- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.963
- 35
adamcagiz bahari kurtarmak isterken kaza geçiriyor iki kişi ölüyor.Evet ya bide af diliyo sanki napmış
arif bilerek kaza yapmadi ya.
onun suçu yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adamcagiz bahari kurtarmak isterken kaza geçiriyor iki kişi ölüyor.Evet ya bide af diliyo sanki napmış
eski jale başka diziye geçmiş. o yüzden degişmiş.Evet, Enver dedi git bak diye. Doktor Jale Şirin'e "babanın kalbi kötü, üzme, dinle, yoksa kalp krizi geçirir" dedi. O yüzden Şirin de kabul etmek durumunda kaldı. Jale de değişmiş bu arada.
bahar kime gittiği belli degil oysa ben ariften yanayim adam Sarptan daha çok iyilik yaptı bahara..Ben ne izledim simdi ,Bahar hafizasini mi kaybetti kazada , kazada sirf Bahar sarpin yanina yatsin diye yazilmis,bahar giciksin
He valla sezon boyu en dogri sahne ve söz kafayi da yedi kadınBahar ilk defa aklı başında bir laf etti: O iki aptal çocuk yüzünden acımı bile yaşamıyorum gerçekten çok abartılıyordu şu çocuklar duymasın olayı.
Dr bise demedimiEe ne anladık şimdi? Öldü mü ölmedi mi Sarp efendi?
Öldü mü oda meçhulsarpı kaç kere öldürecekler mübarek:)
senanistler seyirciye meraklandiriyor zaten sarp kaç kere öldü de dirildi.Öldü mü oda meçhul
Sence der miDr bise demedimi