Kadın dizisi

Evet ya. O Bahar da gözümden düştü. Geven hafta sonunda Pırıl video göndermisti sanırım sarp ve şirin in videosu. Görmedi mi onu?
Yok görmedi. Sarp partide Pırıl'ı fırçaladı ben de seni iyi bi insan sanmıştım, senden son nefesime kadar nefret edicem vıdı vıdı dedi. Pırıl gene gözler fal taşı gibi açıldı, Sarp’ı kaybetme korkusu sardı. Bi şekilde Bahar'ın telefonunu alıp silmiş mesajları. 🤭

Emre ne bencil çıktı ya. Hiç mi sorumluluk duymaz insan. Hala gözü, Şirin uyuzunda

Ya cokk guldum . Valla izliyrum ama 2 sezondur izledigim sevdigim bi diziydi birakmiyim sonunu getireyim diye eskisi kadar heycanli degilim sali gunleri artik mesela .
Aynen. Çünkü seyircinin zekasıyla dalga geçiyorlar artık. Her şey çok çabuk unutulup gidiyor. Merkezde bir tek Bahar efendi var. Önceden isminin hakkını veren bir diziydi. Kadın derken birden farklı birçok kadının hayatına değiniyordu: Bahar, Ceyda, Jale, Hatice, Şirin.. Hepsinin öyküsü farklı farklıydı. Her bölümde duygulanıp ağlardım. Ama şimdi Bahar'ın entrikalı aşk hayatından başka bir şey göremiyorum. 😄

Iyi aksamlar kizlar ceyda ya ardayi getirdi emre sirinin yüzü yandi bu bölüm hosuma gitti👍😀😀

X