Kadın dizisi

şu salı günleri başlıycak olan dizi varya fatih mi ne ben izleme ama
çok kafam karışıyor o çok izlenirse kadın da reyting düşerse final yapar yaa

Öyle demeyin yaa biz bırakmayalım dizimizi kadın çok izlendiği için kesin salı gününe koymuşlar fatih dizisini inşallah reytingte bizi gecemez

ben şöyle düşünmeye başladım Alp , Ahunun kocasıydı ve bir şekilde yok oldu. artık öldü mü zenginlerin bir kısmı gibi yok mu edildi orasını bilemem. sonra sarp bir şekilde bunların eline düştü ve alp olarak hayatlarına girdi. çocuklarda yok olan alpindir. şimdi gazete de tv de çıksa bile ad soyad farklıdır.. bahar şüphelense bile görse bile sarp olmadığına ikna edilebilir.

Tahmininiz hiç aklıma gelmedi ama olabilir

Ama işte şu var : Alp neden hiç tanımadığı yengesi ve yeğenleri için gözyaşı döküyor?

Ama işte şu var : Alp neden hiç tanımadığı yengesi ve yeğenleri için gözyaşı döküyor?

zaten o alp değil ki sarp. ben diyorum ki alp diye biri vardı öldü. sarp bu kadının elne bir şekilde düştü ve alp olarak burda kaldı. çocuklarına babalık yapıyor. yani alp kimliğini taşıyor ama sarp bu

Yani kendisi farkında mı Alp olmadığının?

Yani kendisi farkında mı Alp olmadığının?

evet ben öyle düşünüyorum. hatta düşündükçe farklı şeyler geliyor aklıma taktım diziye.
bu aileye bir şekilde manevi borçlu kalmış olabilir. belki aile bunun hayatını kurtardı.. sonra bu durumdan faydalanıp alp olmasını istediler. yani çocukların babası olmasını. bahar ve çocukları da bu zaman zarfında ölü göstermiş olabilirler. ben bu şekilde düşünüyorum

İlginç, bakalım neler olacak :)

Zaten şu sirine gicigim elime verseler mahvedecegim bide saçma sapan yazılar yazarak konumu kirletiyorlar amaçları da i zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…