- 13 Eylül 2017
- 1.162
- 1.065
Ulaşımız asil sen nerelerdesin hic mesaj atmiyordun kc hfdadirCanlar neredesiniz? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulaşımız asil sen nerelerdesin hic mesaj atmiyordun kc hfdadirCanlar neredesiniz? ?
Canım biz ders çalıştığımız için buraya pek yoğunlasamıyordum en son bölümü izleyince sizlere bakmak istedim.Aslında burayı özledim ama bakalım hayırlısıyla şu sınavı bir atlatalım da devamını getiririz. .Sizler neler yapıyorsunuz?Ulaşımız asil sen nerelerdesin hic mesaj atmiyordun kc hfdadir
Evet tatlı kızArifin kiz kardeside güzelmiş
Aynen bizi bayağı bayağı şaşırıyorlar. .Nezir hersey yaparsaniz bakalim evlenin benimle o zaman dedi iyice cirkinlesti
Bende kizimin derslerine yardımcı oluyorum 2 sinifta sinavda basarilar size canım.bu diziyi hic kaçırmam yada tekrarini izlerimCanım biz ders çalıştığımız için buraya pek yoğunlasamıyordum en son bölümü izleyince sizlere bakmak istedim.Aslında burayı özledim ama bakalım hayırlısıyla şu sınavı bir atlatalım da devamını getiririz. .Sizler neler yapıyorsunuz?
Tesekkurler..Size de kolaylıklar diliyorumBende kizimin derslerine yardımcı oluyorum 2 sinifta sinavda basarilar size canım.bu diziyi hic kaçırmam yada tekrarini izlerim
Bu önceden belliydi zatenDün izleyemedim dizii yi. Şimdi tekrardan izliyorum yelizin oldurulmesinde arifin babasininda işi varmış demek o olay gunu hasta numarası yalandan yapti arifi uzaklaştırmak icin pes dogrusu
Dogru tespit..Nezir niye azminin kardesine saldiriyo ılk arilari saldirtti simdi de silahla yüzüne vurdu bunlari neden sarpa yapmıyorda azminin kardeşi ne yapiyor
Acaba azmiden suphelinormu oglunun ölümü ile ilgiliDogru tespit..