• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın aklı erkek aklı :D

acca

Noliği burda haşmetbağbım
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
566
6
68
34
iyi geceler kızlar bir şey danışacağım.
2 senelik beraberliğim vardı ve bitti.Bitmiş olmasına rağmen sosyal platformlarda kendisiyle arkadaşız.Şuan bi ilişkisi olmasına rağmen sürekli fırsat bulup bana mesaj atıyor.Deprem doğum günü vs vs.Bizim ayrılık sebebimiz kendisinin ciddi ilişkiye ayak uyduramamasıymış daha beş altı senesi varmışmış falanlar filanlar.Neyse şuan işim gereği onun bulunduğu şehre taşınıyorum.Bunu öğrenmiş ve sürekli yardıma ihtiyacım olup olmadığını her zaman onu arayabileceğimi söylüyor.Arkadaşçadır geçirdiğimiz günlerin hatrınadır bu davranışları diye düşünüyorum ama kendisi hiç bi zaman benimle arkadaş kalamayacağını söyleyen biriydi işkillenmeye de başladım siz ne düşünüyorsunuz ?

Ben de eski sevgililerin arkadaş kalamayacağını düşünenlerdenim, ya biter ya sürümcemede de olsa ilişki devam eder.

Ben de eski sevgililerin arkadaş kalamayacağını düşünenlerdenim, ya biter ya sürümcemede de olsa ilişki devam eder.

Katılıyorum.Benim ilişkim sürümeceydi ve zor da olsa unutmaya çalıştım.Tam normale döndüm derken aylardır bi şeyler yazmak için fırsat kolluyor karşı taraf

ee siz niye cevap veriyosunuz sevgilisi de varmış :KK14:

:KK43: halimi hatrımı soruyordu teşekkür edip bırakıyordum.En son yardımcı olurum beni hep arayabilirsin vs dediğinde cevap dahi vermedim.Sorun bu değil ama sorun neden böyle davranıyor oluşu çok garipsiyorum

Erkeklerin her yaptığında mantık aramamak lazım bence.. O an esiyordur yazıyordur.. Çok seviyor olsaydı sizden ayrılmazdı zaten böyle bir sebep için.

Erkek ve kadın arkadaşsa ileride sevgili olunabilir ama sevgililik durumu olduysa ayrılınca pek arkadaş kalınabileceğine inanmıyorum hele ki bir ayrılık esnasında bir taraf hala seviyorsa... Bu "yardıma ihtiyacın olursa her zaman arayabilirsin" durumu bence adamda hala size karşı birşeyler hissettiği ya da hissetmese bile elinin altında tutmaya çalıştığı izlenimi uyandırdı bende:KK53:

Erkek ve kadın arkadaşsa ileride sevgili olunabilir ama sevgililik durumu olduysa ayrılınca pek arkadaş kalınabileceğine inanmıyorum hele ki bir ayrılık esnasında bir taraf hala seviyorsa... Bu "yardıma ihtiyacın olursa her zaman arayabilirsin" durumu bence adamda hala size karşı birşeyler hissettiği ya da hissetmese bile elinin altında tutmaya çalıştığı izlenimi uyandırdı bende:KK53:

Böyle bi görüş istiyordum teşekkür ederim :d ben hissettiğini düşünüyorum kadınlık işte bi yerde anlıyorsun.Yoksa kim ayrıldıktan sonra heleki uzakta olan eski sevgiliye mesaj atar ben atmam şahsen atmadım da :D elinin altında tutma kısmında da haklısın şu erkeklerin evlenilecek kız eğlenilecek kız durumları kesinlikleee doğru

Erkeklerin her yaptığında mantık aramamak lazım bence.. O an esiyordur yazıyordur.. Çok seviyor olsaydı sizden ayrılmazdı zaten böyle bir sebep için.

tabi canım ben de aylarca kendimi bu cümleyle toparladım sevseydi bitmezdi.Demek ki karşı taraf bitirememiş tam anlamıyla ona yoruyoruum

