P pembeborek Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2024 152 115 25 29 Temmuz 2024 Konu Sahibi pembeborek #21 Lady Guinevere .!.: olsun duyduktan sonrası çokzeell Genişletmek için tıkla... Ayy inşallah Allah herkese nasip etsin çok heyecanlı
Lady Guinevere .!.: olsun duyduktan sonrası çokzeell Genişletmek için tıkla... Ayy inşallah Allah herkese nasip etsin çok heyecanlı
ParlayanGece Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2023 5.701 6.353 29 Temmuz 2024 Konu Sahibi pembeborek #22 pembeborek .!.: Ben yapı olarak stres yapmaya çok meyilliyim o yüzden 6. Haftadan sonra gitmeye karar verdim verilen cevaplara göre çok çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın
pembeborek .!.: Ben yapı olarak stres yapmaya çok meyilliyim o yüzden 6. Haftadan sonra gitmeye karar verdim verilen cevaplara göre çok çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın
P pembeborek Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2024 152 115 25 29 Temmuz 2024 Konu Sahibi pembeborek #23 Orangegreysky .!.: Valla o korku hiç geçmiyor ya. Bi haftadan sonra muayeneler genelde ayda 1 oluyor. O 1 ay acabalar dolanıp duruyor aklınızda maalesef :)) Genişletmek için tıkla... Evet o korkudan kurtulmanın yolu yok galiba artık peki sizce daha beta tahlili vermeme gerek var mı doktora gidene kadar yoksa yeterli mi?
Orangegreysky .!.: Valla o korku hiç geçmiyor ya. Bi haftadan sonra muayeneler genelde ayda 1 oluyor. O 1 ay acabalar dolanıp duruyor aklınızda maalesef :)) Genişletmek için tıkla... Evet o korkudan kurtulmanın yolu yok galiba artık peki sizce daha beta tahlili vermeme gerek var mı doktora gidene kadar yoksa yeterli mi?
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.213 88.131 29 Temmuz 2024 Konu Sahibi pembeborek #24 pembeborek .!.: Evet o korkudan kurtulmanın yolu yok galiba artık peki sizce daha beta tahlili vermeme gerek var mı doktora gidene kadar yoksa yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Ben 2 kere verdim ikincisi 1000'e yaklaşmıştı daha da vermedim, bence sizde de Allah korusun kanama falan olmazsa gerek yok daha fazla
pembeborek .!.: Evet o korkudan kurtulmanın yolu yok galiba artık peki sizce daha beta tahlili vermeme gerek var mı doktora gidene kadar yoksa yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Ben 2 kere verdim ikincisi 1000'e yaklaşmıştı daha da vermedim, bence sizde de Allah korusun kanama falan olmazsa gerek yok daha fazla
P pembeborek Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2024 152 115 25 29 Temmuz 2024 Konu Sahibi pembeborek #25 Orangegreysky .!.: Ben 2 kere verdim ikincisi 1000'e yaklaşmıştı daha da vermedim, bence sizde de Allah korusun kanama falan olmazsa gerek yok daha fazla Genişletmek için tıkla... Anladımmm çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Orangegreysky .!.: Ben 2 kere verdim ikincisi 1000'e yaklaşmıştı daha da vermedim, bence sizde de Allah korusun kanama falan olmazsa gerek yok daha fazla Genişletmek için tıkla... Anladımmm çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun