- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
görüşmek istediği kişi bencede annesi.Vaaaw beğendim bunu
ama nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum sarp hafızamı kaybetti.yoksa nasıl o kadınla cocuklarını baharı aramadan yaşayabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüşmek istediği kişi bencede annesi.Vaaaw beğendim bunu
katılıyorum akıcılık sıfır.ayy bu film de hiç akıcılık yok. bir sorun çıkıyor bir daha ki bölüme azıcık çözülür gibi oluyor ama çözülmeden kapanıyor. mesela şirinin yaptığını örtüp psikiyatriste gidicem deyip hiçbir şey olmaması.
ya da arifle baharın bir türlü netleşmeyen konuşmaları.
ne bileyim bir konu olsa da çözülse. haftaya zaten tonla konu bulurlar.
bu arada arifin annesini babası öldürmüş olabilir. çünkü en perişan oydu kaldı ki kadına neler etmiş zaten.
son olarak sarp yaşamasın yani. hafıza kaybı falan çok basit olur. ya da baharı yanlış anlatmaları da. hatta baharı öldü göstermeleri bile saçma olur
Kesin günlüğü okudu ...
Bu fragman cok yetersizdi. O kadar bekledik ya.ikinci fragmanı iple çekenler :)
Dün siteye bir türlü giris yapamadım ki canim,yoksa herkesi etiketlerdik
Üstüme fil oturdu desem yeridir,eline çayını aldı birde dinliyor eseriniDÜN TAM izleyememeiştim nisanın kapı dinleme annesine saldrıma sahnesinde benden geçtim 42 yaşındayım hayatımda bu kadar içime dokunan az şey olmuştur.o kadar ağladımki anlatamam.
Hadi ya niye ki acaba bende sorun olmadi.Dün siteye bir türlü giris yapamadım ki canim,yoksa herkesi etiketlerdik
Bana da şirinin korkudan gördüğü rüya gibi geldi.Canım bulunduğun bölgede nette bir sorun olmuş olabilir.Arkadaslar dün siteye bir türlü giris yapamadim sizde de oldu mu ayni durum bilmiyorum.sayfalar acilmadi bir türlü.gece 1 gibi anca girebildim.Dün arifin agladigi sahneye cok agladim,birde baharin enver dedeye sarildigi anda.yeni bölüm fragmanini verdiler dizi bitince ama sanki o ruyaymis gibime geliyor
İnstagraminiz varsa kadınfox sayfasında izleyebilirsinHadi ya niye ki acaba bende sorun olmadi.
Anladım canim.
Fragmanı kaçırdım bende
Aynen oradan bı bakayimİnstagraminiz varsa kadınfox sayfasında izleyebilirsin
Ay cok sinir oldum giremedikce kanka yaa cok ta özledim neyse ki duzeldi.evet sirinin ruyasi bence,degilse hatice falan bicak mi ceker hic.cok opuyom seni canoomm mesaj birakmissin profilime gece 1 de girebildim anca cevap yazabildimBana da şirinin korkudan gördüğü rüya gibi geldi.Canım bulunduğun bölgede nette bir sorun olmuş olabilir.
Youtube da hemen gözüküyor canim ordan bakabilirisnHadi ya niye ki acaba bende sorun olmadi.
Anladım canim.
Fragmanı kaçırdım bende
Evet öyle diyorşirin tedavi olmak istiyorum diyor ne hastalıgı varki bence onunki tedavilik degil kötülügün tedavisi olurmu kişiligi bozuk o kızın .. herpimiz bahara üzülüyoruz ama esas haticeyle enver dedenin işi çok zor evlat işte atsan atılmıyorki
Dün çok agladım diziyi izlerken özellikle baharın enver dedeye sarıldıgı sahne çok etkiledi beni benim çocuklarda benim aglamamdan çok etkilendi uzun zamandır bir filmden bu kadar etkilenmemiştim arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım diziye pek dizi izleyemitorum genelde eski bölümlerede baktım ama hepsini bitiremedim daha ,baharın eskiye dönüp sarpı hatırladıgı yerler çok sıkıcı bu sarpın sonunu merak ediyorum ne olacak oda garip bi tip aslında birde şeyi anlamadım vapurdaki sarpla şirinin olayında şirin beni taciz ettimi diyor sarp için
sorma canım sorma ağlamaktan helak oldum sabah burda anneya anne o kadar kutsalki.Üstüme fil oturdu desem yeridir,eline çayını aldı birde dinliyor eserini
Şöyle söyle diyorum,sanki duyuyor beni nisan ,soyledi ya bakalım daha neler olacak