2 senelik beraberliğim vardı ve bitti.Bitmiş olmasına rağmen sosyal platformlarda kendisiyle arkadaşız.Şuan bi ilişkisi olmasına rağmen sürekli fırsat bulup bana mesaj atıyor.Deprem doğum günü vs vs.Bizim ayrılık sebebimiz kendisinin ciddi ilişkiye ayak uyduramamasıymış daha beş altı senesi varmışmış falanlar filanlar.Neyse şuan işim gereği onun bulunduğu şehre taşınıyorum.Bunu öğrenmiş ve sürekli yardıma ihtiyacım olup olmadığını her zaman onu arayabileceğimi söylüyor.Arkadaşçadır geçirdiğimiz günlerin hatrınadır bu davranışları diye düşünüyorum ama kendisi hiç bi zaman benimle arkadaş kalamayacağını söyleyen biriydi işkillenmeye de başladım siz ne düşünüyorsunuz ?
sütü bozuk anacım bu herifin. ok kib by de sav başından

Sizin hayatinizda biri olsa o halen ekli kalimiydi listenizde kendi iradeniz ile verdiginiz bir kararla be sizin hayatinizda biri olsa ona boyle yaklasirmiydoniz onun yaklastigi gibi cocugun hayatinda birinin oldugunu bildiginiz halde iletisimde kalmaniz cok zarar verir bazi seylere

sütü bozuk anacım bu herifin. ok kib by de sav başından

vallaha öyle başımdan savmak istesem de bi yandan hoşuma gidiyor soğuk olmak cevap vermemek sürekli yazmaya çalışması.çok ağlamıştım zamanında ödeşiyoruz azcık işte

Sizin hayatinizda biri olsa o halen ekli kalimiydi listenizde kendi iradeniz ile verdiginiz bir kararla be sizin hayatinizda biri olsa ona boyle yaklasirmiydoniz onun yaklastigi gibi cocugun hayatinda birinin oldugunu bildiginiz halde iletisimde kalmaniz cok zarar verir bazi seylere

evet kalırdı.Çünkü güzel anıları paylaştım kendisiyle.Sevgili anlamında berbat biriydi ama ne zaman derde düşsem kollardı arkadaş dost gibi.Bu yüzden kalırdı.İçimde ona karşı bi şeyler bittiği için böyle konuşuyorum belki de

tabi canım ben de aylarca kendimi bu cümleyle toparladım sevseydi bitmezdi.Demek ki karşı taraf bitirememiş tam anlamıyla ona yoruyoruum
Elbette tam bitmemiştir yoksa zaten arayıp sormazdı ama bu durumu hoş bulmuyorum açıkçası ben.. Ayrılan erkek arayıp sormaya başlıyorsa nabız yokluyor olabilir bu elimin altında bulunsun da olabilir.. Şimdi evlenmeyi düşünmüyorsa demekki şuan ki sevgilisiyle de öylesine mi çıkıyor ne oluyor yani anlamadım =)

yanına gidiyorsun ya kafasında tilkiler halay çekiyodur uzak dur derim ;)

Bence de derdi sadece bu mesajlara anlam yüklemendi ve sen de yüklemişsin :) boşver canım engelle gitsin yahu bu saatten sonra hiçbirtürlüsü olmayacağına göre.

Ya valla kusura bakma yazmadan geçemicem..
İkidir başlığı görüp konuya giriyorum sonra hıı evet bu konuydu diyip geri çıkıyorum..
Konuyla başlık kel alaka arkadaşş?

evet kalırdı.Çünkü güzel anıları paylaştım kendisiyle.Sevgili anlamında berbat biriydi ama ne zaman derde düşsem bukadaı arkadaş dost gibi.Bu yüzden kalırdı.İçimde ona karşı bi şeyler bittiği için böyle konuşuyorum belki de
Bnce fazla yuz goz olma sevgilisi cirkefin teki cikip sana birsey der sevgilisi olmadiginda da yine yuz goz olma iyi niyetliolabilir ama bazi seyler bittiyse bukadar kolay yaklasamayacagini bilmeli

Back