kadın doğum uzmanı tavsiyesi

sess_s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.217
4.661
133
38
Arkadaşlar, ben Gaziosmanpaşa taraflarında oturuyorum, ilk gebeliğimde doktorum Fatih teydi, tabi şimdi aradan 7 sene geçti. Doktor avcılar a gitti. Çok da iyi bir doktor, her an telefonlarıma cevap veren, yönlendiren ama her gitmem gerektiğinde bayağı bir yol tepiyorum. Bazen yalnızca tahlil verip almaya gitmem gerekiyor onca saat.

İstanbul Gaziosmanpaşa ya yakın, Fatih, esenler, Bayrampaşa, başakşehir velhasıl yakın taraflarda tavsiye edeceğiniz iyi bir kadın doğumcu var mıdır, bebek tedavisi için? Çok teşekkürler.

Tahlilleri yakın bi hastanede yaptır
Doktoruna mail atarsın

Tahlilleri yakın bi hastanede yaptır
Doktoruna mail atarsın
Evet, bu da yapılabilir ama ben yumurta takibi, aşılama filan gibi yöntemler için gün içinde rahat gidebileceğim bir doktor istiyorum daha çok. Çünkü avcılar a gittiğimde oğlumu ya okula bırakacak, ya alacak birilerini ayarlamak zorundayım. Tık tık gidip gelebileyim, böyle bütün gün doktora gidiyor.

Arkadaşlar, ben Gaziosmanpaşa taraflarında oturuyorum, ilk gebeliğimde doktorum Fatih teydi, tabi şimdi aradan 7 sene geçti. Doktor avcılar a gitti. Çok da iyi bir doktor, her an telefonlarıma cevap veren, yönlendiren ama her gitmem gerektiğinde bayağı bir yol tepiyorum. Bazen yalnızca tahlil verip almaya gitmem gerekiyor onca saat.

İstanbul Gaziosmanpaşa ya yakın, Fatih, esenler, Bayrampaşa, başakşehir velhasıl yakın taraflarda tavsiye edeceğiniz iyi bir kadın doğumcu var mıdır, bebek tedavisi için? Çok teşekkürler.

Baypark hospital Cemile Vatansever.
Ben de tavsiye üzerine gitmeye başladım oraya.

Yalnız yanlışlık olmasın ben bebek tedavisi için gitmedim. Direk hamile kalınca gittim.

Ben hamileliğimde Hüseyin Mutlu'ya gitmiştim çok memnundum ama o zamanlar o GOP Özel'deydi.
Şimdi farklı bir hastanede, ama bir daha doğum yapacak olsam yine ona giderdim.

Şişli Memorial Banu Göker Özdemir hastane Okmeydanı'nda. Muhteşem bir kadın ve müthiş bir doktor. Sizinle beraber hamilelik geçiriyor resmen. 2 gebeliğimde ve doğumumda da onunla beraberdim.

Doktorlar hakkında yorumların yazıldığı siteler var, mesela birkaç tane doktor belirleyin sonra da onlar için ne yazılmış-çizilmiş bakın.

Back
X