Kadın dizisi

Kadın dizisinin konusu işleyişi farkl, o yüzden bu dizi çok beyenildi,bir kadının yaşam mücadelesini anlatıyor, ve çektiği zorluklar karşısında tek başına nasıl mücadele edebildiğini, ben böyle konuları beyeniyorum, hayatın gerçeklerini yansıtıyor.çünkü hayatta zorluk çeken okadar çok insan varki,işte bu dizide tamda bu konulara deyiniyor.o yüzden çok beyendik

Konu cabuk ılerlerse asıl o zaman ızlenmez çünkü konu bulamazlar bence boyle iyi her hafta en azından bi gelişme oluyor

Dun aksam yeni başlayan bır vardı mehmet mı ne eşim ona baktı bu konuda anlasamadık en azından dizi erken bitti kadın ı ızleyebıldım

her yönden güzel çok nadirdir sabırsızlıkla beklediğim dizi
biride bu zaten çok dizi izlemiyorum artık ama bunu hiç kaçırmam bütün
işlerimi yapıp yerimden bile kalkmadan izliyorum.

Dun aksam yeni başlayan bır vardı mehmet mı ne eşim ona baktı bu konuda anlasamadık en azından dizi erken bitti kadın ı ızleyebıldım

ay valla ben vermem ne olursa olsun maç hastası olmasına rağmen
maç varsa bile bırakmıyorum git nerde izlersen izle derim:):):):)
evet gelişme de çok var aslında bazıları hemen sonuç istedikleri için
gelişme olmuyor diye şikayet ediyorlar hep. İnstagramdan takip ediyorum
kadın dizisi diye sayfası var hep şikayet ediyor çoğu.

Haftada bır gün benim diyorum eşime sen eşine ızlettırmıyormusun hıc esım maço canım pek dizi ızlettırmez

Haftada bır gün benim diyorum eşime sen eşine ızlettırmıyormusun hıc esım maço canım pek dizi ızlettırmez

ben izlerim genelde yani dizim yoksa istediğini izleyebilir zaten bi salı
birde cumartesi izliyorum arka sokaklar varya onu da izlerim onu beraber
izleriz zaten ama çok üstüne düşmem onun kadın varken valla değiştirmem bile
başka birşey çıksın dışarı banane diğer günler napıyorsa yapsın.

Dızıyı neden şikayet etmişler anlayamadım

diziyi değil yorumlarda yani ilerlememesinden şikayetçiler hep
bıktık sıkıldık vs gibi şeyler yazmışlar hep. Şikayetler kadar
övgülerde fazlasıyla tabiki.

Ben önceden bakıyım mı derdim şimdi öğrendim bugun dizim var diyip açıyorum bişey diyemiyor:):):)
benim ki eşkıya izliyor ((((( evde televizyon çok ben gidip izliyim diyorum ya aşkım
ben le izle sen yrn bakarsın diyor :))) mecbur ona eşlik ediyorum

HAAAAAAA ben orayi izleyememistim dogru ya yusufu kadin kiligina sokuyorduu. Ama gormemistim. Aklimda ceyda kapiyi acti diye kalmis :)

Merhaba; ben geldim, nerelerdesiniz ?,dizimiz başladı, hadi toplanalım,çaylar, kahveler, tatlılar, pastalar, hazırmıyız hanımlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…