Bende izliyorum vallahi sonra da kufrediyom icimden her hafta izlemiycem diyom yine de izliyorum iste iste halbuki ertesi gun internette oluyo ama işte sabaha kadar bekleyemem1 dakikalık fragman için yarım saat reklam izliyorum
Bi dakikalik fragman verirlerse odaBr
Bencede biter o yüzden yattım ama aklımda kaldı yeni bölüm fragmanı veriliyormuydu bitince
İyi geceler canım,bende kaçıyorum,haftaya görüşürüz kızlarNeyse Canlar ben yatar sabaher 6 da kalkacağım. Size iyi geceler
Ay ben kapattim tv yi .. fragman mi bu. Dizinin devami mi. Ben sarp uyuzunda kapatmistim yaniHatice sirini sacindan tuttu ne yalanlar dönüyor yine kafanda dedi mutfakdan bicak aldi sirine dogru yuruyordu bitti on saniye var yok
Satmadı kız kendi elbisesini küçülttüOlsa ne yazar garibim bahar kac bolumdur ayni ayakkabi mont sarpin hediyesi elbiseyi satip nisaya elbise aldigi bolum az mi aglamadim...gelinligi parcalamasi da cabasi
Nettin sen :)) son bölümlerde sarp ın paraya olan hırsını anlattılar ama..Bence sarpin ikizi var. Anneleri cocugu olmayan zengin bi aileye satmis alp olani. O da evlatlik oldugunu ogrenip annesini bulmustur. Gorusmeye hazir hissetmemistir de para yardimi yapmistir. Kadin da parayi oyle bulmustur. Simdi geldigi yer annesinin evidir. Sarp bile bilmiyodur kardesi oldugunu. Ne bileyim cokuk cocugunu ac sefil birakmasindan iyi boyle olmasi
Kesin günlüğü okudu ...
Nettin sen :)) son bölümlerde sarp ın paraya olan hırsını anlattılar ama..
Kiz satip onun parasiyla almadi miydi onuSatmadı kız kendi elbisesini küçülttü
Yok yok elbisesini küçülttüKiz satip onun parasiyla almadi miydi onu
Reklamı bile aglatiyor ne olacak bu halimiz