarıyla oln ilişkimizde eşit değiliz demesi ben onda eşit görüyorum ikimizi. Böyle diyince de sanki işime geldiği gibi eşitlikten bahsediyorum sanki ama haklısın dediklerini düşünücem teşekkür ederim

fabric fabric ben de onu diyorum özel hayat dediğin ne diye. Özel hayatın benim zaten ona göre arkadaşları kimle görüşüp görüşmeyeceği özel hayatı oluyor. Bana özel hayatıöa karışma derken kstettiği bu ama ben bunu kabul etmiyorum. Bizim artık özel hayatımız birbirimiz bence, görüştüğümüz insalara ikimiz de müdahale edbiliriz bence. Neymiş annesine babasına bile tahammül edwmiyormuş işine karıştıkları zaman. Ne yapicam bilmiyorum

Yaratılış açısından bakarsak iki cinsiyette insandır. İkisi de topraktan çıkmadır. biri birine muhtaçtır.
Fakat ataerkil bir toplumdan geldiğimiz için toplumun dayatması erkeklere yöneliktir.
küçüklükten itibaren erkek çocuğunu çırılçıplak gösterip kızı da ayıp diye eğitiliyor.
büyüdüğünde erkek aldatsa aldatır erkektir deniliyor kadın aldatsa en ala namussuz yoktur. Buda osmanlı kafası onun haremi var oğlumun niye olmasın kafası.

Yoksa bayan minibüs şöförü olur da işte toplum buna hazır değil.
Güç açısından da aynı o kadar atletizmle uğraşan kadın var.

fabric fabric ben de onu diyorum özel hayat dediğin ne diye. Özel hayatın benim zaten ona göre arkadaşları kimle görüşüp görüşmeyeceği özel hayatı oluyor. Bana özel hayatıöa karışma derken kstettiği bu ama ben bunu kabul etmiyorum. Bizim artık özel hayatımız birbirimiz bence, görüştüğümüz insalara ikimiz de müdahale edbiliriz bence. Neymiş annesine babasına bile tahammül edwmiyormuş işine karıştıkları zaman. Ne yapicam bilmiyorum
acaba aynı sosyal çevreyi paylaşacak ve kültürel ve yine sosyal açıdan kendinizi geliştirecek kadar uyuşmuyor musunuz hiç düşündünüz mü?

fabric fabric hayır hiç ilgisi bile yok bununla. İki tezim var beni kendi arkadaşlarından uzak tutmasının.birincisi beni kıskanıyor ve çevresine güvenmiyor bence. İkincisi ise kadınların samimi halini görünce sinirlenicem diye beni sokmuyor ortamına. Başka bi şey gelmiyor akşıma mantıken. Çünkü bsni şimdiye kadar tanıştırdgı her insan çok sevdi herkes bana bayılıyor ve bu onun hoşuna gidiyor.

X