bulmuş saf kızı bide uzaktaa bu adamın derdi belli elinde bulguru var midyata pirince gidiyo sen dediğimi yap anlat o kıza bulgurundan olsun ben öyle yapardım
uzun süren ilişkilerden sonra terkeden taraf çeşitli bahanelerle belirli aralıklarla arar....hatta sizi çok özlediğini de söyler....çünkü bir alışkanlığı vardır..O alışkanlığı biranda kestirip atamaz...Bitmesine rağmen sizden haber almak ister...Hatta çevrenizden bile sürekli sizi sorar...
bu durum en fazla 2 veya 3 ay olur...sonra tamamen biter...Aynen bir sigarayı azaltarak bırakmak gibi birşey...
bizzat yaşandı....Ümitlenmeyin...
Kenarimda bulunsun mantigi.
yanlış anlamıyorum hatta katılıyorum benimle evlilik hayalleri kuran o gözle bakan biriydi.Benim ilk ilişkimdi açıkcası.Hayatıma herkesi sokmak istemiyorum.Ve muhafazakar bi insanım diyeyim.Kendisi bana saygı duymadı ve bitti.Şuan gönlümü eğlendiririm gezerim yatarım kalkarım sonra acca'ya gelirim diyor kendince ama dediğin gibi biz kadınlar çok zekiyiz
Insallah sana layik olan bir insanla karsilasir ve gercek aski yasar cok mutlu olursun..
yeni sevgilisinden sıkılmış.
bu adam selma kaynananın tabiriyle; daldan dala daldan dala..
ben o kızı sevgili olarak gördüğünden bile şüpheliyim.zira kendisi ciddi ilişkiden uzak kalıp sadece takılacakmışmış ona göre değilmiş erkenmiş gönül eğlendirecekmişmiş:d
kaç yaşında bu zat?
25 yaşında davar
ay pek küçücükmüş sıpa..
konuşma sen bununla.birileri totosunu fazla kaldırmış bunun.
vallahi bak daldan dala daldan dala..dal dal dal...
yani şu anda çıktığı kızla eğleniyor dizide elinin altında evlenmek için tuttuğunumu dusunuyorsunuz kendinize nekadar güveniyorsunuz bunu nereden anladım arkadasin birine duymak istediğim yorum bu demişsiniz yani size ilgisi olduğunu söylediği msj da belki de sizinle birkaçgun evlenip özlem giderip yine bırakacak ...Böyle bi görüş istiyordum teşekkür ederim :d ben hissettiğini düşünüyorum kadınlık işte bi yerde anlıyorsun.Yoksa kim ayrıldıktan sonra heleki uzakta olan eski sevgiliye mesaj atar ben atmam şahsen atmadım daelinin altında tutma kısmında da haklısın şu erkeklerin evlenilecek kız eğlenilecek kız durumları kesinlikleee doğru
yani şu anda çıktığı kızla eğleniyor dizide elinin altında evlenmek için tuttuğunumu dusunuyorsunuz kendinize nekadar güveniyorsunuz bunu nereden anladım arkadasin birine duymak istediğim yorum bu demişsiniz yani size ilgisi olduğunu söylediği msj da belki de sizinle birkaçgun evlenip özlem giderip yine bırakacak ...
Bunları siz söylemissiniz bende sizi yadin garip zatenduymak istediğim mantıklı eleştiriler.Kim kimi bırakıyor sanki evcil hayvanımıyım da sokağa salıyormuş gibi niye bi kadın olarak hemcinsinizi bu şekil itham ediyorsunuz ki.
Bunları siz söylemissiniz bende sizi yadirgadim zatenduymak istediğim mantıklı eleştiriler.Kim kimi bırakıyor sanki evcil hayvanımıyım da sokağa salıyormuş gibi niye bi kadın olarak hemcinsinizi bu şekil itham ediyorsunuz ki.
Diğer cevaplarınızda açtığınız eski konularda sevgilinizi hala unutmadiginizi severek ayrıldığınizi diğer bir konunuzda görüşeceginizi yazmışsınız. Burdaki cevaplardan ise hep size ilgisi olduğunu duymak istiyorsunuz ve bu hoşunuza gidiyor gibi deprem olsa arıyor deyip kahkaha atmanizdan öyle anlıyorum. E yukaridaki msjda da kızla eglendigini söyleyen sizsiniz demek ki ben doğru anladım bana yaptığınız biraz önceki ithami aslında siz hemcinsinizi hiçe sayıp dalga geçerek yapiyorsunuz ve arkadasin biri size sav başından boşver diyor 2.sayfafa siz ise hoşuma gidiyor yazması diyorsunuz odetiyormussunuz ya ee simdi hemcinsini itham eden kim burda acaba size başka birşey yazmicam iyi akşamlarben o kızı sevgili olarak gördüğünden bile şüpheliyim.zira kendisi ciddi ilişkiden uzak kalıp sadece takılacakmışmış ona göre değilmiş erkenmiş gönül eğlendirecekmişmiş:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?