Perma yaptırKızlar biraz konu dışı ama Şirin'in saçlarından ben de istiyorum. Benimki gür baya, kaç tl tutar? Hiç hayatımda saç bile boyatmadım o yüzden yabanciyim böyle şeylere. Ama bayıldım. Şirine değil saçına:))
Kıyamam ağlamayın yaa. Ben başta çok ağlıyodum alıştım şimdiPe
Perma yaptır
Benimde tam tersi sinirlerim tingildediNe güzel ağlıyordum Ahu Yağtu' nun pantolonunu görünce bi gülme aldı
Reklama girdiTv gitti
Sarp alp kime gitti yazar misiniz hayrina.
henüz göstermediler malesefTv gitti
Sarp alp kime gitti yazar misiniz hayrina.
Tv gitti
Sarp alp kime gitti yazar misiniz hayrina.[/QU
Daha belli degil
Hiç kaçırmadın çünkü Sarp bugün diziye şimdi dahil oldu daha anlayamadık yani
Kesin tasarım diye servet değerindedir. Nayloncudan alınan 2 metre naylonla da dikilirBenimde tam tersi sinirlerim tingildedipara icinde yuzmeleri
Olsa ne yazar garibim bahar kac bolumdur ayni ayakkabi mont sarpin hediyesi elbiseyi satip nisaya elbise aldigi bolum az mi aglamadim...gelinligi parcalamasi da cabasiKesin tasarım diye servet değerindedir. Nayloncudan alınan 2 metre naylonla da dikilir
Bencede biter o yüzden yattım ama aklımda kaldı yeni bölüm fragmanı veriliyormuydu bitinceBu alp nereye geldi ya annesine mi off kesin burda bitircekler yaaa of
Rica ederimTesekkur ederim. Dizinin ilk sahnelerinde dustan falan ciktigini gördüm sonra oglumu uyutayım derken izleyemedim ama demek fazla bir sey olmamis