Kadın dizisi

şirinin hastalığı domuzluk

Ay cok sinir oldum giremedikce kanka yaa cok ta özledim neyse ki duzeldi.evet sirinin ruyasi bence,degilse hatice falan bicak mi ceker hic.cok opuyom seni canoomm mesaj birakmissin profilime gece 1 de girebildim anca cevap yazabildim
Aynen Hatice yapmaz öyle.Şirin kabus gördü Cehennem zebanilerı kovalasın onu:)))

O baharin enver dedeye sarildigi an esime caktirmamaya calistim gozlerimden yaşlar suzuldu agladim resmen.bi baktım esimde ağlıyor:)hay bu diziye beni nerden sardin yüreğime her hafta öküz oturuyor dedi
Izleme diyom merak ediyom diyor

ay inşallah rüya değildir ya çok üzülürüm öyle olursa
o kızın artık aklı başına gelmesi lazım. neler olacak çok merak edici valla
birde Sarp Hatice ile konuşmuş olabilir mi onun evine gitmiş olabilir mi yani
o yüzden Şirin'e saldırmış olabilir mi diye düşünüyorum kafamda deli sorular
çünkü Şirin annesine Sarp'la ilgili herşeyi doğru anlatmıyor....

Benim esim de her sali on dedi mi uyuyor benim teli kurcalar sonra bu diziye mi bakicam dedi besiktBe maci varmis vallahi vermem kumandayi haftada iki gün dizim var dedim :)sonra senin olsun kumanda dedim yatti uyudu he he

Bence sarp en başından beri bahara belli bir amaç için yaklaştı. İlk tanıştılarında da senin kardeşim var mı diye sormuştu boşuna değildi. Teorim şöyle ki baharın babası zengindi ve sarp o para için yaklaştı. Fakat sonradan sevdi ama amacından da vazgeçmedi.. Bakalım bekleyip göreceğiz

Ay o sahneye bende ne cok agladim yaa cok duygusaldi.birde arifin agladigi sahneye öldum bittim. Arif bitane yaa.başta baharin kocasiyla tekrar olmasini istiyordum ama suan kesinlikle arifle olmasini istiyorum.sarp artik itici geliyo bana

Ay o sahneye bende ne cok agladim yaa cok duygusaldi.birde arifin agladigi sahneye öldum bittim. Arif bitane yaa.başta baharin kocasiyla tekrar olmasini istiyordum ama suan kesinlikle arifle olmasini istiyorum.sarp artik itici geliyo bana
Sarp a karşı hepimiz soğuduk galiba

Sarp a karşı hepimiz soğuduk galiba
Evet yaa.başta cok seviyordum ben ama artik gelse de baharla olsa da bi anlami yok.bambaska bi hayati var hafizasini kaybetse dahi.hicbirsey eskisi gibi olamaz.ayrica en zor zamanlarinda arif yanindaydi.arif bahari cok seviyo.insallah baharda ona aşık olur bir an once :)))

Bence de öyle hatta bende Bahar ın çok abartarak hayal kurarak anlattığını düşünüyorum fazla pembe yani ama Arif öyle mi :
Bahar ın çocuklarına ananız nerde diyor,sonra annesi ölünce benim anam öldü anam diyor çok doğal ve hayatın içinden gibi

Yaa kiyamam ben ona yaaa arifcigim gercekten cok dogal ve cok icten oyunculuklar bi efsane

Ben teorine katilmiyorum baharin babasi zengin olsa Bahar in niye fakirlikden agzi kokuyo acaba bence sarp hafizasini kaybetti ahu ahu sahip cikti annesiyle de karşılaştı simdi sarp gecmisitle yuzlesmeye korkuyor

Ben teorine katilmiyorum baharin babasi zengin olsa Bahar in niye fakirlikden agzi kokuyo acaba bence sarp hafizasini kaybetti ahu ahu sahip cikti annesiyle de karşılaştı simdi sarp gecmisitle yuzlesmeye korkuyor
Baharın babası öldü bildiğim kadarıyla, valla bence sarp herşeyin farkında var bir olayı

Baharın babası öldü bildiğim kadarıyla, valla bence sarp herşeyin farkında var bir olayı
Öldü cnm biliyoruz onu da sarp bence bahari bilmiyor sanmiyorum ya bi insan esini evladini evladini terkedebilir mi para için terketse bile mesela kollar o kadar zenginse yardim yapar ne bileyim bide karisinin agzinin icine bakan birisi baharin anlattiklarina göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…