Kadın dizisi

Evet canım bende oraya takıldım sarp denize düştüğünde doruk dogmamisti sanırım

evet sonradan doğuyor hatta kızıyla zar zor gidiyor hastaneye.

Fragman ı bekliyordum ama tosbağa tadında bir fragman
milim milim ilerleme :)

aynen ya valla fragman hiç bi işe yaramıyor anlamıyoruz nerden ne olacak
ikizleri varmış sözde kendisinden mi kadının önceki kocasından mı ne zaman belli olacak
acaba...

Sarp çocukların doğum gününü kutluyor ya zengin aile sonuçta
partide televizyoncular varda yayın mı yapıyorlar acaba Doruk görüyor
anne babam da pikniğe gelsin diyor. Zaman yakın bence Sarp'la Bahar karşılaşacak.

ay her bölüm çok heyecanlı ya..

Aynen hiç beklentileri karsilamadi sadece ikizleri olduğunu öğrendik
burdan bir arkadaş demişti çocuklar dediğine göre ikiz diye isabet ettirmiş valla :)
bekle bekleee ömür geciyor işte :)

biz meraktan çatlayınca az az belli olur zaar
Sarp çocukların doğum gününü kutluyor ya zengin aile sonuçta
partide televizyoncular varda yayın mı yapıyorlar acaba Doruk görüyor
anne babam da pikniğe gelsin diyor. Zaman yakın bence Sarp'la Bahar karşılaşacak.

ay her bölüm çok heyecanlı ya..

ayyyyy doruk Allahım yiyesim geliyor ceydayla ben evlencem diyorrrr yaaaa yerimmmm yerimmmm

sarp ve bahar olmasin cok itici olur
arif ve bahar olsun
dizilerde illa ki goruntu olarak birbirillerine uyanlari cift yapiyolar halbuki arif adamin dibi ve gayet de yakisikli ayrica harika bi oyuncu rolunu cok iyi yapiyo bu rolu canlandirmak cok zor olsa gerek bence cunku cok ortada bi rol hareketleri mimikleri cok guzel ayarliyor ne sinirleniyo ne heyecanli ne uzgun ne sasiriyo o ayarlamayi cok guzel yapiyor.

katılıyorum sana ar,f bahar olsun sarptan artık bahara yar olmaz.
pırıl tüm cihanı öldürür gene vermez zaten kimseye kadın tapıyor baksana
ama cocuklarda nasıl doruğa benziyor yaaaaa

Arkadaşlar bana göre bu Alp Sarp'ın ikizi.Çocukları da ikiz olmuş baksanıza.
Alp kardeşinin eşini çocuklarını merak ediyordu.Ailesi de ondan sakladılar mal varlığı bölünmesin diye..

Alp kardeşinin eşini çocuklarını merak ediyordu.Ailesi de ondan sakladılar mal varlığı bölünmesin diye..
Öyle olsa kardeşinin mezarına da giderdi. Sarp'ın mezarı nerde o zaman? Ölmediyse neden görüşmüyorlar?

İyi düşünmüşsünüz çocuklarında ikiz. Oyle düşünülmüş olabilir. İkizin anne faktöründen kaynaklandığı gözardı edilmiş olabilir. Ama ikiziyse de uzun zamandır görüşmediği ikiz kardeşinin eski eşiyle çocuklarının mezarında içli içli ağlamaz ki insan..
Ha bir de Sarp ve Bahar tanıştıkları zaman Sarp bahara kardeşin var mı diye sormuştu ilk. Hatta Bahar garipsemişti. Önce nerelisin ne iş yapıyosun gibi sorular sorar insanlar demişti. Görüşmediği bir kardeşi olabilir belki.
Heyecanla yeni bölümü bekliyorum sonra kursağımda kalıyor. Hiçbir şey çözüme ulaşmıyor. Hoş ulaşsın da istemiyorum dizi bitmesin.

Kizlar ya fatih dizisi de sali gunleri yayinlanicakmis. Cok moralim bozuldu.. fatihide merakla bekliorum kadinida keyifle izliorum. Hangisini tercih edicm simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…