- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru kuzu benim ki de soru işteSence der mi
Fenalasti demislerdir ne diyeceklerJale yi de aradılar yüzünde tuhaf bi bakış oluştu, artık ne dediler bilmiom
Bi haftayı da öyle geçirtecekler gerçi kimsenin merakı da kalmadı eskisi gibiDoğru kuzu benim ki de soru işte
Bir de Nisan ın düştüm diye zırıl zırıl ağlamasıFenalasti demislerdir ne diyecekler
Aynn valla fragmanda ne izliyosak onu izliyoz baska bise deil yani bari fragman verseler de sorular gitse kafamızdanBi haftayı da öyle geçirtecekler gerçi kimsenin merakı da kalmadı eskisi gibi
Ay evet onu hic deme sanki nolmus da agliyo bende sinir oldumBir de Nisan ın düştüm diye zırıl zırıl ağlaması
Fragman gösterdiler de hiçbi şey anlaşılmıyo seyirciye Sarp öldü mü ölmedi mi ikilemi yaşatmaya çalışmışlarAynn valla fragmanda ne izliyosak onu izliyoz baska bise deil yani bari fragman verseler de sorular gitse kafamızdan
Ölmüş sarp veda msji yayılmamışFragman gösterdiler de hiçbi şey anlaşılmıyo seyirciye Sarp öldü mü ölmedi mi ikilemi yaşatmaya çalışmışlar
Kendi hesabından mi paylaşmış?Ölmüş sarp veda msji yayılmamış
Ay kaçırdım öyle mi dedi gerçektenBahar ilk defa aklı başında bir laf etti: O iki aptal çocuk yüzünden acımı bile yaşamıyorum gerçekten çok abartılıyordu şu çocuklar duymasın olayı.
Evet limonum nette haberde gördüm twitter'den paylaşmışKendi hesabından mi paylaşmış?
Ay kaçırdım öyle mi dedi gerçekten
ölmemiş ölse biter yakında final olucakmiş böle hazirliyolar galiba.Ölmüş sarp veda msji yayılmamış
Valla bilemiyorum twitterinden veda mesaji yayinlamis yaziyoduölmemiş ölse biter yakında final olucakmiş böle hazirliyolar galiba.
Hah sonunda öldürdüler adamiEvet limonum nette haberde gördüm twitter'den paylaşmış
Kimse gormedi ki bise kendi ne zmaan itiraf ederseHah sonunda öldürdüler adami
O değilde şirin in her yaptığı hemen çıkıyordu ortaya. Sarp i öldürdüğü ne zaman çıkacak acaba
Ben bu saatten sonra arifin baharla olamasini istemem ,arifci olarak bahar hakketmiyo gitsin sarpinin yasini tutsun bahar cesmelisarp ölmüş..
bi dizide oynayacakmiş veda etti..
bahar arife kaldi ..