Ohhh afiyet bal şeker olsun bende iki katlı kekli pudingli tatlım ve türk kahvemle özetin bitmesini beklemekteyim ,hepinize sevgiler selamlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ,çok heycanlıyım yeni bölümde bakalım neler olacak....Hoşgeldin tatlım. Dizimizi çay ve çerezle şereflendireceğim
Aynen katılıyorum canım sana çabuk ilerler se seyirci çabuk sıkılırGeldim geldim yetiştim sonunda bende
Bu arada dizinin geç ilerlediğini düşünenlere soruyorum -biz ki kaç sezon boyunca Adnan ın Bihterle Behlül ün yasak aşkını öğrenmesini beklemiş insanlarız şimdi ne bu acele?
Demi ya bence de herşey olması gerektiği gibi ilerliyorAynen katılıyorum canım sana çabuk ilerler se seyirci çabuk sıkılır
Kankam cicegeem bu hafta yetistim buraya,bi mısır mi patlatsak napsakKomilim
chiLL
A Albeni7
N nisann_tr
@mutlulukO
CocoChanelmademoiselle
hippotalamus
@gulceayyuzl
Elyagur
@bebem-1221
@Komilim
chiLL
A Albeni7
N nisann_tr
@mutlulukO
CocoChanelmademoiselle
hippotalamus
gulceayyuzlum
@Vind
@dedeli ve Cesurli ve Cesur
@Deli ve Cesur
Ausencia
@sarfansari
@Hatun buyurdu
Y Yorgunumzira
syns
lightpinklady
Freshmommy
Minnoskafa
@_Vendetta_
alimiyon
34ist
prenses7
@Denas14__
Kızlar dizimiz başladı
Kankam cicegeem bu hafta yetistim buraya,bi mısır mi patlatsak napsak
Şimdi açtım bende :))Komilim
chiLL
A Albeni7
N nisann_tr
@mutlulukO
CocoChanelmademoiselle
hippotalamus
@gulceayyuzl
Elyagur
@bebem-1221
@Komilim
chiLL
A Albeni7
N nisann_tr
@mutlulukO
CocoChanelmademoiselle
hippotalamus
gulceayyuzlum
@Vind
@dedeli ve Cesurli ve Cesur
@Deli ve Cesur
Ausencia
@sarfansari
@Hatun buyurdu
Y Yorgunumzira
syns
lightpinklady
Freshmommy
Minnoskafa
@_Vendetta_
alimiyon
34ist
prenses7
Denas14__
Kızlar dizimiz başladı
Sağol canım size de Afiyet olsunOhhh afiyet bal şeker olsun bende iki katlı kekli pudingli tatlım ve türk kahvemle özetin bitmesini beklemekteyim ,hepinize sevgiler selamlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ,çok heycanlıyım yeni bölümde bakalım neler olacak....
Inanamiyorum banuşum yaaa burda da yakaladin beniCoco mısır yok ne mısırı
Inanamiyorum banuşum yaaa burda da yakaladin beni
Nefes aldirmiyorlar valla görüyonuz
Bundan sonra her topikte yazdigima dikkat etcem valla her an takiptesiniz ensemdesiniz hippoylanEnsendeyiz ona göre
Sen takıma gelme mısır patlat..İşpikci
Kuzum taze fındık badem yanına kahve ,çay neyimize yetmez.Mısır kaloridir kalori:))Kankam cicegeem bu hafta yetistim buraya,bi mısır mi patlatsak napsak