kadın aklı erkek aklı :D

inan bunu da düşündüm ama ben hiçbir şekilde görüşmeyi düşünmüyorum bi kitap ikinci kez okunmaz
sen görüşmezsin belki ama ya o karşına çıkarsa seni rahatsız ederse böyle konuşursan gönlü var diyecek bence ha tabi biraz onun canını yakmak istiyosan o ayrı yak gitsin :)

Ya valla kusura bakma yazmadan geçemicem..
İkidir başlığı görüp konuya giriyorum sonra hıı evet bu konuydu diyip geri çıkıyorum..
Konuyla başlık kel alaka arkadaşş?

Bu bi film adı tavsiye ederiiiim.İzleyince tekrar konuya yorum atarsıın

Bence birdaha konusmayin ESKI sevgilinizle. Size sadece zarari var. Yanlis anlamayin ama sizi yedekte tutmak istiyor gibi. Eminim bu her sevgilisiyle kavgasinda size gelicek ve kafanizi karistiricak. Iliskisi olan bir adamla konusmayin. O kiza da yazik. Sizde cok iyi biliyorsunuz sizinle neden konustugunu. Biz kadinlar cok zekaliyizdir.....

Bence onun ne dusundugunu gec bidahada konuşma onunla hatta mumkunse hattini degistir derim boyle erkek tiplerine ne uyuz oluyorum.

sen görüşmezsin belki ama ya o karşına çıkarsa seni rahatsız ederse böyle konuşursan gönlü var diyecek bence ha tabi biraz onun canını yakmak istiyosan o ayrı yak gitsin :)

biraz da o ümitlensin ya diyorum hazır benim içimdekiler bitmiş tamamen mantığımla hareket ediyoken.Şuan ümitlendiğini de biliyorum aslında oraya gideceğim diye kalacak yerime kadar sordu bi kaç yer önerdi etti tilkileorri fena dönüyor eminim

vallaha öyle başımdan savmak istesem de bi yandan hoşuma gidiyor soğuk olmak cevap vermemek sürekli yazmaya çalışması.çok ağlamıştım zamanında ödeşiyoruz azcık işte

Bu şekilde ödeştiğinizi mi düşünüyorsunuz?

Sizden ciddi bir ilişkiye hazır olmadığını söyleyerek ayrılmış, gerçekten de ciddi değilmiş ki başka birini bulmuş hala sizinle görüşüyor.

Sizin onunla ödeşmeniz, sürekli yazmasının hoşunuza gitmesi için onun hayatında kimse olmaması ve peşinizden öyle koşması lazım.

Sizi unutamamış olsa sevgili bulur mu, onunla devam eder mi, böyle mi avutuyorsunuz kendinizi?

Çocuk ne şanslı bir yanda terk edildiği halde onu hala hesabında tutan ve yanıt veren eskisi bir yanda yeni sevgilisi.

Bırakın ödeşmeyi çocuk sizi terk ederek yaptığı yetmemiş gibi sevgilisi varken de yokluyor.

Bu gurur okşayıcı değil onur kırıcı bir durum.

Tavrınızı koymadıkça onun gözünde unutamadığı kadın değil ikinci seçenek oluyorsunuz, farkında mısınız?

Diğer kızı düşürdüğünüz durumdan bahsetmiyorum bile ki umrunuzda olsa kendinizi de onu da kurtarırdınız bu çocuktan.

Umarım o fark eder de çıkar şu çirkin üçlemeden.

sakın kalacağın yeri söyleme bu konuda çok acımasızım ümitlendirirdim iyice sonra sevgilisine msj atardım sevgilin beni rahat bırakmıyo sahip çık diye :) yapardım yani af yook sen bana bakma tabi :)

yanlış anlamıyorum hatta katılıyorum benimle evlilik hayalleri kuran o gözle bakan biriydi.Benim ilk ilişkimdi açıkcası.Hayatıma herkesi sokmak istemiyorum.Ve muhafazakar bi insanım diyeyim.Kendisi bana saygı duymadı ve bitti.Şuan gönlümü eğlendiririm gezerim yatarım kalkarım sonra acca'ya gelirim diyor kendince ama dediğin gibi biz kadınlar çok zekiyiz

Ben de tensel veya tinsel birliktelik yasayanlarin arkadas olamayacagina, olmus gorunse bile gecmisi akillarindan silemeyeceklerine inananlardanim. Belli ki eski sevgiliniz size hala bir seyler hissediyor. Ama bu sevgi midir bilemem. Sonucta bir sevgilisi varken size yanasmasi, o kiza bunu yapmasi pek de tekin biri olmadiginin kaniti bence.

