- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Ask olsun kalbimin kanatlarını kiriyonuz valla sanki gercekten mısır patlatıp yiycektik hem bi avuc misirdan nolur kiiiiiSen takıma gelme mısır patlat..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ask olsun kalbimin kanatlarını kiriyonuz valla sanki gercekten mısır patlatıp yiycektik hem bi avuc misirdan nolur kiiiiiSen takıma gelme mısır patlat..
Bu saatte olmazAsk olsun kalbimin kanatlarını kiriyonuz valla sanki gercekten mısır patlatıp yiycektik hem bi avuc misirdan nolur kiiiii
aaa ben de patlıcaktım iyi seyirler sıze de :)Kankam cicegeem bu hafta yetistim buraya,bi mısır mi patlatsak napsak
Dogru soyluyon kuzuşum goruyon zaten ensemdeler her yerde kendilerini hatirlatirlar bizim takimKuzum taze fındık badem yanına kahve ,çay neyimize yetmez.Mısır kaloridir kalori:))
Canım hosgeldinDemi ya bence de herşey olması gerektiği gibi ilerliyor
Cok sagol Canim benim,ben mısır yiyemiyom artik sen benim yerime de ye :))))aaa ben de patlıcaktım iyi seyirler sıze de :)
TamamBu saatte olmaz
Hoşgeldinaaa ben de patlıcaktım iyi seyirler sıze de :)
kalorisi yüzünden mi neden :/Cok sagol Canim benim,ben mısır yiyemiyom artik sen benim yerime de ye :))))
hoşbuldummHoşgeldin
Evet canim kaloriden dolayi,bizim takım kaptani cok kiziyorda böyle cıs coslarakalorisi yüzünden mi neden :/
Hoşbulduk canıııım,sende hoşgeldinCanım hosgeldin
benim beyim de bu diziyi sevdi.Benden daha duygusal her bölümde gözleri doluyorKızlar kocamın uykusu cok agırdır uyuyakalmıstı başka hıcbıdızı ınu uyandıramazdı dizi başladı dedim dürttüm hemen kalktı hahaha:)
Canimm hoşgeldinMerhaba lar canlarim
Reklam var şu anHayırlı akşamlar herkese henüz televizyonu açmadım, bilgisayar başında yetiştirmem gereken şeyler var, yoksa başladı mı? :)