aynen sarp olayında gelişme olması lazım artık yoksa gerçekten dizide kopmalar olacak.Slm kizlar Bu diziyi zaman buldukça bende izliyorum sorunu nazaran bogazlayasim geliyor ama general şirinler bile olsa dizi süper
Yalnız sarp olayi artık daralma getirdi
ay kızlar ben gene birşey anlamadan bölüm bitti ya
neler olacak çok merak ediyorum Pırıl'ın görüştüğü adam kim
çok korkuyor Sarp herşeyi öğrenecek diye Bahar'ı nasıl biliyorlar falan
kafamda deli sorular biran önce sonuçlansın bazı şeyler diyorum
ama sonra da dizinin amacı biter mi acaba diye düşünüyorum ay bilemedim
şiştim valla Şirin çok zekice şeyler yapıyor ama kısa sürüyor:):):) son olanda bile
birşey bulur o çakal....
Çok fazla hayali yazmışlar bence sarp konusunda insan devlet dairesinden bakardetr ne bilim yaaaaynen sarp olayında gelişme olması lazım artık yoksa gerçekten dizide kopmalar olacak.
tamam karısını cocuklarını öldü biliyorda hiçmi araştırma yapm a gereği duymadı acabaya ?
haticenın evine gitmedi.ne bileyim eski mahallesinde araştırma yapmadı
tamam pırıl çok güçlü paralı bir kadında ne bileyim öldü deyince hemen inandımı yaa 3mezar taşına ?
yani çok saçma gerçeksiz yerleri var.bakalım ilerleyen bölümlerde neler olucu :)Çok fazla hayali yazmışlar bence sarp konusunda insan devlet dairesinden bakardetr ne bilim yaaa
Valla sarp a gıcık oldum yaaa ortada çıkarsa barışması kar bizim kahvecimizvar keşke online birlikte olsa
Sabırsızlanıyorum! Bendeyani çok saçma gerçeksiz yerleri var.bakalım ilerleyen bölümlerde neler olucu :)
az az gelişmeler illaki oalcaktır ama anladığım kadarıyla çok fazla hızlı ilerleyen bi dizi olmayacak.Sabırsızlanıyorum! Bende
Bir çok saçma sapan yerden şikayet alıyorsa ondan hayıraz az gelişmeler illaki oalcaktır ama anladığım kadarıyla çok fazla hızlı ilerleyen bi dizi olmayacak.
Bir çok saçma sapan yerden şikayet alıyorsa ondan hayır
Ne istiyorlar anlamadım
Kadin dizisi yaaa illa bir halt cikaracaklar
yani çok saçma gerçeksiz yerleri var.bakalım ilerleyen bölümlerde neler olucu :)
az az gelişmeler illaki oalcaktır ama anladığım kadarıyla çok fazla hızlı ilerleyen bi dizi olmayacak.
Doğumda ölmüş gibi göstermişlerdirEvet canım bende oraya takıldım sarp denize düştüğünde doruk dogmamisti sanırım
Gece gece nerden aklına geldi :))Enver dedem
Tv salonunu dolanirken icimden geldiGece gece nerden aklına geldi :))