Kadın dizisi

Sarpa yalan soylemisler diye uzuluyosunuz da. O da biraz akilli olaydi. Oyle salaksa kandrirlar tabi.. insan hic mi arastirmaz etmez. Eskiyi hatirlamiyorsa zaten öldu denmesi sacma. Demekki hatirliyor. O halde arastirmali sorusturmaliydi. Eski evlerine gitseydi falan mesela. Baharin anasini bulsaydi tanisiyorlar..
Oda şoyle cikar;
Hafizasini kaybetmistir. Ben kimim ailem varmiydi diye vs diye kendini sorgularken evet vardi ama öldüler aha buda mezari demislerdir.
Annesini soylemistir tek. Sag bir annen var ama oda pek tekin degil vs gibilerinden.

Hayir bu adam denize dusup calisan gemide motora falan takilmayip hayatta kalmis. Ustune zengin bir kadin bulmus falan. O kadin onunla evliligi icin cok caba gostermis. Cok sacma yerlere gitmeye basladi.

Oda şoyle cikar;
Hafizasini kaybetmistir. Ben kimim ailem varmiydi diye vs diye kendini sorgularken evet vardi ama öldüler aha buda mezari demislerdir.
Annesini soylemistir tek. Sag bir annen var ama oda pek tekin degil vs gibilerinden.

Hayir bu adam denize dusup calisan gemide motora falan takilmayip hayatta kalmis. Ustune zengin bir kadin bulmus falan. O kadin onunla evliligi icin cok caba gostermis. Cok sacma yerlere gitmeye basladi.

Ya bence hatırlamıyor görsel olarak aslında Bahar'ı ve kızını. O yüzdrn Bahar'ın annesine dair de hiç birşey hatırlamıyor. Yarım yamalak hatırladığı birşeyler vardı ve Pırıl da kendi kafasına göre hikayeyi bu şekilde tamamladı bence.
Yani ben de sizinle aynı fikirdeymişim :))

Kufe karıştı ortalık.eşim diyor yazık erdeyse anlicam paraları yok sonra diyor maaş yatmis:halay:

sonlara doğru hep bi ağır çekimde sarpı göstermelerinden bıktım...bi kere dr adam gibi bi olay olsun ya 3 4 bölümdur izleyici oyaliyolar o yani...
bence asıl saçma olan baharın açık acık sarpin annesini görmesine rağmen hiç araştirmamasiydi eski kuafor dukkanına gitmisti tek o yani insan biraz arastirir insan bi der yahu bu kadin ne ara zengin oldu...ortada biseyler donuyo ama ne der zaten ustune dusseydi vikardi hersey ortaya
bi de sarpin sevgisine asla inanmiyorum hafizasini dahi kaybetmis olsa da...
kesinlikle arif kalp bahar....
arif de amma yakısıkliymis ha ben onu iyle bilmiyodum instadan baktim :)))

o degilde bi de bu pırıl çulsuz sarpa niye bu kadar takıntılı ya :)) tanisma olaylarini da merak ettik dogrusu

Reyting 1.si olduktan sonra neden rölantiye alıyorlar dizileri anlamak zor.
Şirin'in foyalarinin ortaya ciktigi sahneler ve ArBah sahneleri hariç dizi ilerlemiyor resmen.
Hele su sondaki sahneyi tekrar yayimlayip fragmana beklemeleri yok mu deli oluyorum.

Baş ağrısından çatlıyorum ama uyumadım fragmana bakayım diye boş yere gitti yarim saat

Iyide bu sarp adını bilmiyor mu eğer baharı biliyorsa.bu dizi saçma değil çok güzel bence beğenmeyen izlemesin yok sıkıcı falan yorumları bu sarp sahneleri seyirciyi merak ettirmek

Ya bu Sarp Bahtiyar Bakkaliye'ye neden gitmedi? Mezarın başında ağladığına göre bir şeyler hatırlıyor. Sadece kendisine anlatılanı bilse niye böyle içli içli ağlasın ki.. Bir de ismini belki kendi isteği ile değiştirmiştir. Sarp diye çağrıldığında Bahar'ı hatırlayıp dayanamadığı için belki de. Ama niye evlendi o Nemrut la anlayamadım. Ne acelesi vardı da hemen gitti evlendi..

Anlamadığım hiç tesadüfen de mi kimse aile tablosunu görmüyor. Orda sağ yazıyor falan.

Bu sarp olacak insan hiç mi araştırmamış.
Hadi bahar cesedi bulunmadı o yüzden mezarı yok diyor da, ölen mezarı yapılan insani insan niye araştırmaz hatırlamasa bile.

Bu kısım çok saçma bence ya. Hiç hatırlamamasi daha mantıklı olurdu bence.

Sarpa yalan soylemisler diye uzuluyosunuz da. O da biraz akilli olaydi. Oyle salaksa kandrirlar tabi.. insan hic mi arastirmaz etmez. Eskiyi hatirlamiyorsa zaten öldu denmesi sacma. Demekki hatirliyor. O halde arastirmali sorusturmaliydi. Eski evlerine gitseydi falan mesela. Baharin anasini bulsaydi tanisiyorlar..
bu kadarına gerek bile yok. film 2018 filmi. o zaman gerçekçi olunacak. nüfusa gidip öğrenebilirdi. e devlet soyacağı çok taze ondan o konuya girmiyorum :KK70:

aklıma kadir inanır türkan Şoray filmi geliyor. sarp gelecek ama bahar arifi seçecek gibi hissediyorum. zira arif her geçen gün devleşiyor gözümüzde

sarp anladığım kadarıyla hafıza problemi yaşadı , bunlarda zengin işte herşeyi örtbas ettiler adamları ile işi bitirdiler adam öğrenemedi bişi vs...:skandal:

Bende hic begenmedim o diziyi.değişik,izlenecek gibi degil.zaten bu gidişle biter.

Birde star da bir dizi daha basliyor kizlar mehmed bir cihan fatihi diye.sali gunleri yayinlanacakmis.kadin dizisinin reytingi dusmez insallah

ayy öyle olmaz inşallah ya okadar sabırsızlanıyorum
ki dizi başlayana kadar haftayı zor ediyorumm valla...

Simdik aklima bise takildi.sarp gorecegi kisiyi gormeye giderken,gorecegi anasi olsabu pırıl niye,sarpa sevdigini soylesin.
Ben kocami kaynanama yollasam seni sevdigimi unutma denemki:KK70:

annesi çünkü kafasını karıştırır gerçek neyse onları anlatmaktan korkuyo
Sarp da kendisi terk ederse diye korkuyo gelene kadar uyuyamadı çünkü.
yalanlarla dolu haytaı olduğu için eskilerden kimse ile görüştürmek istemiyor.

Çocuklar eğer ikisininse en fazla 3yaşında olması gerekiyo büyük olanın. Göstermiyolar ki bi öğreenelim. Of hep bir gizem

Pırılın çocukları ortaya çıkmadı ki ben mi kaçırdım sadece
sessiz ol çocukları uyandırcaksın dediğini gördüm ben.

evet belki öyle olabilirdi ama ne söylendi ne biliyor bilmiyoruz ki.
ay valla neler olıcak çok sabırsızım belki bazı şeyler ortaya çıkarsa hemen
dizinin anlamı kalmaz.

Oda şoyle cikar;

neyi nasıl biliyor bilmiyoruz ki çok şaşırtıcı şeyler olacak
bence.

X