Abartıyorsunuz ne üçlemesi gören duyan da buluştuğumu görüştüğümü sanacak.Ben ona yanıt vermeyi kestiğimi yukarıdaki postlarımda yazmıştım.Onun ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmiyor açıkcası.Ben ne düşündüğümü biliyorum.O yazmaya devam etsin yazar yazar susar cevabını da almış olur en onur okşayıcısından

sakın kalacağın yeri söyleme bu konuda çok acımasızım ümitlendirirdim iyice sonra sevgilisine msj atardım sevgilin beni rahat bırakmıyo sahip çık diye :) yapardım yani af yook sen bana bakma tabi :)

Hayır tabiki de söylemeyeceğim diyorum ya ben kendisine yazmıyorum.Özel şeylerimi paylaşmıyorum.Kendisi yazıyor napiim şimdi adamı susturucu mu takayım benim için biten bitmiş bu bana yetiyor bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum onun bana yazması ya da yazmaması artık bi anlam ifade etmiyor ki bazı arkadaşlar çok hiddetlendi :/

hiddetlencek bişey yok böyle adamlara dediğimi yapacaksın sonra bırak onlar birbirini yesin ayrıca iyi bişey yaparsın sonuç çıktığı kızı salak yerine koyuyo kız bunu öğrenmeli

Sevgilisi varken sizinle iletişim kuruyor, iletişim ille yüz yüze olmaz ki...

Kendisi, sevgilisi, siz: üçleme...

Bunun için buluşup görüşmeye lüzum var mı?

Siz demiyor musunuz hala bir şeyler hissetmesini istiyorum, istediğim cevap buydu diye?

Sevgilisi olan birinin hala hisleri olduğu için size yazması yukarıdaki matematiği açıklıyor.

Yazıp yazıp susması benim önceki mesajımda tavsiye ettiğim şey zaten...

Yukarıdaki ilk mesajlarınızın aksine yazıp susmasına izin verir geç de olsa yanıtlamazsanız ve hesaplarınızdan çıkarırsanız onur okşayıcı olur sizin adınıza, haklısınız...

Hatta daha onurlusu sizinle ilişkisini bitirip başkasını bulmuş adamın size mesaj yazmasını istemediğinizi söyleyerek onun haddini bildirmeniz olur size yazmasından haz duymak yerine...

Böylelikle siz çıkarsınız bu üçlemeden...

Neden konuşuyor ne yapmaya calisiyor diye dusunneye basladiysaniz sizin de ilginiz var demektir.

hiddetlencek bişey yok böyle adamlara dediğimi yapacaksın sonra bırak onlar birbirini yesin ayrıca iyi bişey yaparsın sonuç çıktığı kızı salak yerine koyuyo kız bunu öğrenmeli

işin tuhaf yanı da ortak arkadaşlarımızdan aldığım duyumlara göre kız uzakta ve 3 4 ayda bir buluşuyorlarmış bişiyler için ne kadar doğru bilemicem.feysbukta fotoğraf falan da koymuyor ilişkisi var da yapmıyor ne biçim ilişki bu be diye sitem ediyorum kızın yerine şuan kız bunları yapıyor ben olsam sorun çıkartırdım çok garip.Şeytan işte bizimkisi tilki

Sakın sakın sakın. Adam ben karaktersizm diye bağırıyor resmen, hatır sorma dahi olsa konuşmamalıydınız. Arkadaş kalma zımbırtısına inanmıyorum. Yedekte tutuyor basbayağı.

Yazdıklarınızı dikkate alıcam.

Ne yazarsa yazsın cvm verme muhatap olma bence elbet bıkıcak ve burakıcak peşini demekki hala senden medet umuyo belkide pisman oldu ayrıldığına ama geç oldu bune yüzsüzlük yapıskanlık ya böyleleride var hayatta malesef yüzüne tükürsen yağmurmu yagıyo diyolar ya çok ilginç nefret ederim

Sakın sakın sakın. Adam ben karaktersizm diye bağırıyor resmen, hatır sorma dahi olsa konuşmamalıydınız. Arkadaş kalma zımbırtısına inanmıyorum. Yedekte tutuyor basbayağı.

Buraya yazma sebebim de buydu.İlk zamanları dediğim gibi hatırdır güzel zamanlar geçirdik deyip selamını alıyordum.En son ileri gidince cevap vermedim.Ben hiç yazmıyorum yazmayı da düşünmedim.Bundan sonra yazarsa da cevap vermem yani bi çok insan burda aynı şeyi söylüyorsa aklın yolu bir demektir

bulmuş saf kızı bide uzaktaa bu adamın derdi belli elinde bulguru var midyata pirince gidiyo sen dediğimi yap anlat o kıza bulgurundan olsun ben öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…