İkiz ya da üçüz gebelik olmasın canım bilemiyorum başına gelen var6+2 hamileyim dün doktora gittim kese zorda olsa gözüktü ama hcg yüksek 36555 çıktı dün ama ne kesede nede rahimde üzüm salkımı şeklinde şeyler çıktı nede başka birşey doktor sadece hcg yüksek olmasına bakarak mol gebelik dedi bugün için detaylı ultrason ve alttan muayene için çağırdı
Ama o zaman keserler zor görülmezdi bilmiyorum canım ama üzüm salkımı gibi görüntü yok diyorsunİkiz ya da üçüz gebelik olmasın canım bilemiyorum başına gelen var
Evet yoktuAma o zaman keserler zor görülmezdi bilmiyorum canım ama üzüm salkımı gibi görüntü yok diyorsun
Haftaya pazartesi gidecem doktora. İnşallah yanılmıştır doktor. Allah herkesin duasını kabul etsin.Merhaba bu konuda en iyi bilgilendirmeyi doktorunuz yapacaktir. Mol gebelikte ultrason kontrolunde eger rahim icinde duzensiz uzum gibi goruntu varsa ve beta hcg normalden daha yuksekse supheleniliyor. Mol gebelikten sonra bir yil ilac tedavisi goruldukten sonra doktorunuz uygun gorurse hamilelik planlaniyor. Yine de baska bir doktora daha gorunmenizi tavsiye ederim. Umarim hersey gonlunuzce olur.
Sonucun ne canımHaftaya pazartesi gidecem doktora. İnşallah yanılmıştır doktor. Allah herkesin duasını kabul etsin.
Biraz geç gördüm kusura bakma gittim kalp atışı da dinledik çok şükür mol gebelik ile alakası bile yokmuş. Tek doktor ile sınırlı kalmamak en doğrusuymuş. Yani mol gebelik sadece hcg yüksek olmasına bakılarak teşhis konulacak birşey değilmiş.Sonucun ne canım
Estağfurullah canım çok sevindimBiraz geç gördüm kusura bakma gittim kalp atışı da dinledik çok şükür mol gebelik ile alakası bile yokmuş. Tek doktor ile sınırlı kalmamak en doğrusuymuş. Yani mol gebelik hcg yüksek olmasına bakılarak teşhis konuşacak birşey değilmiş.
Sağolasın canımEstağfurullah canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?