Aynen hiç beklentileri karsilamadi sadece ikizleri olduğunu öğrendikFragman ı bekliyordum ama tosbağa tadında bir fragman
milim milim ilerleme :)
Fragman ı bekliyordum ama tosbağa tadında bir fragman
Evet canım bende oraya takıldım sarp denize düştüğünde doruk dogmamisti sanırım
Fragman ı bekliyordum ama tosbağa tadında bir fragman
burdan bir arkadaş demişti çocuklar dediğine göre ikiz diye isabet ettirmiş valla :)Aynen hiç beklentileri karsilamadi sadece ikizleri olduğunu öğrendik
bekle bekleee ömür geciyor işte :)Aaay evet yaaa
biz meraktan çatlayınca az az belli olur zaarevet sonradan doğuyor hatta kızıyla zar zor gidiyor hastaneye.
aynen ya valla fragman hiç bi işe yaramıyor anlamıyoruz nerden ne olacak
ikizleri varmış sözde kendisinden mi kadının önceki kocasından mı ne zaman belli olacak
acaba...
Sarp çocukların doğum gününü kutluyor ya zengin aile sonuçta
partide televizyoncular varda yayın mı yapıyorlar acaba Doruk görüyor
anne babam da pikniğe gelsin diyor. Zaman yakın bence Sarp'la Bahar karşılaşacak.
ay her bölüm çok heyecanlı ya..
katılıyorum sana ar,f bahar olsun sarptan artık bahara yar olmaz.sarp ve bahar olmasin cok itici olur
arif ve bahar olsun
dizilerde illa ki goruntu olarak birbirillerine uyanlari cift yapiyolar halbuki arif adamin dibi ve gayet de yakisikli ayrica harika bi oyuncu rolunu cok iyi yapiyo bu rolu canlandirmak cok zor olsa gerek bence cunku cok ortada bi rol hareketleri mimikleri cok guzel ayarliyor ne sinirleniyo ne heyecanli ne uzgun ne sasiriyo o ayarlamayi cok guzel yapiyor.
Öyle olsa kardeşinin mezarına da giderdi. Sarp'ın mezarı nerde o zaman? Ölmediyse neden görüşmüyorlar?Arkadaşlar bana göre bu Alp Sarp'ın ikizi.Çocukları da ikiz olmuş baksanıza.
Alp kardeşinin eşini çocuklarını merak ediyordu.Ailesi de ondan sakladılar mal varlığı bölünmesin diye..
Arkadaşlar bana göre bu Alp Sarp'ın ikizi.Çocukları da ikiz olmuş baksanıza.
Alp kardeşinin eşini çocuklarını merak ediyordu.Ailesi de ondan sakladılar mal varlığı bölünmesin diye..
Aa ne yapıyor, ben izlemedim galiba orayıFragmanda Hatice Şirin'e posta koyuyor şaşırdım.
Aa ne yapıyor, ben izlemedim galiba orayı