Kadın dizisi

Şirin intihar edecek diye yapmadıkları iyilik kalmadı,iyide sarpın denize düşmesine şirin sebep olmadımı,?şirin zaten bu yaşattıklarından sonra nasıl hiç bişey olmamış gibi yapabiliyor hayret,bukadarda vurdum duymaz olunmaz,

Hasta ve saplantılı işte. Baharı seven baharın sahip olduklarına saplantılı ruh hastası degisik bi Variolä :))

Yine harika bir bölümdu canlar,bide bahar sirinin saçını başını yolsaydi gorseydik de oyle bitseydi :))

Bu sıralar pek aktif olamiyorum ama gonlum sizlerle

O saate çocuklar uyusa sakin sakin izlesem olmaz mıydı:)

benimki erken kalktığı için uyutuyorum valla
rahat izliyorum onun için:):)

Bahar adım adım sarpı bulacak,ondan sonra neler olacak çok merak ediyorum pırıl ile bahar anlaşabilecekmi?yoksa birbirlerine kızacakmı?sarp pırılı bırakacakmı?kim hangi seçimi yapacak?neler olacak acabaaaa

kafamda deli sorular bakalım bekleyip görücez..

Ahh sarp neden evlendin sanki baharı arasaydın bulurdun niye aramadın????

ne yaşadı nasıl evlendi bilmiyoruz ki bence kendi tercihi değildi
birşey var ama nedir onu öğrenicez inşallah isteyerek evlendiğini
sanmıyorum gerçi bulduğunda öpüyolar ama neyse

Sarpa yalan söylemişler ama yinede evlenmemesi gerekirdi,bahar sarpın yaşadığını bilmediği halde yerine başkasını koymadı oda baharın fotoğrafına bakarak bahar gibi avunsaydı...

acaba başından neler geçti nasıl oldu bi öğrensek...

Eee ümran ceydayi tanimiyo mu.. hani evinim kapisina dayandiydi falan.. bahar demisti ki o senin bildigin kadinlardan degil..

tanımıyor gitti yusufu kadın kılığına soktu
kapıya baktırdı ya görmedi ceyda yı ne uyuz bi kadın ya
oda ümran keşke hikmet bi yolunu bulsa
ceydayı kurtarsa oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…