Kadın dizisi

Fox un linkleri acilmiyor ama yinede deneyelim :)
Baktim cnm saol ama bence annesi sarpin gormek istediği cunku piril gece gizlice telefonla konusuyordu hani alt katta hatirladiniz mi bahari bahari arayamayacagina gore bence sarpin annesi adam 4 yilda iki cocuk yapmis yada kadinin cocuklari sarpin değil

Evet sarpin cocuklari olmayabilir.belkide evlatliktir.yada ne bilim pırıl sarpi bulduktan sonra senin ailen biziz diyerek cocuklari da kendi cocuklariymis gibi empoze etmis olabilir

Evet sarpin cocuklari olmayabilir.belkide evlatliktir.yada ne bilim pırıl sarpi bulduktan sonra senin ailen biziz diyerek cocuklari da kendi cocuklariymis gibi empoze etmis olabilir
Yada sarp hafizasini kaybetti bu kadin sarpi buldu iyilestirdi sarpa benzeyen eski kocasinin yerine mi koydu ki gercek ailesini ararken asik oldu sadece annesinu tanistirdi âcaba bir sürü teori cikar burdan bize

Benim fikrim o yönde. Bence sarp biliyor.

yemin ediyorum kahrımdan ölecem sanki ben baharım ((((

bende pırılın cocukları olması için Allaha dua ediyorum :) kafayı yedim

Fragmanda Sarp ve Pırıl yine pek gizemli. Sezon finaline kadar hep böyle "O" zamiriyle konuşacaklar herhalde.
Yaşadıkları o ucube evde (bana göre çok soğuk ve itici, hiç yuva sıcaklığı yok) şimdiye kadar esamesi olmayan çocuklar türedi bir de ne diyim..

ben zaten ahu yağtuyu hiç sevmirem :))

ay inşallah Sarp'ın çocukları değildir ya
var o kadında birşeyler Sarp'ın bilmediği
inşallah Bahar'ın arada gördüğü hayaller gibi olurlar.
ne de olsa çocukları var eski gibi olacaklarsa 2 si olsun
Arif le olursa da çok mutlu olur ama ne bileyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…