- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
İyi geceler canımİyi Geceler Canlar ben erken uyanacağım
Yarın instagram sayfalarından fragmana bakarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canımİyi Geceler Canlar ben erken uyanacağım
Yarın instagram sayfalarından fragmana bakarım
Oda şoyle cikar;Sarpa yalan soylemisler diye uzuluyosunuz da. O da biraz akilli olaydi. Oyle salaksa kandrirlar tabi.. insan hic mi arastirmaz etmez. Eskiyi hatirlamiyorsa zaten öldu denmesi sacma. Demekki hatirliyor. O halde arastirmali sorusturmaliydi. Eski evlerine gitseydi falan mesela. Baharin anasini bulsaydi tanisiyorlar..
Oda şoyle cikar;
Hafizasini kaybetmistir. Ben kimim ailem varmiydi diye vs diye kendini sorgularken evet vardi ama öldüler aha buda mezari demislerdir.
Annesini soylemistir tek. Sag bir annen var ama oda pek tekin degil vs gibilerinden.
Hayir bu adam denize dusup calisan gemide motora falan takilmayip hayatta kalmis. Ustune zengin bir kadin bulmus falan. O kadin onunla evliligi icin cok caba gostermis. Cok sacma yerlere gitmeye basladi.
Yeni bölüm fragmani yayinlanmadi bugün heyecan katiyorlarFragman yok mu ???
bu kadarına gerek bile yok. film 2018 filmi. o zaman gerçekçi olunacak. nüfusa gidip öğrenebilirdi. e devlet soyacağı çok taze ondan o konuya girmiyorumSarpa yalan soylemisler diye uzuluyosunuz da. O da biraz akilli olaydi. Oyle salaksa kandrirlar tabi.. insan hic mi arastirmaz etmez. Eskiyi hatirlamiyorsa zaten öldu denmesi sacma. Demekki hatirliyor. O halde arastirmali sorusturmaliydi. Eski evlerine gitseydi falan mesela. Baharin anasini bulsaydi tanisiyorlar..
Bende hic begenmedim o diziyi.değişik,izlenecek gibi degil.zaten bu gidişle biter.
Birde star da bir dizi daha basliyor kizlar mehmed bir cihan fatihi diye.sali gunleri yayinlanacakmis.kadin dizisinin reytingi dusmez insallah
Simdik aklima bise takildi.sarp gorecegi kisiyi gormeye giderken,gorecegi anasi olsabu pırıl niye,sarpa sevdigini soylesin.
Ben kocami kaynanama yollasam seni sevdigimi unutma denemki
Çocuklar eğer ikisininse en fazla 3yaşında olması gerekiyo büyük olanın. Göstermiyolar ki bi öğreenelim. Of hep bir gizem
Sarpa yalan soylemisler diye uzuluyosunuz da. O da biraz akilli olaydi. Oyle salaksa kandrirlar tabi.. insan hic mi arastirmaz etmez. Eskiyi hatirlamiyorsa zaten öldu denmesi sacma. Demekki hatirliyor. O halde arastirmali sorusturmaliydi. Eski evlerine gitseydi falan mesela. Baharin anasini bulsaydi tanisiyorlar..
Oda şoyle cikar;
Hafizasini kaybetmistir. Ben kimim ailem varmiydi diye vs diye kendini sorgularken evet vardi ama öldüler aha buda mezari demislerdir.
Annesini soylemistir tek. Sag bir annen var ama oda pek tekin degil vs gibilerinden.
Hayir bu adam denize dusup calisan gemide motora falan takilmayip hayatta kalmis. Ustune zengin bir kadin bulmus falan. O kadin onunla evliligi icin cok caba gostermis. Cok sacma yerlere gitmeye basladi.