- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Valla ne olsun işte mıymıntı Bahar, aptal aşık Sarp, tripli Nisan, mağdur ArifBen bıraktım ya. Sonra kısa videolarina bakıyorum ilgimi çeken. Yalnız heyecanlı, değişik bir şey varsa duymayı isterim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ne olsun işte mıymıntı Bahar, aptal aşık Sarp, tripli Nisan, mağdur ArifBen bıraktım ya. Sonra kısa videolarina bakıyorum ilgimi çeken. Yalnız heyecanlı, değişik bir şey varsa duymayı isterim:)
Evet ya. O Bahar da gözümden düştü. Geven hafta sonunda Pırıl video göndermisti sanırım sarp ve şirin in videosu. Görmedi mi onu?Valla ne olsun işte mıymıntı Bahar, aptal aşık Sarp, tripli Nisan, mağdur Arif
Yok görmedi. Sarp partide Pırıl'ı fırçaladı ben de seni iyi bi insan sanmıştım, senden son nefesime kadar nefret edicem vıdı vıdı dedi. Pırıl gene gözler fal taşı gibi açıldı, Sarp’ı kaybetme korkusu sardı. Bi şekilde Bahar'ın telefonunu alıp silmiş mesajları.Evet ya. O Bahar da gözümden düştü. Geven hafta sonunda Pırıl video göndermisti sanırım sarp ve şirin in videosu. Görmedi mi onu?
Aynen bende kisa kisa videolara bakiyorum ceyda kismini merak ediyorum sadeceBen bıraktım ya. Sonra kısa videolarina bakıyorum ilgimi çeken. Yalnız heyecanlı, değişik bir şey varsa duymayı isterim:)
Aynen onu izledim ben. Emre pislik çıktı Rıza Baba tadında bir bölüm olmuşAynen bende kisa kisa videolara bakiyorum ceyda kismini merak ediyorum sadece
Sirin onuda vapurdan atsinda gorsun gunu,Emre ne bencil çıktı ya. Hiç mi sorumluluk duymaz insan. Hala gözü, Şirin uyuzunda
Sen mi ben mi? Uyuz uyuz Sarp’a yılışması, istemem ama yan cebime koy halleri.. Nerde o başı dik, gururlu Bahar nerde bu..Nasil bos bir bolumdu ,Bahar gittikce sana gicik oluyorum .
Ya cokk guldum . Valla izliyrum ama 2 sezondur izledigim sevdigim bi diziydi birakmiyim sonunu getireyim diye eskisi kadar heycanli degilim sali gunleri artik mesela .Valla ne olsun işte mıymıntı Bahar, aptal aşık Sarp, tripli Nisan, mağdur Arif
Aynen. Çünkü seyircinin zekasıyla dalga geçiyorlar artık. Her şey çok çabuk unutulup gidiyor. Merkezde bir tek Bahar efendi var. Önceden isminin hakkını veren bir diziydi. Kadın derken birden farklı birçok kadının hayatına değiniyordu: Bahar, Ceyda, Jale, Hatice, Şirin.. Hepsinin öyküsü farklı farklıydı. Her bölümde duygulanıp ağlardım. Ama şimdi Bahar'ın entrikalı aşk hayatından başka bir şey göremiyorum.Ya cokk guldum . Valla izliyrum ama 2 sezondur izledigim sevdigim bi diziydi birakmiyim sonunu getireyim diye eskisi kadar heycanli degilim sali gunleri artik mesela .
Gerçekten koca bir hayal kırıklığı bu dizi ve artık mutlu sonla final yapmalı.Artik izlemiyorsunuz galiba kizlar. Bu aksam kimse yazmamis
Ben de beğendim, güzel sahneler vardı. Ceyda nın oğluna kavuşma anında çok duygulandımIyi aksamlar kizlar ceyda ya ardayi getirdi emre sirinin yüzü yandi bu bölüm hosuma gitti
Bende uzun suredir bakmazdım bu bölüm iyiydi nezir para meselrsini ogrendi ceyda isi iyiydi surin yandi falanBaşka da izleyen olmamış herhalde
Nezir bile yola geldi, Şirin düzelmedi ya huBende uzun suredir bakmazdım bu bölüm iyiydi nezir para meselrsini ogrendi ceyda isi iyiydi surin yandi falan