Kadın dizisi

Ulaşımız asil sen nerelerdesin hic mesaj atmiyordun kc hfdadir
Canım biz ders çalıştığımız için buraya pek yoğunlasamıyordum en son bölümü izleyince sizlere bakmak istedim.Aslında burayı özledim ama bakalım hayırlısıyla şu sınavı bir atlatalım da devamını getiririz. .Sizler neler yapıyorsunuz?

Canım biz ders çalıştığımız için buraya pek yoğunlasamıyordum en son bölümü izleyince sizlere bakmak istedim.Aslında burayı özledim ama bakalım hayırlısıyla şu sınavı bir atlatalım da devamını getiririz. .Sizler neler yapıyorsunuz?
Bende kizimin derslerine yardımcı oluyorum 2 sinifta sinavda basarilar size canım.bu diziyi hic kaçırmam yada tekrarini izlerim

Dün izleyemedim dizii yi. Şimdi tekrardan izliyorum yelizin oldurulmesinde arifin babasininda işi varmış demek o olay gunu hasta numarası yalandan yapti arifi uzaklaştırmak icin pes dogrusu

Nezir niye azminin kardesine saldiriyo ılk arilari saldirtti simdi de silahla yüzüne vurdu bunlari neden sarpa yapmıyorda azminin kardeşi ne yapiyor

Ya bu nezirle kim evlencek sizce? Piril dogru soyluyodu bi yandan da hayatin kurtulur diyerek :KK70:
Arifle evlenmycekse bence nezirle evlensin. Sarpa cok sinir oluyorum.

Bastan izleyemedim ortalarind başladım izlemeye nezir niye birakti polis suphelenmesin diye mi

Ben de ortalardan başladım. Bir aydır en az izlemiyordum. Şu kaçak hayatı yaşadıkları evlerden çıktıkları için izledim. En dikkatimi çeken şey Emre'nin kendi çocuğu olduğu şüphesi duymasını hissetmem oldu.Umarim anlar haftaya yokk ya degildir diye unutmaz.

X