Kadın dizisinin konusu işleyişi farkl, o yüzden bu dizi çok beyenildi,bir kadının yaşam mücadelesini anlatıyor, ve çektiği zorluklar karşısında tek başına nasıl mücadele edebildiğini, ben böyle konuları beyeniyorum, hayatın gerçeklerini yansıtıyor.çünkü hayatta zorluk çeken okadar çok insan varki,işte bu dizide tamda bu konulara deyiniyor.o yüzden çok beyendikbu arada kızlar fatih dizisi vardı ya ilk bölümünde
3.olmuş geçemedi yani ufak tefek cinayetleri geçmiş
ama bizi geçemedi inşallah ilerleyen bölümlerinde de
aynı olur geçemez ha gayret izlemeye devam sıkılanlar çok
var ama ilerlemiyor diye inşallah bırakmazlar....
Kadın dizisinin konusu işleyişi farkl, o yüzden bu dizi çok beyenildi,bir kadının yaşam mücadelesini anlatıyor, ve çektiği zorluklar karşısında tek başına nasıl mücadele edebildiğini, ben böyle konuları beyeniyorum, hayatın gerçeklerini yansıtıyor.çünkü hayatta zorluk çeken okadar çok insan varki,işte bu dizide tamda bu konulara deyiniyor.o yüzden çok beyendik
Dun aksam yeni başlayan bır vardı mehmet mı ne eşim ona baktı bu konuda anlasamadık en azından dizi erken bitti kadın ı ızleyebıldım
Haftada bır gün benim diyorum eşime sen eşine ızlettırmıyormusun hıcher yönden güzel çok nadirdir sabırsızlıkla beklediğim dizi
biride bu zaten çok dizi izlemiyorum artık ama bunu hiç kaçırmam bütün
işlerimi yapıp yerimden bile kalkmadan izliyorum.
ay valla ben vermem ne olursa olsun maç hastası olmasına rağmen
maç varsa bile bırakmıyorum git nerde izlersen izle derim:):):):)
evet gelişme de çok var aslında bazıları hemen sonuç istedikleri için
gelişme olmuyor diye şikayet ediyorlar hep. İnstagramdan takip ediyorum
kadın dizisi diye sayfası var hep şikayet ediyor çoğu.
Haftada bır gün benim diyorum eşime sen eşine ızlettırmıyormusun hıcesım maço canım pek dizi ızlettırmez
Dızıyı neden şikayet etmişler anlayamadım
Bence de Seyfullah baya etkilendi Baharın anlattıklarından. Sadece bir özürle yetinmez diye düşünüyorum.Umranın babası seyfettin miydi o baharın kayınvalidesi nı bulmaya yardım edecek diye düşünüyorum
Ben önceden bakıyım mı derdim şimdi öğrendim bugun dizim var diyip açıyorum bişey diyemiyor:):):)Haftada bır gün benim diyorum eşime sen eşine ızlettırmıyormusun hıcesım maço canım pek dizi ızlettırmez
benim ki eşkıya izliyorBen önceden bakıyım mı derdim şimdi öğrendim bugun dizim var diyip açıyorum bişey diyemiyor:):):)
HAAAAAAA ben orayi izleyememistim dogru ya yusufu kadin kiligina sokuyorduu. Ama gormemistim. Aklimda ceyda kapiyi acti diye kalmis :)benimki erken kalktığı için uyutuyorum valla
rahat izliyorum onun için:):)
kafamda deli sorular bakalım bekleyip görücez..
ne yaşadı nasıl evlendi bilmiyoruz ki bence kendi tercihi değildi
birşey var ama nedir onu öğrenicez inşallah isteyerek evlendiğini
sanmıyorum gerçi bulduğunda öpüyolar ama neyse
acaba başından neler geçti nasıl oldu bi öğrensek...
tanımıyor gitti yusufu kadın kılığına soktu
kapıya baktırdı ya görmedi ceyda yı ne uyuz bi kadın ya
oda ümran keşke hikmet bi yolunu bulsa
ceydayı kurtarsa oradan.
Hoşgeldin tatlım. Dizimizi çay ve çerezle şereflendireceğimMerhaba; ben geldim, nerelerdesiniz ?,dizimiz başladı, hadi toplanalım,çaylar, kahveler, tatlılar, pastalar, hazırmıyız hanımlarrrr