- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Ama Şirin hep annesini Bahara kaptırmaktan korkuyordu ya şimdi annesi ortadan kalkınca Şirin in hırçınlığı bitmiş de olabilirOlayın sıcağıyla öyle oldular bence asıl kıyamet bundan sonra kopar şirin iyice şeytan olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama Şirin hep annesini Bahara kaptırmaktan korkuyordu ya şimdi annesi ortadan kalkınca Şirin in hırçınlığı bitmiş de olabilirOlayın sıcağıyla öyle oldular bence asıl kıyamet bundan sonra kopar şirin iyice şeytan olcak
Valla hiç aklım almiyo bu sefer öldü diye onları suçlar yapmadgini bırakmazAma Şirin hep annesini Bahara kaptırmaktan korkuyordu ya şimdi annesi ortadan kalkınca Şirin in hırçınlığı bitmiş de olabilir
Sattı yine Arif'iBahar bu yaptığın olmadı
Evet ya bide af diliyo sanki napmışSattı yine Arif'i
Sanki Pırıl'dan güle oynaya yaptığı iki çocuk da yalandı..Evet ya bide af diliyo sanki napmış
Nolcak senarist bey çocukların sarptan olmadığnı yazar mutlu olurlarSanki Pırıl'dan güle oynaya yaptığı iki çocuk da yalandı..
Döndük galiba bakalım nolcak bundan sonraSinirlerime hakim olamıyorum resmen ya hiç yakışmadı bahara Hatice’ye bile üzülmedim sonuç onca yaşanmışlık koskocaman bir sıfır en başa döndük iyi mi kızlar
Bekleyip göreceğiz canım ama fırıl bunu kaldıramaz atar asar kendini sonra bütün mal varlığı sarpa baharda 4 çocuğa birden bakar bide o kadar para içinde birde kitap yazar ünlü olur bu senaryo böyle giderDöndük galiba bakalım nolcak bundan sonra
Bizlerden de iyi senarist olur ha hemen yazıp ciziyozBekleyip göreceğiz canım ama fırıl bunu kaldıramaz atar asar kendini sonra bütün mal varlığı sarpa baharda 4 çocuğa birden bakar bide o kadar para içinde birde kitap yazar ünlü olur bu senaryo böyle gider
Hiç sormaBizlerden de iyi senarist olur ha hemen yazıp ciziyoz
Hadi yine bitti haftaya kaldı fragmanlara bakıp yazık cizicezHiç sorma
Ama bahari cocklari oldu saniyordu yeniden bi hayat kurmaya calismus iste oda guya gerci tek gecelk olms heralde deSanki Pırıl'dan güle oynaya yaptığı iki çocuk da yalandı..
Ben sarpciyimKizlar kızlaaar ya sarpcı yok mu ya adamın yüzünden masumiyet akiyo yazik onaaaaa