Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen tokat atarkenki halinden belliydi zaten,bence yumusayacak hatice sirin cadisi kandirir yineBahsine varim O tokattan sonra yine şirinden ozur dilemiştir
Olmasin sarpin ikizi felan olmasin:)cok basit oluyor,serefsiz olup kandirmis olsun ama ikizi olmuş olmasin..:)Olabilir,dikkat ettiyseniz alp'in durusu tavirlari cok farkli sarp gibi degil,ne kadar hafizasinida kaybetse insanin bakisi durusu degismezki..sahsen ben oyle hissettim kadin dogurduktan sonra biraktiysa falan izleyip gorucez baya karisti ortalik:))
Evet ya şaşırtsın bizi.Olmasin sarpin ikizi felan olmasin:)cok basit oluyor,serefsiz olup kandirmis olsun ama ikizi olmuş olmasin..:)
Böyle çok şaşılacak birşey bekliyorum Aaaaa oylemiymis yuh felan diyelim:)
Valla bencede olmasin:)cunku dizinin tum tadi kacar cok basitlesir,gozlemlerime gore oyle gibi geldi insallah olmaz:)Olmasin sarpin ikizi felan olmasin:)cok basit oluyor,serefsiz olup kandirmis olsun ama ikizi olmuş olmasin..:)
Böyle çok şaşılacak birşey bekliyorum Aaaaa oylemiymis yuh felan diyelim:)
Yok hatirliyor kör olmayasıca:)Kizlar diziyi ara ara izliyorum. Olaylari kacirmis olabilirim ama reklamlarda gorsugum kadariyla yorum yapicam...yanlisim varsa duzeltin...
Bence kocasi kazadan sonra hafiza kaybi falan gecirdi zengin kadinla tanisti aak yasiyo eski hayatini hatirlamiyo olabilir mi
hayır canım kaybetmemiş pırıl a dediya onu görmem lazım oda sesi bence iyi fikir değilNasıl yaniii? Hafızasını kaybetmemiş mi?
Annesi yaninda o da zengin olmus.Belki görmek istiyorum dediği annesi baharı bence hatırlamıyor onu çok seviyordu ama çok zengin hayali vardı eğer hatırladığı halde bahara gitmeyip onu çocuklarla sefillige ittiyse sarp la baharın olmasını asla istemem o zaman arifle olsun
Öyle gibi ama son bölümde ,arabamı sattım borsa oynayacağım gibi birşey söyledi ama bir yandanda onu gormeliyim dedi neticede çocukları var onları gormeliyim demesi gerekirdi,hafızasini kaybetti ve annesi ona sadece ayrılmak üzere olduğunu birini soyledi bence zengin gelini kaybetmemek içinKizlar diziyi ara ara izliyorum. Olaylari kacirmis olabilirim ama reklamlarda gorsugum kadariyla yorum yapicam...yanlisim varsa duzeltin...
Bence kocasi kazadan sonra hafiza kaybi falan gecirdi zengin kadinla tanisti aak yasiyo eski hayatini hatirlamiyo olabilir mi
Farklı bakış açıları zaten diziyi izlememizin nedenlerinden biri tam olarak emin olamıyoruz, hakikaten annesi de tanımamıştır baharı,bebek olunca ufak ayrıntılar kaciyorIyide annesi baharı gördü hatırlamadi arabayla onu ne çıkmıştı bu sarp zenginlik için vazgeçmiş olabilirmi desem bence vazgeçmez yaa denize düşmüştü birisi hayatını kurtardı yada alp arkadaş 'ların dediği gibi ikiz olabilir belki abisi sarp için baharı görmek isteyebilir belki de sarp yogunbakim dadir bu senaryoyu da ben düşündüm
hayır canım kaybetmemiş pırıl a dediya onu görmem lazım oda sesi bence iyi fikir değil
AynenFarklı bakış açıları zaten diziyi izlememizin nedenlerinden biri tam olarak emin olamıyoruz, hakikaten annesi de tanımamıştır baharı,bebek olunca ufak ayrıntılar kaciyor
muhteşem seneryo valla :)))))) olurmu olur anası dedi sevgilindi dedi bahar için cocuklarıda HİÇ söylemediÖyle gibi ama son bölümde ,arabamı sattım borsa oynayacağım gibi birşey söyledi ama bir yandanda onu gormeliyim dedi neticede çocukları var onları gormeliyim demesi gerekirdi,hafızasini kaybetti ve annesi ona sadece ayrılmak üzere olduğunu birini soyledi bence zengin gelini kaybetmemek için
Nasıl senaryo