Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaaw ben de şoklardayım şu anda :)Yeni fragman sanırım .
Tahmin ettigimiz gibi Şirin 'in kanı lazım vermicem diyor o da son sahnede de Hatice kan vermezsen defolup gidersin bu evden diyor .
Hayret ettim.
Tahmininiz hiç aklıma gelmedi ama olabilirben şöyle düşünmeye başladım Alp , Ahunun kocasıydı ve bir şekilde yok oldu. artık öldü mü zenginlerin bir kısmı gibi yok mu edildi orasını bilemem. sonra sarp bir şekilde bunların eline düştü ve alp olarak hayatlarına girdi. çocuklarda yok olan alpindir. şimdi gazete de tv de çıksa bile ad soyad farklıdır.. bahar şüphelense bile görse bile sarp olmadığına ikna edilebilir.
Ama işte şu var : Alp neden hiç tanımadığı yengesi ve yeğenleri için gözyaşı döküyor?ben şöyle düşünmeye başladım Alp , Ahunun kocasıydı ve bir şekilde yok oldu. artık öldü mü zenginlerin bir kısmı gibi yok mu edildi orasını bilemem. sonra sarp bir şekilde bunların eline düştü ve alp olarak hayatlarına girdi. çocuklarda yok olan alpindir. şimdi gazete de tv de çıksa bile ad soyad farklıdır.. bahar şüphelense bile görse bile sarp olmadığına ikna edilebilir.
Ama işte şu var : Alp neden hiç tanımadığı yengesi ve yeğenleri için gözyaşı döküyor?
Ama işte şu var : Alp neden hiç tanımadığı yengesi ve yeğenleri için gözyaşı döküyor?
Yani kendisi farkında mı Alp olmadığının?zaten o alp değil ki sarp. ben diyorum ki alp diye biri vardı öldü. sarp bu kadının elne bir şekilde düştü ve alp olarak burda kaldı. çocuklarına babalık yapıyor. yani alp kimliğini taşıyor ama sarp bu
Yani kendisi farkında mı Alp olmadığının?
İlginç, bakalım neler olacak :)evet ben öyle düşünüyorum. hatta düşündükçe farklı şeyler geliyor aklıma taktım diziye.
bu aileye bir şekilde manevi borçlu kalmış olabilir. belki aile bunun hayatını kurtardı.. sonra bu durumdan faydalanıp alp olmasını istediler. yani çocukların babası olmasını. bahar ve çocukları da bu zaman zarfında ölü göstermiş olabilirler. ben bu şekilde düşünüyorum
Bu hafta dizi dışında şeyler konuşanlara cevap vermiyoruz,anlaştık mı?Geçen hafta banlanmistim umarım bu hafta keyifle izleriz :)
Bu hafta dizi dışında şeyler konuşanlara cevap vermiyoruz,anlaştık mı?
Gözardı ediyoruz