Kadın dizisi

E
evdeyken giremediğim den ertesi gün takip edebiliyorum burayı
dün deli oldum resmen çatladım izlerken ortaya çıktı şirinin yalanı ama
enver söylemiyor sanırım başka düşünceleri var gibi valla dizide herkes heyecanlı
bakalım nolcak bu işin sonu ben eğer eskisi gibiyse baharın kocasıyla olmasından yanayım.
işin içinde baharı kandırma yoksa aldatma yoksa tabi.
Enver söylüyor gibi Hatice o yüzden çok üzgün. Enver dede ben onlara bakacağım diyor.Hatice hiçbir şey soyleyemiyor

Hatice'nin Bahar'a böyle davranma sebeplerinden biri de, Bahar ın babasının onu aldatması kızına da o kadının ismini vermesi , geçmiş bölümlerde böyle bişey olmuştu ama tabi Şirin den dolayı azıcık delirdi bide:cry:

nisanın dogum günü kutlandımı ben orayu kaçırdım balonlar falan hazırlıyorlardı kutlama oldumu yoksa yine hevesi kursagındamı kaldı

nisanın dogum günü kutlandımı ben orayu kaçırdım balonlar falan hazırlıyorlardı kutlama oldumu yoksa yine hevesi kursagındamı kaldı

Kutlanmadı sanırım. Çünkü şirinin babası şirinin parkta saldırıya uğramasıyla ilgili yalanı öğreniyor. Evde de baharın annesi onu istemediğini ima ederken evden gitmesini isterken bitti.

Yani. Çözüm değil ki Baharı başından atmak. Şirin kimi istemezse onu yok ederek mi devam edecekler hayatlarına.
Tabi bahara öyle davranmamali ama bahar şirine göre daha güçlü, annesi bunu biliyor şirin en küçük ilgisizlikte kendisine ve çevresine zarar veriyor.Oysa ki bahar çok güçlü sadece bu hastalıktan dolayı annesine muhtaçtı onu da annesi şirin yüzünden anlayamıyor. Ama Hatice de bu durumdan mutsuz çünkü bahar da evladı...

Ah şirin ah ne acayip bi kızmıssın sen ,o senin ablan, güzel güzel geçinseniz, birbirinize kıyafetlerinizi paylaşsanız ,makyaj malzemelerinizi paylaşsanız,birlikte gezmelere gitseniz, nolur sanki ,güzel güzel geçinseniz,ama yok herşey şirinin şirin prenses gibi yaşicak, hep mutlu olacak, hiç üzilmicek, vay şirin vay,kızın annesine ablamı sevmeyin diyorsun resmen, onunda annesi bitek senin annen değil.bunu ne zaman anlayacaksın :işsiz:

Ah şirin ah ne acayip bi kızmıssın sen ,o senin ablan, güzel güzel geçinseniz, birbirinize kıyafetlerinizi paylaşsanız ,makyaj malzemelerinizi paylaşsanız,birlikte gezmelere gitseniz, nolur sanki ,güzel güzel geçinseniz,ama yok herşey şirinin şirin prenses gibi yaşicak, hep mutlu olacak, hiç üzilmicek, vay şirin vay,kızın annesine ablamı sevmeyin diyorsun resmen, onunda annesi bitek senin annen değil.bunu ne zaman anlayacaksın :işsiz:
Canım ya ne güzel yazmışsin:)

iste-seray-kaya-nin-yeni-imaji_11515866529.jpg Şirin ablana kötü davranma,kıskanma ablanı,oda annesiyle iyi anlaşsın sende anlaş,hep birlikte güzel güzel geçinin:KK70:

X