erkek milleti kadın gibi olurmuyaaaBen baharin yerinde olsam sarpi asla affetmem çünkü bahar da kocasini öldü biliyordu ama dayandi evlatlariyla ama sarp evlenmis bide cocuk yapmış 4 yilda insan arar karisini gider annesine sorar iki mezar gorup hemen inanir mi ya
hikmetin karısı gülerken bir ara kalbim durdu sandım :S
Ben baharin yerinde olsam sarpi asla affetmem çünkü bahar da kocasini öldü biliyordu ama dayandi evlatlariyla ama sarp evlenmis bide cocuk yapmış 4 yilda insan arar karisini gider annesine sorar iki mezar gorup hemen inanir mi ya
Ya acaba bu Sarp Baharın ve çocukların kendisi yüzünden öldüğünü falan mı düşünüyor
o benimde aklıma geldi ama elinden hayatını çalmış baharın yardım yapsa ne olur.fragman ne öyle ya Pırıl Bahar'a gitti ne olcak acaba
ne diyecek keşke akrabayım ben falan deyip bakımını
üstlense çok güzel bir eve yerleştirse para yardımı etse
güzel olmaz mı ya
Aynen bende öyle düşünmüştüm,madem sarpla evlenmiş bahara yardım etmesi gerekir. maddi olarak ,senelerce tek başına didindi bahar, maddi yardım edilmesi gerekiyor.aynı şeyi ceyda içinde düşünüyorum hikmet ceydayla evlense ceydanında hayatı kurtulur.oda zor durumda yazık...fragman ne öyle ya Pırıl Bahar'a gitti ne olcak acaba
ne diyecek keşke akrabayım ben falan deyip bakımını
üstlense çok güzel bir eve yerleştirse para yardımı etse
güzel olmaz mı ya
o benimde aklıma geldi ama elinden hayatını çalmış baharın yardım yapsa ne olur.
Umranın babası seyfettin miydi o baharın kayınvalidesi nı bulmaya yardım edecek diye düşünüyorum
Aynen bende öyle düşünmüştüm,madem sarpla evlenmiş bahara yardım etmesi gerekir. maddi olarak ,senelerce tek başına didindi bahar, maddi yardım edilmesi gerekiyor.aynı şeyi ceyda içinde düşünüyorum hikmet ceydayla evlense ceydanında hayatı kurtulur.oda zor durumda yazık...
Görsün görsünki, baharın ne halde olduğunu görüp, belki insafa gelirler, hiç sanmıyorum ama, bi umut, belki baharın hayatı kurtulur.Piril bahar'i gormeye gidiyor nalet kadin:S
Pırıl nakil de yardım eder belki