- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
LimkKizlar ikinci fragman yayinlanmis youtuba bakın.sarpin cocuklari bile olmus
Baktim cnm saol ama bence annesi sarpin gormek istediği cunku piril gece gizlice telefonla konusuyordu hani alt katta hatirladiniz mi bahari bahari arayamayacagina gore bence sarpin annesi adam 4 yilda iki cocuk yapmis yada kadinin cocuklari sarpin değil
Fox un linkleri acilmiyor ama yinede deneyelim :)
Evet sarpin cocuklari olmayabilir.belkide evlatliktir.yada ne bilim pırıl sarpi bulduktan sonra senin ailen biziz diyerek cocuklari da kendi cocuklariymis gibi empoze etmis olabilirBaktim cnm saol ama bence annesi sarpin gormek istediği cunku piril gece gizlice telefonla konusuyordu hani alt katta hatirladiniz mi bahari bahari arayamayacagina gore bence sarpin annesi adam 4 yilda iki cocuk yapmis yada kadinin cocuklari sarpin değil
Yada sarp hafizasini kaybetti bu kadin sarpi buldu iyilestirdi sarpa benzeyen eski kocasinin yerine mi koydu ki gercek ailesini ararken asik oldu sadece annesinu tanistirdi âcaba bir sürü teori cikar burdan bizeEvet sarpin cocuklari olmayabilir.belkide evlatliktir.yada ne bilim pırıl sarpi bulduktan sonra senin ailen biziz diyerek cocuklari da kendi cocuklariymis gibi empoze etmis olabilir
Öldü cnm biliyoruz onu da sarp bence bahari bilmiyor sanmiyorum ya bi insan esini evladini evladini terkedebilir mi para için terketse bile mesela kollar o kadar zenginse yardim yapar ne bileyim bide karisinin agzinin icine bakan birisi baharin anlattiklarina göre
yemin ediyorum kahrımdan ölecem sanki ben baharımBaktim cnm saol ama bence annesi sarpin gormek istediği cunku piril gece gizlice telefonla konusuyordu hani alt katta hatirladiniz mi bahari bahari arayamayacagina gore bence sarpin annesi adam 4 yilda iki cocuk yapmis yada kadinin cocuklari sarpin değil
Ben baharim ama cok şükür kocam sağyemin ediyorum kahrımdan ölecem sanki ben baharım((((
nasıl yani hastamısın yoksa senBen baharim ama cok şükür kocam sağsaliyi iple cekiyçeki her hafta en sevdigim gün oldu ilk defa bi diziye bu kadar baglandim
bende pırılın cocukları olması için Allaha dua ediyorum :) kafayı yedimBaktim cnm saol ama bence annesi sarpin gormek istediği cunku piril gece gizlice telefonla konusuyordu hani alt katta hatirladiniz mi bahari bahari arayamayacagina gore bence sarpin annesi adam 4 yilda iki cocuk yapmis yada kadinin cocuklari sarpin değil
Yok cnm ismim bahar :)nasıl yani hastamısın yoksa sen
Evet birlikte türkü söylüyorlar bir de. Ceyda, Arif falan. Belki Bahar da söyler :)Kızlar son fragman tek kelimeyle harikaydı.Arif'in Bahara bakışına bittim bittim.
Valla artık sarp marp gelmesede olur:))
ben zaten ahu yağtuyu hiç sevmirem :))Fragmanda Sarp ve Pırıl yine pek gizemli. Sezon finaline kadar hep böyle "O" zamiriyle konuşacaklar herhalde.
Yaşadıkları o ucube evde (bana göre çok soğuk ve itici, hiç yuva sıcaklığı yok) şimdiye kadar esamesi olmayan çocuklar türedi bir de ne diyim..
Merhaba Arzunur Hanım, 2007 yılında üye olmuşsunuz ama ilk mesajınızı yazmışsınız, bana çok ilginç geldi. :)merhabalar